malka 09.08.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 u nas no (czytaj noł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.08.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 ale dlaczego? oni i tak maja selektywne sluchanie ciagle on;) Tylko że faceci mają dokładnie takie samo zdanie o kobietach . Tylko ja , ja i ja ! No jaja panie , normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.08.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 u nas no (czytaj noł) Malka coś sciemniasz , przecież u was nie znaczy tak . Coś nie halo jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Czesc czesc. No wlasnie tez mysle, ze to 5-cyfrowa i dlatego nie porywam sie z motyka. Bylam w max-flizie, cos tam sie wymysli. Nitka, wyslalam Ci umowe, gdybys byla tak dobra i rzucila fachowym okiem to bylabym Ci dozgonnie wdzieczna. Mam na tym czyms wyrysowac swoje scianki... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/niemcplan.jpg Coraz bardziej mi sie tam podoba, bo w parku obok zadomowily sie kaczki. Myslicie, ze powinnam osobny watek zalozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.08.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Kombinujesz pieczyste z ...kaczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Małgoś chyba ktoś mi kotka ukradł mojego ślicznego trójkolorowego kotka:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Pieczyste jak najbardziej. Wusia jak to ukradl???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 wczoraj była razem z pozostałą dwójką a dzisiaj jej nie ma a to ona zawsze pierwsza się wychodziła witać ze mną a dzisiaj wcale nie przyszła:cry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 09.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Wusia, a szukalas??? Moze sie gdzies zapodziala po prostu? Dobry Minko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 szukałam łaziłam wołałam z pół godziny:( do tej pory nawet pół minuty nie trwało jak przybiegała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 ojej, a ta zguba to jakiś dochodzący kotek był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 nie Surku to była urodzona u mnie na działce i przeze mnie uratowana koteczka miała niespełna trzy miesiące ale cudna była trzykolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.08.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 strasznie mi przykro wusiu Może się jednak jeszcze znajdzie, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 nie łudzę się specjalnie Nelciu do tej pory nigdzie nie odchodziła ani się kociaki nie rozdzielały zawsze w trojkę były:( a tak cudna była że każdy na nią uwagę zwracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 jak była taka cudna, ktoś mógł ją sobie wziąć, jeśli gdzieś się błąkała... ale może jeszcze się znajdzie... chciałaś ją sobie zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Surku mogła być tylko na działce:( więc jako tako się nie błąkała tylko ktoś musiał wejść i zabrać tak miała zostać u nas Piotruś był szczęśliwy że ma ślicznego kotka a cudna tak:) wszystkie cztery łapki w krótkich białych skarpeteczkach pyszczek pół czarny z dodatkiem rudego pół rudy z dodatkiem czarnego, biały krawacik na piersi i cała była czarna z rudymi pręgowanymi łatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Kurcze, mam tylko nadzieje, ze beda sie nia dobrze zajmowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Małgoś ale nie mogę darować że jakaś menda mojemu dziecku zwierzaczka zabrała:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Bardzo przykre, jeżeli tak było. Ale jest jakaś nikła szansa, że się jednak znajdzie... Czasami mam wątpliwości, czy słusznie zabraniam mojemu kocurkowi wychodzić z domu, ale przynajmniej unikam ryzyka, że komuś może się "spodobać"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts