malgos2 05.08.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Czesc czesc. W tej propozycji Irmy z prysznicem i szafką na pralkę naprzeciwko wejścia jest najłatwiejszy dostęp do umywalki i wc po lewej, a z tego najczęściej się korzysta. Jeśli chodzi o wygląd, można tę pralkę przecież ładnie zasłonić (zabudować), żeby wyglądała dobrze? dobrego ranka, na pewno jeszcze smacznie śpicie! Mozna mozna, tylko ja mam minimalny budzet, a nie wiem, czy depes bedzie chcial za frajer takie mega przerobki robic. malgos wrzuc łazienkę z wymiarami, bo tak to jest głupiego gadanie grzejnik przesunąć to łatwa robota, kibel można przesuwac o metr od rury kanalizacyjnej Ona ma 2,80 na 2, grzejnik jest na srodku, drzwi przy samej scianie z prawej. Wiecej wymiarow nie pamietam, ale sprobuje wyrwac szczegolowe plany. czesc nocny marku wstalam nad ranem karmic ssaka, a te jeszcze gadaly Przylapalas nas. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bo się rozejdzie po fm,co my w nocy robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/murator/malgos3.jpg Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Z Irmy propozycji wydaje mi sie ta pierwsza lepsza. Osoba starsza czy niepelnosprawna musi sie czegos zlapac wstajac z kibelka. Gdy wc jest obok sciany mozna zamontowac jakies trzymadlo. Z prysznica tez jest lepsze wyjscie by np pomoc osobie bioracej prysznic. Chociaz drugi rysunek tez jest ok...tylko zamienilabym wc z umywalka, by kibelek byl pod sciana. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Noooo, czyli wszystkie znaki na ziemie i niebie za zamiana umywalki z pralka? Druga wersja jest mniej realistyczna ze wzgledu na ilosc przerobek... Irma, a ta scianka przy pralce to tak do samej gory? Co by taki komin pralkowo - szafkowy zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Teraz mogloby byc tak: http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/lazzzzzzzzz.jpg Z malka wymylilysmy obudowe pralki ale taka niska - rowno z pralka, a nad nia szafke wiszaca. Sorki za te kolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.08.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Cze Gosia. Kółka są zarąbiste:) Widzę, że już masz prawie wszystko rozplanowane. Jestem za wersją pierwszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Sie tylko zastanawiam, czy sie da tak kibel odwrocic jak u Irmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.08.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mozna też nie stawiać ścianki, tylko pralkę umieścić w szafie, ale takiej wyższej, żebyś mogła pochować sobie też inne rzeczy typu płyn do płukania, proszek, kosmetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 ja wolę wersję drugą, ale wiem, zę jest bardziej skomplikowana. ale za to prysznic jest duży i można zrobić siedzisko, a pralka we wnęce, więc można dać lustro do sufitu. i wogole nie będzie jej widać.przeniesienie kibla nie powinno być dużym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Irma, a ta scianka przy pralce to tak do samej gory? Co by taki komin pralkowo - szafkowy zrobic? chyba bym dała do samej góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ale wtedy kibel to jedynie kompakt chyba... Czytasz w moich myslach, od razu pomyslalam o lustrze na pralce. Panowie sie nie uciesza, ze im kaze robic jazde w elektryce. Tez sie zastanawiam, czy wstawic taka normalna kabine, czy taka sciankowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Małgoś nie miej litości dla panów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 A Irma mi zmienila nicka na malgos3. Kabina normalna czy scianka z drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Scianka z drzwiami, jest bardziej stabilna, co dla osób w pewnym wieku jest wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 A poza tym taka calosciowa kabina zeby byla ladna musi byc drooooga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Małgoś noo moja całkiem ze szkła ale półokrągła i całkiem taniusia była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Małgoś noo moja całkiem ze szkła ale półokrągła i całkiem taniusia była;) A gdzie ja masz? Kurde, wyjdzie, ze nie sledze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 w paczce:lol2: ale wrzucałam już dawno fotkę o to taka jest;) http://image.ceneo.pl/data/products/1670944/productToCategory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Znów przyszłam Cię pogonić do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 to jeszcze ja nagmatwam. Ja bym zrobiła szeroką kabinę prysznicową na wprost wejscia, na lewo kibel frontem do wejscia. Umywalka na lewej scianie od wejścia, pralka zabudowana pod blatem umywalkowym, który pociągnięty jest az do końca. Nad całym blatem wielkie lustro. Masz wygodny blat, schowany z kącie kibel nad którym dodatkowo w wysokiej zabudowie można ukryć szafki, wygodny prysznic, który jest tak ustawiony, ze nie pomniejsza łazienki Hmmm tak sobie wlasnie uswiadomiłam, ze zapodałam rozwiązanie z własnej osobistej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts