malgos2 27.07.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nie odzywam sie, bo net mi sie rwie. Zakup spoko, po krotkim przeszkoleniu u Mistrza jestem dosc pewna siebie, niezle mi idzie wkurzanie panow sprzedawcow i wytykanie im najslabszych stron inwestycji, a tymczasem mam przeczucie, ze znalazlam cos wlasciwego tylko cena troszke mi sie nie podoba... Jutro ide to zobaczyc. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Trzymam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.07.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 trzymam!!! to ja też trzymam i pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2010 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 a ja to Cie kopne w d.... na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A ja zapytam którego jutra masz oglądać...?Dzisiaj czy jutro...? I jak dzisiaj to już pooglądałaś? I co??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No właśnie, i co? (mam nadzieję, że net się poprawił, bo jeszcze się musimy umówić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Czesc Kochane i Kroliku. Wysmazylam dluuuuugiego posta i mi wcielo... Bylam, widzialam i jesli sie zdecyduje kupic to bedziecie mi musieli pomoc w rozplanowaniu przestrzeni, bo jest dziwna lekko mowiac. Jedna sciana pod katem ostrym, duze okna, grzejniki, no jest troche przeszkod do ominiecia, ale jest fajna okolica i super standard budynku. Jeszcze w piatek ide tam z mama i zobaczymy co dalej. Malka, cozem Ci takiego uczynilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam somsiadkę Widzę małgoś, że te same tematy glowę nam zaprzątają. Już nie mam sił oglądąć tych mieszkań...narazie mam dwa na oku:cool:...i umówione spotkania, zobaczymy co z tego wyjdzie jak w realu zobaczymy. Ceny jednak tu są powalające brrrrrrrrr:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hej Gosik:-) Wal śmiało. Może coś pomogę z tym rozplanowaniem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam somsiadkę Widzę małgoś, że te same tematy glowę nam zaprzątają. Już nie mam sił oglądąć tych mieszkań...narazie mam dwa na oku:cool:...i umówione spotkania, zobaczymy co z tego wyjdzie jak w realu zobaczymy. Ceny jednak tu są powalające brrrrrrrrr:bash: Edziu, nie daj sie wykiwac agentom, sama szukaj i negocjuj ich prowizje. Jesli nie zejda do 2% to w ogole z nimi nie rozmawiaj. Powodzenia zycze i daj znac, moze bede Ci mogla jakos pomoc w wyborze. Czasami przydaje sie wiedza lokalsa. A w ogole to masz zalegle piwo ze mna. Hej Gosik:-) Wal śmiało. Może coś pomogę z tym rozplanowaniem:rolleyes: Od razu o Tobie pomyslalam, ale nie mam jeszcze wymiarow. Pojde w piatek do tego mieszkania z metrowka i wtedy moze cos pomyslimy, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 29.07.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzien dobry, czesc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Hej hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 No i jak tam poszukiwania? Co znalazłaś?Czy pan kupujący się odzywa...? Kasę przelał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hejka. Na razie od Pana kupujacego przyszedl rzeczoznawca z banku. Poszukiwania trwaja - dzisiaj ide z mama jeszcze raz obejrzec "mieszkanie z katem" no i potargowac troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hejka. Na razie od Pana kupujacego przyszedl rzeczoznawca z banku. Poszukiwania trwaja - dzisiaj ide z mama jeszcze raz obejrzec "mieszkanie z katem" no i potargowac troche. A ten kat, to w standardzie...... bo ja bym troszkę trzęsła gaciami ze strachu... no i niby za co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Rasiunia, Ty bys mi sie przydala, bo Ty masz zawsze kreatywne pomysly. A tu sie trzeba szybko decydowac, zwlaszcza jesli sie chce, zeby depes zmiany wprowadzil, a tam byloby ich troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Makes sense? http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/7.jpg Tam gdzie krzyzyki - szafy, a te podluzne to 2 sofy i komoda - jeszcze nie wiem, co gdzie bo nie znam dokladnych wymiarow. W lazience w standardzie jest taki uklad jak narysowalam (na pewno zrozumiecie ), moze dobry, moze nie, ale umywalke z pralka zawsze mozna zamienic miejscami. No i nie mowcie mi prosze, ze mieszkanie jest nieustawne, bo to wiem. Na tym metrazu wszystko jest nieustawne. To jest 37 m2, ale duza lazienka - 5,60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.07.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Absolutnie z tą szafą będzie za ciasno... ta wnęka za szafą będzie miała ze dwa metry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 czy ta szafa ma coś wydzielać, jakiś kąt wypoczynkowy, czy sypialny, czy to tylko miejsce na rzeczy? Ja nie wiem, czy bym dzieliła tę przestrzeń, bo i tak jest mała. Ewentualnie przy wejściu zrobiłabym korytarzyk z garderobą, a część kuchenno - jadalno - dzienno - sypialną otwartą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts