Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czesc czesc.

W tej propozycji Irmy z prysznicem i szafką na pralkę naprzeciwko wejścia jest najłatwiejszy dostęp do umywalki i wc po lewej, a z tego najczęściej się korzysta. Jeśli chodzi o wygląd, można tę pralkę przecież ładnie zasłonić (zabudować), żeby wyglądała dobrze?

dobrego ranka, na pewno jeszcze smacznie śpicie! ;)

Mozna mozna, tylko ja mam minimalny budzet, a nie wiem, czy depes bedzie chcial za frajer takie mega przerobki robic. :(

malgos wrzuc łazienkę z wymiarami, bo tak to jest głupiego gadanie

grzejnik przesunąć to łatwa robota, kibel można przesuwac o metr od rury kanalizacyjnej

Ona ma 2,80 na 2, grzejnik jest na srodku, drzwi przy samej scianie z prawej. Wiecej wymiarow nie pamietam, ale sprobuje wyrwac szczegolowe plany.

czesc nocny marku :)

wstalam nad ranem karmic ssaka, a te jeszcze gadaly :)

Przylapalas nas. ;)

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bo się rozejdzie po fm,co my w nocy robimy :oops:

:sleep:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z Irmy propozycji wydaje mi sie ta pierwsza lepsza. Osoba starsza czy niepelnosprawna musi sie czegos zlapac wstajac z kibelka. Gdy wc jest obok sciany mozna zamontowac jakies trzymadlo. Z prysznica tez jest lepsze wyjscie by np pomoc osobie bioracej prysznic.

Chociaz drugi rysunek tez jest ok...tylko zamienilabym wc z umywalka, by kibelek byl pod sciana.

Maja

ja wolę wersję drugą, ale wiem, zę jest bardziej skomplikowana. ale za to prysznic jest duży i można zrobić siedzisko, a pralka we wnęce, więc można dać lustro do sufitu. i wogole nie będzie jej widać.

przeniesienie kibla nie powinno być dużym problemem

to jeszcze ja nagmatwam.

Ja bym zrobiła szeroką kabinę prysznicową na wprost wejscia, na lewo kibel frontem do wejscia. Umywalka na lewej scianie od wejścia, pralka zabudowana pod blatem umywalkowym, który pociągnięty jest az do końca. Nad całym blatem wielkie lustro.

Masz wygodny blat, schowany z kącie kibel nad którym dodatkowo w wysokiej zabudowie można ukryć szafki, wygodny prysznic, który jest tak ustawiony, ze nie pomniejsza łazienki

Hmmm tak sobie wlasnie uswiadomiłam, ze zapodałam rozwiązanie z własnej osobistej łazienki :rolleyes: