Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My tylko oferujemy zabiegi z piwa. :lol: :lol: :lol:

O właśnie, bo one dużo wit. B mają i to dobrze robi na skórę :lol: I na wszystko inne też :lol: Od razu szłowiek sie robi pikniejszy :lol:

Oczywiscie, oczywiscie. To jakie pani na dzisiaj pifko proponuje?

Podane do łóżka, bo pionu i bez piwka nie trzymam :roll:

Tak jak mówiłam, dziś mi się już otwiera większa fotka :lol: Tyle że też na niej niedużo więcej widać :roll:

Ale z tymi wymiarami, to może nie być tak źle - tam nigdzie nie napisane, że ten uchwyt jest wielkości papierosa :lol: :lol: :lol:

Tak mi się przypomniało, że w starym domu mieliśmy też taki stary i normalna duprolla do niego wchodziła :lol:

No nic, podjadę gdzieś oblukać to ustrojstwo Roci i najwyżej wysmażę jakieś pytanko do sprzedającego :roll: Ech ten mój angielski :-? :oops:

i też już znalazłam w następnym wątku...

:lol: :lol: :lol:

porozrzucałaś te wiadomości, a ja teraz się męczę, żeby wszystkiego poszukać :wink: :lol: :lol: :lol:

to Ty jeszcze młoda mężatka jesteś :o

to dlatego piszesz o Waszym związku w samych superlatywach :wink:

oby tak było zawsze, jak jest do tej pory :D :wink:

jeszcze raz pozdrówka dla męża 8)

Hello. Wstalam skoro swit, bo do roboty lecem.

Ania, dzieki za zyczenia. Mloda mezatka jestem, ale zwiazkowy staz mam nie taki znowu krotki. :wink: Tu sie rozgrywalo kilka okazji - rocznica byla tylko poboczna, wazniejszy byl Olimp. :lol: :lol: :lol:

Olga, jesli chcesz, to ja moge wyslac pytanie do tego sprzedawcy. Wiedzialam, ze Cie uchwyt z popielniczka zainteresuje. :D :p

No to lece. Caly dzien bede po drabinie smigac. :x

Hello. Wiola, ale ta cena 999 to jest za szafke z umywalka. Ja znalazlam taka jak chce do drugiej lazienki z Antado wlasnie i taniej niz na allegro. Wygugluj ten konkretny model szafki, przelec po ceneo i tych innych i moze znajdziesz za 300-400 zl. Ta, ktora ja wybralam (jakis tam model F4/70 czy cos takiego) jest w cenach miedzy 280 a 400, wiec warto poszukac w roznych miejscach. A co do Twojego ogolnego pytania - do malej lazienki to raczej biala niz czarna, albo zupelnie jakas kontrastowa - czerwona czy cus. Albo gdyby sie znalazla jakas ladna szarosc, chociaz watpie.

szukałam tak, jak mówiłaś. Nic z tego, po dodaniu oddzielnie szafki i umywalki- z inną nie ma już takiego wyglądu- wychodzi drożej. Mąż sie zgodził ochoczo, jeszcze myślał ze to tanio :o (nie wyprowadzałam go z błędu) i rano przed wyjazdem kupiliśmy. Na razie bez lustra, bo najtaniej za 155 a półeczka 135 zł.