minkapinka 30.07.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 zgadzam się z Rasia, bedzie mozna nabawic sie klaustrofobii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ale jedna szafa moze byc malo na popierdolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 no to więcej szaf przy wejściu np... i jedna na ścianie z łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.07.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Kibelek i umywalkę zostawiłabym tak jak jest na oryginalnym rysunku. Pralkę schowałabym szafie, a szafę całą wielką dała od strony łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ja bym w tym metrażu wszystko otwarte zrobiła.... Szafa jest przy wejściu i można pawlacze jeszcze wykombinować... Dużo się zmieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.07.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Moze tak? Dodatkowa szafa przy wejsciu. http://img30.imageshack.us/img30/103/26557381.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ja bym jeszcze dodatkowo scianke postawila za ta szafa po prawej stronir, zeby odgrodzic przedpokoj od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Można też wydzielić po prawej stronie od wejścia garderobę, ale bez wymiarów to trudno na 100% stwierdzić czy to ma sens. :rolleyes:Poza tym, podobnie jak dziewczyny, nie dzieliłabym już więcej tej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Czesc, czesc. Dzieki za wszelkie uwagi. Okazuje sie, ze sciana miedzy lazienka a pokojem ma 2,80 i w zasadzie mozna albo zrobic tak jak narysowalam wczesniej, albo scianke postawic rowno z lazienka (ze sciana z drzwiami do lazienki) i szafe zrobic z wejsciem od przedpokoju tak jak chcialam, ale blizej kuchni. Minkapinka - mozna tak, tez nad tym myslalam... Ta wneka w przedpokoju - miedzy sciana z drzwiami wejsciowymi a slupem ma 1,40, to niemalo, ale za slupem jest wolne miejsce ktore nalezaloby jakos wykorzystac. Gdyby przyjac taka opcje jak narysowalas, to za slupem blizej wejscia mozna postawic lodowke i zostawic miejsce, zeby miec dostep do szafy i nie kombinowac z katem, a wtedy przy oknie zostaje troche miejsca np. na stol. Rasia, kibelek raczej musi byc tak jak ja go narysowalam, bo tak jest rura setka zamontowana. Tez mi sie zdaje, ze pralka moglaby byc w rogu i zabudowana do gory, ale nie wiem, czy nie za duzo jest kombinowania z zamiana pralki za umywalke - chodzi glownie o elektryke... A szafe cala wielka dalabys od strony lazienki czyli tak jak w oryginalnym rysunku miedzy lazienka a pokojem? Wtedy niby wszystko gites, ale musza sie tam zmiescic 2 sofy, a trudno miec sofe zaraz przy szafie... No i wiekszosc kanap ma brzydki tyl, wiec raczej powinny stac przy scianie... Anja, no wlasnie tak tez myslalam od poczatku. Jak dobrze, ze Was mam. Nitka mnie wyszkolila a propos umowy, o Dejwie nie wspomne, czuje sie przygotowana jak na wojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.07.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Małgoś, nie zrozumiałaś, ja bym przesunęła ścianę /czy ona już fizycznie stoi?:rolleyes:/ o głębokość szafy i od strony łazienki zrobiła do dostęp do wielkiej szafy na całe 280 cm, chowając w niej jednocześnie pralkę. Wtedy od strony salonu masz gładką ścianę do wykorzystania jak chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Małgoś, nie zrozumiałaś, ja bym przesunęła ścianę /czy ona już fizycznie stoi?:rolleyes:/ o głębokość szafy i od strony łazienki zrobiła do dostęp do wielkiej szafy na całe 280 cm, chowając w niej jednocześnie pralkę. Wtedy od strony salonu masz gładką ścianę do wykorzystania jak chcesz... Ale ona fizycznie stoi i na niej jest kaloryfer drabinkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.07.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ale ona fizycznie stoi i na niej jest kaloryfer drabinkowy... To kicha... Nie można jej wyburzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 To kicha... Nie można jej wyburzyć? a co nie można,wszystko można wyburzyć...udowodnic ?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.07.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 HejCzemu brodzik? Nie lepsza wanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Hejka Małgoś ja nie pomogę bo lewa w takich tematach jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 31.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Dobry nie znamy wymiarów, więc nie wiem, czy się tak da zrobić wersja z wydzieloną garderobą http://img827.imageshack.us/img827/6214/33003687.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.07.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Hej -przyszłam się tylko przywitać i powiedzieć, że na szczęście trzecia fala nas nie zlała -a było gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Czesc czesc. Mialam bardzo mila wizyte szurka - pierwsza i mam nadzieje nie ostatnia. To kicha... Nie można jej wyburzyć? a co nie można,wszystko można wyburzyć...udowodnic ?:lol2: Hmmm... Cos Ci nie wierze. Hej Czemu brodzik? Nie lepsza wanna? Wiola, sorki - a nie lepszy basen w ogrodzie niz pomidory? Hejka Małgoś ja nie pomogę bo lewa w takich tematach jestem.... Spoko, ja tez. Dobry nie znamy wymiarów, więc nie wiem, czy się tak da zrobić wersja z wydzieloną garderobą http://img827.imageshack.us/img827/6214/33003687.jpg Troszke teraz pojechalas, nie ma tu juz miejsca na kuchnie. Ale pomysl garderoby przy drzwiach jest niezly - mialaby 1,4 na 1,8, cos tam juz mozna schowac... Hej -przyszłam się tylko przywitać i powiedzieć, że na szczęście trzecia fala nas nie zlała -a było gorąco... Czesc czesc. Cale szczescie, bo tez juz sie martwilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Wrzuć mi Słońce plan w oryginale, bo nie moge linka z\należć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Voila! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/7or.jpg Zamazana szafa, bo jej tam nie musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts