Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Można też wydzielić po prawej stronie od wejścia garderobę, ale bez wymiarów to trudno na 100% stwierdzić czy to ma sens. :rolleyes:Poza tym, podobnie jak dziewczyny, nie dzieliłabym już więcej tej przestrzeni.

Czesc, czesc. Dzieki za wszelkie uwagi. Okazuje sie, ze sciana miedzy lazienka a pokojem ma 2,80 i w zasadzie mozna albo zrobic tak jak narysowalam wczesniej, albo scianke postawic rowno z lazienka (ze sciana z drzwiami do lazienki) i szafe zrobic z wejsciem od przedpokoju tak jak chcialam, ale blizej kuchni.

Minkapinka - mozna tak, tez nad tym myslalam... Ta wneka w przedpokoju - miedzy sciana z drzwiami wejsciowymi a slupem ma 1,40, to niemalo, ale za slupem jest wolne miejsce ktore nalezaloby jakos wykorzystac. Gdyby przyjac taka opcje jak narysowalas, to za slupem blizej wejscia mozna postawic lodowke i zostawic miejsce, zeby miec dostep do szafy i nie kombinowac z katem, a wtedy przy oknie zostaje troche miejsca np. na stol.

Rasia, kibelek raczej musi byc tak jak ja go narysowalam, bo tak jest rura setka zamontowana. Tez mi sie zdaje, ze pralka moglaby byc w rogu i zabudowana do gory, ale nie wiem, czy nie za duzo jest kombinowania z zamiana pralki za umywalke - chodzi glownie o elektryke... A szafe cala wielka dalabys od strony lazienki czyli tak jak w oryginalnym rysunku miedzy lazienka a pokojem? Wtedy niby wszystko gites, ale musza sie tam zmiescic 2 sofy, a trudno miec sofe zaraz przy szafie... No i wiekszosc kanap ma brzydki tyl, wiec raczej powinny stac przy scianie...

Anja, no wlasnie tak tez myslalam od poczatku. :)

Jak dobrze, ze Was mam. :) Nitka mnie wyszkolila a propos umowy, o Dejwie nie wspomne, czuje sie przygotowana jak na wojne. ;)

Małgoś, nie zrozumiałaś, ja bym przesunęła ścianę /czy ona już fizycznie stoi?:rolleyes:/ o głębokość szafy i od strony łazienki zrobiła do dostęp do wielkiej szafy na całe 280 cm, chowając w niej jednocześnie pralkę. Wtedy od strony salonu masz gładką ścianę do wykorzystania jak chcesz...;):rolleyes:

Małgoś, nie zrozumiałaś, ja bym przesunęła ścianę /czy ona już fizycznie stoi?:rolleyes:/ o głębokość szafy i od strony łazienki zrobiła do dostęp do wielkiej szafy na całe 280 cm, chowając w niej jednocześnie pralkę. Wtedy od strony salonu masz gładką ścianę do wykorzystania jak chcesz...;):rolleyes:

Ale ona fizycznie stoi i na niej jest kaloryfer drabinkowy... :rolleyes:

Czesc czesc. :)

Mialam bardzo mila wizyte szurka - pierwsza i mam nadzieje nie ostatnia. ;)

To kicha...:roll: Nie można jej wyburzyć?

a co nie można,wszystko można wyburzyć...udowodnic ?:lol2::lol2:

Hmmm... Cos Ci nie wierze. :D

Hej

Czemu brodzik? Nie lepsza wanna?

Wiola, sorki - a nie lepszy basen w ogrodzie niz pomidory? :D

Hejka

Małgoś ja nie pomogę bo lewa w takich tematach jestem....

Spoko, ja tez. ;)

Dobry :)

nie znamy wymiarów, więc nie wiem, czy się tak da zrobić

wersja z wydzieloną garderobą

http://img827.imageshack.us/img827/6214/33003687.jpg

Troszke teraz pojechalas, nie ma tu juz miejsca na kuchnie. ;) Ale pomysl garderoby przy drzwiach jest niezly - mialaby 1,4 na 1,8, cos tam juz mozna schowac...

Hej -przyszłam się tylko przywitać i powiedzieć, że na szczęście trzecia fala nas nie zlała -a było gorąco...

Czesc czesc. Cale szczescie, bo tez juz sie martwilam...