Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to i ja sto lat;)

Małgoś nie wiem czyś wreszcie znalazła coś większego od herbatniczka ale żebyś nie mówiła żem podła masz duże cobys ten chrom policzyć mogła :lol2: a potem się skasuje;)

http://image.ceneo.pl/data/products/1670944/product.jpg

Dzieki, dzieki wszystkim wcale nie spoznionym, zwlaszcza, ze wg polskiego czasu hajtnelismy sie ok. 11:30 w nocy. ;)

Arnika, wyszlo na to, ze szafka stanie w salonie albo gdzies, gdyz po prostu sie nie zmiesci w WC. Pasowala mi do koncepcji i bardzo ja lubie, ale nie da sie wszystkiego pogodzic na tym metrazu. :rolleyes:

Małgoś - wsiego najlepszego.....

kurde życie.. jedni świętują drudzy płaczą.... Kruelcia straciła Tate.... właśnie o tym napisała przed momentem :(

O matko, juz lete. :(

W metrażu Twojego mieszkania czy WC?

Stawiam na WC... I powiem szczerze, że oczy robiłam na Twoją koncepcje szafki w WC....

W metrazu WC oczywiscie. Koncepcja WC sie nie zmienila i nie wiem, na co oczy robilas, bo ja jeszcze do konca sama nie wiem, co tam bedzie. :p Bedzie smiesznie na pewno - zostaje farba welwetowa w kolorze miedzianym, tkanina w arabskie wzory na drzwi, szklane polki, malachit - jeszcze nie wiem gdzie i retro bateria do blizej mi nie znanej umywalki. :D

Hej, hej. :)

No nie wiem, czy to wschodnie beda... :rolleyes:

Musze Wam powiedziec, ze mama zaskakuje mnie bardzo jesli chodzi o wystroj nowego mieszkania. Rozwaza... szara kuchnie. :jawdrop: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Muratora sie naogladala czy co??? :lol2: Lazienka za to jasniutka rozbielona czerwien i biel, romantyczno-nowoczesna - przynajmniej na razie tak planujemy. :rolleyes: