Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie spię, wieczór był pełen wrażeń :) Poszliśmy na Krakowskie Przedmieście pilnować krzyza, Było fantastycznie do czasu gdy jeden z braci szepnął mi "idz stąd, nie mieszaj" :)

Oczywiście mu wybaczyłam, bo ja moich braci kocham.

:eek::jawdrop:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co się miało stać....?

Zapalenie nadal mnie męczy, zastrzyków nie ma gdzie już bić... a dopiero 7 dni biorę....

I zimno się zrobiło.....

Szukam łóżka, i materaca, ofert tyle, że w głowie się kręci, sama nie wiem co wybrać....

Mąż wyjechał, i mam poszukać materaca i łóżka do sypialni, bo nie ma gdzie i jak spać... O garderobie nie wspomnę....

Więc siedzę i szukam i myślę....

Zajrzyj do mnie i popatrz na łóżka.....

Ja sie juz wypowiedzialam na temat materaca. Moim zdaniem Hildingi sa swietne, kieszeniowe, srednio miekkie, maja fajne zdejmowane do prania poszycia. Sa modele w cenach od 900 do 2000 i wiecej, te najtansze sa calkiem niezle. Materaca na odleglosc nie da sie kupic, ja kupilam na allegro ale wczesniej poszlam do sklepu i pomacalam, polozylam sie, obrocilam pare razy... To wazna decyzja - nikt jej nie podejmie za Ciebie.

Dlatego szukam, czytam, wybrałam się raz i drugi do sklepu, pytam znajomych.

Mam nadzieję, że dokonam właściwego wyboru.

Ale wkleiłam też kilka zdjęć łóżek... zobacz które ładne... mnie wiele się podoba, mężowi też kilka. Trzeba jednak coś wybrać....