Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malgoś, chodzi mi o funkcjonalnosć. Jak babcia sie w brodziku umyje? za kilka lat ją trzeba będzie myć bo sama nie da rady.

Co do basenu może i dobrze, jak ktoś mieszka we Wrocku, tam zawsze najwyższe temp. są ;)

Ja na podkarpaciu wolę pomidory :D

Wiola, a jak wlozysz babcie 98 kg zywej wagi do wanny i jak ja z niej wyciagniesz? :D Montujesz pod prysznicem siedzenie jak dla niepelnosprytnych i mozesz umyc kazdego. Zreszta moja mama tez sie nie kapie w wannie, to dlaczego mam ja uszczesliwiac na sile?

Ja bym jednak wolala basen, pomidory mam w Carrefourze. ;)

Wiola, a jak wlozysz babcie 98 kg zywej wagi do wanny i jak ja z niej wyciagniesz? :D Montujesz pod prysznicem siedzenie jak dla niepelnosprytnych i mozesz umyc kazdego. Zreszta moja mama tez sie nie kapie w wannie, to dlaczego mam ja uszczesliwiac na sile?

Ja bym jednak wolala basen, pomidory mam w Carrefourze. ;)

Ja to wszystko wiem, tylko ciężko przepchnąć taką babcię przez wejście pod prysznic ;)

hejek...

noooo fajniste szpicowate to mieszkanie :lol: widzę, że łamigłówka na całego, ale tęgie głowy tu pracuja :lol:

garderoba jest potrzebna... ale czy aż tak duża? szafa zajmuje mniej miejsca.... bo kurcze wejście takie ciut ciasnawe się wydaje.... ile zostaje tego przejścia między przedpokojem a aneksem kuchennym?

Arnika, jest jeszcze zycie poza forum, uwierz. :p No i sie wydalo, ze my z malka calymi nocami Was obgadujemy na innym kanale. ;)

Magda - wymiary sa prowizoryczne, ale tak - lazienka ok. 2, 80 na 2, wneka od slupa do drzwi wejsciowych 1,40. Wneka na glebokosc - od prawej sciany do drzwi wejsciowych 1,80. Od sciany z drzwiami wejsciowymi do okna wzdluz prawej sciany - 5,80. Sciana na ktorej bedzie kuchnia - od kata do konca w prawo 1,20. Ten trojkat ma 4,30 m2 powierzchni - tak wynika z naszych obliczen pola trojkata - czyli wysokosc (trojkata) 2 m, podstawa 4,30. To tak wszystko mniej wiecej, ale chyba ma to sens...

Musze chyba wstawic tam jakas szafe poza garderoba, bo wszystko sie w garderobie nie zmiesci, ale szafa najwyzej moze byc plytsza...

malgoś zapomnij o szafie na środku pokoju.

garderoba przy wejsciu li i jedynie, a wogole to coscie się tak na tę olbrzymią szafę uparły?

ja wypadłam z obiegu i zanim się wgryzę to wy już znowu naprodukujecie pierdylion postów, więc niech mi ktoś miły w skrócie opowie o co kaman