Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobra, bez łaski ;) wgryzłam się trochgę sama

ja się zgadzam z Minką

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/murator/malgos.jpg

Irma, moja wersja z piątku niemal identyczna :) z tym,ze w pokoju muszą być 2 miejsca do spania, więc "u mnie" dwie rozkładane kanapy stanęły po obu stronach stolika (ławy)

Noooo, ja sie zasadniczo tez zgadzam z Minka, tylko troche za daleko garderoba wyszla w glab w II wersji... Irma, nie upieram sie jeszcze, rozwazam opcje. Musza byc 2 miejsca do spania - tu jest najwiekszy bol. Zamieszalas troche w lazience, ale obawiam sie, ze nie da sie przestawic kibla. :( Tak czy owak mysle nad szafa nad pralka na pewno i raczej lepiej byloby zamienic miejscami pralke i umywalke - tak, zeby pralka z ta szafa byla w tym miejscu, gdzie ja narysowalas. :rolleyes: Chyba, ze miedzy kabina a kiblem tez moze byc.

Sluchajcie, tak mysle teraz, zeby zamiast szafy tej wielkiej (chociaz kurde boje sie, ze zabraknie miejsca na ciuchy) krakowskim targiem wstawic taka niska scianke na wysokosc komody, ktora mama juz ma (jakies 70 cm), na niej mozna postawic tv (komoda z tylu jest paskudna, wiec trzeba to jakos zaslonic). Mialoby to ten plus, ze telewizorem mozna by obracac - w strone kanap, stolu i kuchni i siedzac wewnatrz mialoby sie poczucie odseparowania od przedpokoju (w razie wizyty listonosza ;)).

skoro mają mieszkać dwie kobiety, to może coś takiego:

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/murator/malgos2.jpg

jedno łóżko na stałe - dla babci. Na dzień można zasłonić, żeby schować pościel. drugie to rozkladana kanapa , fotel moze być lub nie. do tego niska scianka na tv a z drugiej strony stolik. przy jedenj osobie bym była pzreci dzieleniu przestrzeni, przy dwóch sprawa już inaczej wygląda...

Czesc czesc.

Majeczko, wlasnie tak. :) Nie wiem, jak to uciagniemy finansowo i w ogole, ale trudno. Tak wyszlo i trzeba sie spinac, zeby potem moglo byc tylko lepiej. ;)

Wersja Irmy mnie sie tez najbardziej podoba - dzieki za wszystkie pomysly, a teraz musze kupic to mieszkanie. :D A przedtem potargowac z depesiem, to na pewno nie bedzie latwe, ale mam nadzieje, ze chociaz 5% uda sie wywalczyc. :rolleyes:

Jesli sie uda, wymierze wszystko dokladnie i zrobie w koncu zdjecia - ostatnio mialam aparat przy sobie, ale zapomnialam.