efilo 08.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 OK to był mocny off-topic - leciała reklama ze SPA. no i ja tez bym chętnie się poddała takim zabiegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 My tylko oferujemy zabiegi z piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Że oftopik to rozumiem Sorki, ja dziś mało kumata, bo coś znowu z ciśnieniem się dzieje i czuję się jakbym w łeb dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 My tylko oferujemy zabiegi z piwa. O właśnie, bo one dużo wit. B mają i to dobrze robi na skórę I na wszystko inne też Od razu szłowiek sie robi pikniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 My tylko oferujemy zabiegi z piwa. O właśnie, bo one dużo wit. B mają i to dobrze robi na skórę I na wszystko inne też Od razu szłowiek sie robi pikniejszy Oczywiscie, oczywiscie. To jakie pani na dzisiaj pifko proponuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 My tylko oferujemy zabiegi z piwa. O właśnie, bo one dużo wit. B mają i to dobrze robi na skórę I na wszystko inne też Od razu szłowiek sie robi pikniejszy Oczywiscie, oczywiscie. To jakie pani na dzisiaj pifko proponuje? Podane do łóżka, bo pionu i bez piwka nie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tylko nie zasypiaj na stojaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tylko nie zasypiaj na stojaco... początek epidemii chyba mam to samo, powiem tylko hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tylko nie zasypiaj na stojaco... początek epidemii chyba mam to samo, powiem tylko hej Hej. Tu tez cisnienie na trotuarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dzień dobry.... przyszłam się przywitać i powiedzieć, że wczoraj odpadłam....niby poszłam kąpać i położyć spać synka i ....już nie wróciłam... no ale teraz ciut świt - jak na sobotę - otom jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cześć Tyż padłamn wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Tak jak mówiłam, dziś mi się już otwiera większa fotka Tyle że też na niej niedużo więcej widać Ale z tymi wymiarami, to może nie być tak źle - tam nigdzie nie napisane, że ten uchwyt jest wielkości papierosa Tak mi się przypomniało, że w starym domu mieliśmy też taki stary i normalna duprolla do niego wchodziła No nic, podjadę gdzieś oblukać to ustrojstwo Roci i najwyżej wysmażę jakieś pytanko do sprzedającego Ech ten mój angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 EEeee, teraz ja nie kumam, jakie reklamy? ja też nie widzę żadnych reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Małgosiu, ja też życzę wszystkiego naj, naj i Tobie i mężusiowi oczywiście a która to rocznica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 i też już znalazłam w następnym wątku... porozrzucałaś te wiadomości, a ja teraz się męczę, żeby wszystkiego poszukać to Ty jeszcze młoda mężatka jesteś to dlatego piszesz o Waszym związku w samych superlatywach oby tak było zawsze, jak jest do tej pory jeszcze raz pozdrówka dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Hello. Wstalam skoro swit, bo do roboty lecem. Ania, dzieki za zyczenia. Mloda mezatka jestem, ale zwiazkowy staz mam nie taki znowu krotki. Tu sie rozgrywalo kilka okazji - rocznica byla tylko poboczna, wazniejszy byl Olimp. Olga, jesli chcesz, to ja moge wyslac pytanie do tego sprzedawcy. Wiedzialam, ze Cie uchwyt z popielniczka zainteresuje. No to lece. Caly dzien bede po drabinie smigac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Małgoś, dzięki Z tym pytaniem to się na razie wstrzymaj, do wtorku jest czas - ale niewykluczone, że Cię o to poproszę A popielniczka... akurat łazienka to jedyne miejsce w domu, gdzie nie toleruję palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Hello. Wiola, ale ta cena 999 to jest za szafke z umywalka. Ja znalazlam taka jak chce do drugiej lazienki z Antado wlasnie i taniej niz na allegro. Wygugluj ten konkretny model szafki, przelec po ceneo i tych innych i moze znajdziesz za 300-400 zl. Ta, ktora ja wybralam (jakis tam model F4/70 czy cos takiego) jest w cenach miedzy 280 a 400, wiec warto poszukac w roznych miejscach. A co do Twojego ogolnego pytania - do malej lazienki to raczej biala niz czarna, albo zupelnie jakas kontrastowa - czerwona czy cus. Albo gdyby sie znalazla jakas ladna szarosc, chociaz watpie. szukałam tak, jak mówiłaś. Nic z tego, po dodaniu oddzielnie szafki i umywalki- z inną nie ma już takiego wyglądu- wychodzi drożej. Mąż sie zgodził ochoczo, jeszcze myślał ze to tanio (nie wyprowadzałam go z błędu) i rano przed wyjazdem kupiliśmy. Na razie bez lustra, bo najtaniej za 155 a półeczka 135 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Małgoś, doczytałam, że ten uchwyt jest kremowy Dobrze doczytałam? Buuuu Akurat do łazienki to mi tylko biały, ew. złamany szarością pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 na zdjęciu też nie wygląda na czysto biały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts