malgos2 07.08.2010 01:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Jutro nadrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 no, no, a ja poszłam spać! ale wieczorem mam kolejną imprezkę, muszę oszczędzać siły!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.08.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No i spóźniona - ale siup!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.08.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Małgoś, ja tutaj nie miałam czasu ale byłam na FB, czuję się usprawiedliwiona Ps. ale młodzi i ładni byliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.08.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 To wszystkiego najlepszego dla młodzieży!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 to i ja sto lat;) Małgoś nie wiem czyś wreszcie znalazła coś większego od herbatniczka ale żebyś nie mówiła żem podła masz duże cobys ten chrom policzyć mogła a potem się skasuje;) http://image.ceneo.pl/data/products/1670944/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 lekko spoznione ale bardzo szczere Życzenia Rocznicowe - Aby Wasza dalsza droga cudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiamy z Raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Czesc Laseczki. Dzieki za zyczenia, wcale nie spoznione, tylko ja od 24 swietuje. Wusia - super kabinka, dzisiaj na zywo widzialam, 699 teraz kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 dziękować za uznanie widzi mi się że to i tak dobra cena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Małgos, czyżby rocznica slubu ? czyżbym znów zapomniała NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 to ja jeszcze spóźniona, Najlepszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Małgoś.. a Ty to WC zrobiłaś już i wykorzystałaś tą szafkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Dzieki, dzieki wszystkim wcale nie spoznionym, zwlaszcza, ze wg polskiego czasu hajtnelismy sie ok. 11:30 w nocy. Arnika, wyszlo na to, ze szafka stanie w salonie albo gdzies, gdyz po prostu sie nie zmiesci w WC. Pasowala mi do koncepcji i bardzo ja lubie, ale nie da sie wszystkiego pogodzic na tym metrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Małgoś - wsiego najlepszego..... kurde życie.. jedni świętują drudzy płaczą.... Kruelcia straciła Tate.... właśnie o tym napisała przed momentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 W metrażu Twojego mieszkania czy WC? Stawiam na WC... I powiem szczerze, że oczy robiłam na Twoją koncepcje szafki w WC.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Małgoś - wsiego najlepszego..... kurde życie.. jedni świętują drudzy płaczą.... Kruelcia straciła Tate.... właśnie o tym napisała przed momentem O matko, juz lete. W metrażu Twojego mieszkania czy WC? Stawiam na WC... I powiem szczerze, że oczy robiłam na Twoją koncepcje szafki w WC.... W metrazu WC oczywiscie. Koncepcja WC sie nie zmienila i nie wiem, na co oczy robilas, bo ja jeszcze do konca sama nie wiem, co tam bedzie. Bedzie smiesznie na pewno - zostaje farba welwetowa w kolorze miedzianym, tkanina w arabskie wzory na drzwi, szklane polki, malachit - jeszcze nie wiem gdzie i retro bateria do blizej mi nie znanej umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 No to poczekamy na te wschodnie klimaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Hej, hej. No nie wiem, czy to wschodnie beda... Musze Wam powiedziec, ze mama zaskakuje mnie bardzo jesli chodzi o wystroj nowego mieszkania. Rozwaza... szara kuchnie. :jawdrop::jawdrop: Muratora sie naogladala czy co??? Lazienka za to jasniutka rozbielona czerwien i biel, romantyczno-nowoczesna - przynajmniej na razie tak planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Wkleje sobie rozowe sciany... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Bath.jpg I mowiac o moim WC, znalazlam cos slicznego... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/small-powder-room-ideas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.08.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Faceta w sumie nie ma , więc nie mam komu "kondolencji" złożyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts