wu 31.07.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 mnie tylko jedno zastanawia ile architekt wypić musiał żeby takie cudo stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Nie widzialas innych planow - sa jeszcze lepsze. Taki smieszny ksztalt dzialka ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.07.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Malgoś, chodzi mi o funkcjonalnosć. Jak babcia sie w brodziku umyje? za kilka lat ją trzeba będzie myć bo sama nie da rady. Co do basenu może i dobrze, jak ktoś mieszka we Wrocku, tam zawsze najwyższe temp. są Ja na podkarpaciu wolę pomidory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Malgoś, chodzi mi o funkcjonalnosć. Jak babcia sie w brodziku umyje? za kilka lat ją trzeba będzie myć bo sama nie da rady. Co do basenu może i dobrze, jak ktoś mieszka we Wrocku, tam zawsze najwyższe temp. są Ja na podkarpaciu wolę pomidory Wiola, a jak wlozysz babcie 98 kg zywej wagi do wanny i jak ja z niej wyciagniesz? Montujesz pod prysznicem siedzenie jak dla niepelnosprytnych i mozesz umyc kazdego. Zreszta moja mama tez sie nie kapie w wannie, to dlaczego mam ja uszczesliwiac na sile? Ja bym jednak wolala basen, pomidory mam w Carrefourze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 A moze tak mniej wiecej? Z wydzielona garderoba i szafa? http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/niemc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.08.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 O, właśnie o jakąś taką garderobę mi chodziło, tylko bez tej szafy w pokoju (ew. szafa na ścianie). Najlepiej wrysuj tam jeszcze mebelki w realnych wymiarach, żeby zobaczyć, czy się pomieszczą? Malgos,dzięki za fajne spotkanko - poproszę jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Heeeeeeeeej. Fajnie, ze dotarlas w jednym kawalku. Sprobuje cos narysowac jutro, bo dzisiaj net mi dziala na nerwy i niczego nie moge sciagnac do sketchupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.08.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 też chciałam narysować, ale już nie mam pałera! dojechałam o 1, a teraz dochodzę do siebie, a kocur poluje na muchę - jeszcze się jakaś jedna ostała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 No prosze, jakie pracowite zwierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.08.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Wiola, a jak wlozysz babcie 98 kg zywej wagi do wanny i jak ja z niej wyciagniesz? Montujesz pod prysznicem siedzenie jak dla niepelnosprytnych i mozesz umyc kazdego. Zreszta moja mama tez sie nie kapie w wannie, to dlaczego mam ja uszczesliwiac na sile? Ja bym jednak wolala basen, pomidory mam w Carrefourze. Ja to wszystko wiem, tylko ciężko przepchnąć taką babcię przez wejście pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.08.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 wstałam o 8 i obudziłam kota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hejka. Wiolka, bokiem, bokiem. Szurku, jak moglas. Tu masz strone tego architekta, o ktorym mowilam: http://www.molyneuxstudio.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.08.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 hejek... noooo fajniste szpicowate to mieszkanie widzę, że łamigłówka na całego, ale tęgie głowy tu pracuja garderoba jest potrzebna... ale czy aż tak duża? szafa zajmuje mniej miejsca.... bo kurcze wejście takie ciut ciasnawe się wydaje.... ile zostaje tego przejścia między przedpokojem a aneksem kuchennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Na razie wyglada ze 92 cm, ale szafa nie musi byc taka gleboka. Poza tym malka radzi zrobic z prawej aneks w L i tu chyba znajduje miejsce na lodowke... Wtedy zlew mozna dac w rogu na przyklad i dalej leciec w lewo z szafkami, plyta itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 A gdzie to Malka się wypowiada...? Bo tylko o oryginał poprosiła,.....I gdzie to Malkowe podpowiedzi???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hej Gosia:-) O garderobie pisałam już wyżej. Jakby się zmieściła to można zrobić zabudowę w L-kę, tak jak mówi Malka. A wymiary są już gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Arnika, jest jeszcze zycie poza forum, uwierz. No i sie wydalo, ze my z malka calymi nocami Was obgadujemy na innym kanale. Magda - wymiary sa prowizoryczne, ale tak - lazienka ok. 2, 80 na 2, wneka od slupa do drzwi wejsciowych 1,40. Wneka na glebokosc - od prawej sciany do drzwi wejsciowych 1,80. Od sciany z drzwiami wejsciowymi do okna wzdluz prawej sciany - 5,80. Sciana na ktorej bedzie kuchnia - od kata do konca w prawo 1,20. Ten trojkat ma 4,30 m2 powierzchni - tak wynika z naszych obliczen pola trojkata - czyli wysokosc (trojkata) 2 m, podstawa 4,30. To tak wszystko mniej wiecej, ale chyba ma to sens... Musze chyba wstawic tam jakas szafe poza garderoba, bo wszystko sie w garderobie nie zmiesci, ale szafa najwyzej moze byc plytsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 No to się wydało....... A tak podejrzewałam..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Teraz juz wiesz, dlaczego Cie uszy piekly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.08.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 malgoś zapomnij o szafie na środku pokoju.garderoba przy wejsciu li i jedynie, a wogole to coscie się tak na tę olbrzymią szafę uparły?ja wypadłam z obiegu i zanim się wgryzę to wy już znowu naprodukujecie pierdylion postów, więc niech mi ktoś miły w skrócie opowie o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts