Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie odzywam sie, bo net mi sie rwie. :(

Zakup spoko, po krotkim przeszkoleniu u Mistrza jestem dosc pewna siebie, niezle mi idzie wkurzanie panow sprzedawcow i wytykanie im najslabszych stron inwestycji, a tymczasem mam przeczucie, ze znalazlam cos wlasciwego tylko cena troszke mi sie nie podoba... Jutro ide to zobaczyc. Trzymajcie kciuki. ;)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Kochane i Kroliku. :)

Wysmazylam dluuuuugiego posta i mi wcielo... Bylam, widzialam i jesli sie zdecyduje kupic to bedziecie mi musieli pomoc w rozplanowaniu przestrzeni, bo jest dziwna lekko mowiac. Jedna sciana pod katem ostrym, duze okna, grzejniki, no jest troche przeszkod do ominiecia, ale jest fajna okolica i super standard budynku. Jeszcze w piatek ide tam z mama i zobaczymy co dalej. :rolleyes:

Malka, cozem Ci takiego uczynilam? :rolleyes:

Witam somsiadkę;)

Widzę małgoś, że te same tematy glowę nam zaprzątają.

Już nie mam sił oglądąć tych mieszkań...narazie mam dwa na oku:cool:...i umówione spotkania, zobaczymy co z tego wyjdzie jak w realu zobaczymy.

Ceny jednak tu są powalające brrrrrrrrr:bash:

Witam somsiadkę;)

Widzę małgoś, że te same tematy glowę nam zaprzątają.

Już nie mam sił oglądąć tych mieszkań...narazie mam dwa na oku:cool:...i umówione spotkania, zobaczymy co z tego wyjdzie jak w realu zobaczymy.

Ceny jednak tu są powalające brrrrrrrrr:bash:

Edziu, nie daj sie wykiwac agentom, sama szukaj i negocjuj ich prowizje. Jesli nie zejda do 2% to w ogole z nimi nie rozmawiaj. Powodzenia zycze i daj znac, moze bede Ci mogla jakos pomoc w wyborze. Czasami przydaje sie wiedza lokalsa. ;) A w ogole to masz zalegle piwo ze mna. :D

Hej Gosik:-)

Wal śmiało. Może coś pomogę z tym rozplanowaniem:rolleyes::)

Od razu o Tobie pomyslalam, ale nie mam jeszcze wymiarow. Pojde w piatek do tego mieszkania z metrowka i wtedy moze cos pomyslimy, he? :rolleyes:

Hejka.

Na razie od Pana kupujacego przyszedl rzeczoznawca z banku. :rolleyes: Poszukiwania trwaja - dzisiaj ide z mama jeszcze raz obejrzec "mieszkanie z katem" no i potargowac troche. ;)

A ten kat, to w standardzie...:rolleyes:... bo ja bym troszkę trzęsła gaciami ze strachu... no i niby za co???:rolleyes:;)

Makes sense?

http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/7.jpg

Tam gdzie krzyzyki - szafy, a te podluzne to 2 sofy i komoda - jeszcze nie wiem, co gdzie bo nie znam dokladnych wymiarow. W lazience w standardzie jest taki uklad jak narysowalam (na pewno zrozumiecie :p), moze dobry, moze nie, ale umywalke z pralka zawsze mozna zamienic miejscami. No i nie mowcie mi prosze, ze mieszkanie jest nieustawne, bo to wiem. :D Na tym metrazu wszystko jest nieustawne. :rolleyes: To jest 37 m2, ale duza lazienka - 5,60.

czy ta szafa ma coś wydzielać, jakiś kąt wypoczynkowy, czy sypialny, czy to tylko miejsce na rzeczy? Ja nie wiem, czy bym dzieliła tę przestrzeń, bo i tak jest mała. Ewentualnie przy wejściu zrobiłabym korytarzyk z garderobą, a część kuchenno - jadalno - dzienno - sypialną otwartą?