Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeeeeeeeee.

No chyba jestem dogadana... :rolleyes: Tylko kurde teraz najwieksze moje zmartwienie to gdzie wstawic mojej matki komode dlugosci 185 cm??? Cos czuje, ze wyladuje u mnie w mieszkaniu. :lol2::lol2::lol2:

Jeszcze bede Was prosila o pomoc w rozplanowaniu lazienki. W tej chwili jest zaplanowany od wejscia po lewej brodzik, potem pralka, na przeciwleglej scianie po lewej kibel i po prawej umywalka. Chyba ladniej jest, jak sie wchodzi na umywalke niz na pralke tym bardziej, ze za rada Irmy trzeba nad nia jakas szafe pierdyknac. Myslalam o tym, zeby walnac scianke zamiast kabiny, a za nia kolejna - jako wneka na pralke i szafe. Kibel bylby w ten sposob w takim kacie, za szafa, moze tak byc?

Edytowane przez malgos2
sie machnelam, rasia dzieki!

No dobra, pierwsza propozycja: Ścianka podwójna /po 60 cm szerokości/ gk lub Ytongu, odsunięta na metr od ściany vis'a'vis drzwi. Z lewej za pierwszą częścią kibelek, potem 80 cm przerwa-wejście, w tle lustro lub obraz... po prawej za drugą ścianką pralka, nad pralką szafka...

Rasiunia, nie kumam za cholere :(. Kibel musi byc na scianie naprzeciwko drzwi po lewej, inaczej se ne da, a na prawej scianie wisi potezny grzejnik do samej ziemi tak gdzies na srodku... :rolleyes:

To właśnie piszę, że kibel tak jak jest na pierwotnym rysunku, tylko za ścianką, a grzejnik jak po środku to może metr od ściany jest odsunięty...;) wtedy zosteje fajna wnęka na umywalkę... tak koło 80 cm. miedzy prysznicem a ścianką za którą schowany jest kibel...;)

W tej propozycji Irmy z prysznicem i szafką na pralkę naprzeciwko wejścia jest najłatwiejszy dostęp do umywalki i wc po lewej, a z tego najczęściej się korzysta. Jeśli chodzi o wygląd, można tę pralkę przecież ładnie zasłonić (zabudować), żeby wyglądała dobrze?

dobrego ranka, na pewno jeszcze smacznie śpicie! ;)