DarioAS 03.08.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Aaa.. Już myślałam, że będzie druga betonówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Najpierw niech cos kupie, a potem sie zastanowimy. W sumie to u mnie jeszcze parapetowy nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.08.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Niom, w sumie tak A masz coś w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Plany zaczne miec jak P. przyjedzie. Samej mi sie nie chce imprezy skrecac. Ale jak chcesz wpasc do wpadaj w kazdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2010 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 W sumie to u mnie jeszcze parapetowy nie bylo... nooooooooo :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Malgos, jak tam negocjacje? Juz kupilas? a ja wczoraj spakowalam moj pierwszy karton w pierdolami do nowego domu...zaczynam proces;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Czeeeeeeeeee. No chyba jestem dogadana... Tylko kurde teraz najwieksze moje zmartwienie to gdzie wstawic mojej matki komode dlugosci 185 cm??? Cos czuje, ze wyladuje u mnie w mieszkaniu. :lol2: Jeszcze bede Was prosila o pomoc w rozplanowaniu lazienki. W tej chwili jest zaplanowany od wejscia po lewej brodzik, potem pralka, na przeciwleglej scianie po lewej kibel i po prawej umywalka. Chyba ladniej jest, jak sie wchodzi na umywalke niz na pralke tym bardziej, ze za rada Irmy trzeba nad nia jakas szafe pierdyknac. Myslalam o tym, zeby walnac scianke zamiast kabiny, a za nia kolejna - jako wneka na pralke i szafe. Kibel bylby w ten sposob w takim kacie, za szafa, moze tak byc? Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez malgos2 sie machnelam, rasia dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 To znaczy, że jednak wanna będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Boze co ja gadam, co ja gadam. Potem PRALKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Idź już spać! Na dziś koniec z ustawianiem, meblowaniem i kombinowaniem Śpij słodko i śnij o P, a nie o targowaniu z depesiami czasem Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 No dobra, pierwsza propozycja: Ścianka podwójna /po 60 cm szerokości/ gk lub Ytongu, odsunięta na metr od ściany vis'a'vis drzwi. Z lewej za pierwszą częścią kibelek, potem 80 cm przerwa-wejście, w tle lustro lub obraz... po prawej za drugą ścianką pralka, nad pralką szafka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Rasiunia, nie kumam za cholere . Kibel musi byc na scianie naprzeciwko drzwi po lewej, inaczej se ne da, a na prawej scianie wisi potezny grzejnik do samej ziemi tak gdzies na srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Rasiunia, nie kumam za cholere . Kibel musi byc na scianie naprzeciwko drzwi po lewej, inaczej se ne da, a na prawej scianie wisi potezny grzejnik do samej ziemi tak gdzies na srodku... To właśnie piszę, że kibel tak jak jest na pierwotnym rysunku, tylko za ścianką, a grzejnik jak po środku to może metr od ściany jest odsunięty... wtedy zosteje fajna wnęka na umywalkę... tak koło 80 cm. miedzy prysznicem a ścianką za którą schowany jest kibel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Rasia,tylko powiedz Jej by tej ścianki kiblowej do sufitu nie trzaskała,bo zrobi sie jak w publicznym klo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Rasia,tylko powiedz Jej by tej ścianki kiblowej do sufitu nie trzaskała,bo zrobi sie jak w publicznym klo No przecież ONA chyba wie, bo to nie ścianka prysznicowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No przecież ONA chyba wie, bo to nie ścianka prysznicowa... ONA kompletnie nie kuma, o czym Wy do niej rozmawiacie, ale spoko... To gdzie pralka? Na wprost drzwi obok kibla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.08.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 W tej propozycji Irmy z prysznicem i szafką na pralkę naprzeciwko wejścia jest najłatwiejszy dostęp do umywalki i wc po lewej, a z tego najczęściej się korzysta. Jeśli chodzi o wygląd, można tę pralkę przecież ładnie zasłonić (zabudować), żeby wyglądała dobrze? dobrego ranka, na pewno jeszcze smacznie śpicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 malgos wrzuc łazienkę z wymiarami, bo tak to jest głupiego gadaniegrzejnik przesunąć to łatwa robota, kibel można przesuwac o metr od rury kanalizacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 czesc nocny marku wstalam nad ranem karmic ssaka, a te jeszcze gadaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bo się rozejdzie po fm,co my w nocy robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts