sure 22.07.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 No nie, a ja właśnie mam zamiar odwiedzić. Może na dworcu będzie bezpiecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Taaaaaaa, juz taka jedna tu przyjechala, co miala ze mna na dworcu pic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.07.2010 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Na dworcu ? W taki upał ? I proszę się nie przezywać , ja tam nikogo od tyłu nie zachodze . Że o dźganiu nie wspomne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.07.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 najwyżej rodzinie się nie przyznam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Taaaaaaa, juz taka jedna tu przyjechala, co miala ze mna na dworcu pic. Małgoś.. Ty się weeeź ... Może i miała, ale ostatecznie nie piła... Na dworcu buziale PS masz pocztę na GM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.07.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 najwyżej rodzinie się nie przyznam... bój się Boga dziewczyno O takich rzeczach nie mówi się rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witanko poranne Matko taki skwar był w nocy że pół nie przespałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Czesc czesc. Chcialabym cos blyskotliwego napisac, ale niewyspana cos jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 23.07.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 CześćJak żyjecie? Bo ja ledwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Czesc. No wlasnie ja tez ledwo. Mialam ambitne plany na dzisiaj a nijak sie nie moge obudzic. Burza do nas idzie, moze bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.07.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Cze u mnie z błyskotliwością też cienko. Mam nadzieję, że to z powodu upału, a nie dolegliwość trwała Wpadam życzyć miłego łykendu. U mnie pod znakiem imprez rodzinnych więc niewykluczone, że w poniedziałek będę musiała wziąć urlop dla poratowania zdrowia. Psychicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Loj. To nie zazdroszcze. Pytanko mam - czy da sie posadzic sansiwerie czy tam szablownice do wysokich szklanych wazonow? Widzialam takie w Tesco za 69 zl i bardzo mi sie spodobaly. Tak pomyslalam, ze nasypie keramzytu i ziemi do srodka i moze byc git. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.07.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Spoko. Ozór teściowej urośbie we wszystkim. Tylko nie podlewaj za bardzo. Keramzyt dobra rzecz, ale nie wiem czy żwir nie będzie lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Spoko. Ozór teściowej urośbie we wszystkim. Tylko nie podlewaj za bardzo. Keramzyt dobra rzecz, ale nie wiem czy żwir nie będzie lepszy? Ozor tesciowej to anturium o ile ja sie znam na kwiatkach, ale rozmiar ten sam. A czym sie rozni zwir od keramzytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Żwir to żwir, naturalny jest, a keramzyt sztuczny. Żwir – okruchowa skała osadowa o luźnej postaci, złożona z otoczaków o średnicy większej niż 2 mm – nawet do kilku cm. (W budownictwie żwirem nazywane jest kruszywo naturalne o frakcji do 80 mm. Keramzyt - lekkie kruszywo budowlane, wypalane z gliny ilastej w temperaturze ok. 1150°C. Do produkcji używa się glin pęczniejących. Po wstępnym rozdrobnieniu i uplastycznieniu materiał kieruje się do pieców obrotowych. W procesie wypalania uzyskuje się materiał w kształcie okrągłych lub owalnych brył o zróżnicowanych frakcjach. Glina podczas spiekania znacznie powiększa swoją objętość. Każda z porowatych wewnątrz "kulek" pokryta jest twardą osłoną ceramiczną. Wybieraj Pozdrówki przelotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2010 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaa, to wole zwir. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hejka wieczorna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 23.07.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 O!!! Jednak ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 23.07.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Nie spię, wieczór był pełen wrażeń Poszliśmy na Krakowskie Przedmieście pilnować krzyza, Było fantastycznie do czasu gdy jeden z braci szepnął mi "idz stąd, nie mieszaj" Oczywiście mu wybaczyłam, bo ja moich braci kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts