OK 09.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No właśnie na zdjęciu wygląda idealnie Ale jest napisane, że krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 może to facet pisał? a ja ślęczę nad sporządzeniem jakiejś sensownej oferty na allegro bo muszę wreszcie Zosię przeprowadzić do jej pokoju a tam nadal jej fotelik leżakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 To na pewno facet pisał, ale tym bardziej strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 się witam ze wszystkimi.....widzę, że praca wre....jakieś listy się piszą...jakies aukcję się tworzą....Małgoś zapracowana.... ech Wy moje tytany pracy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No, no Mi proszę nie ubliżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 JA - CZYM????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Posądzaniem o jakiekolwiek chęci do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 http://sklep.kati-kati.pl/index.php?p80612,roca-paris-uchwyt-na-papier-toaletowy-kolor-chrom-br-a815654004 tutaj pisza ze on jest ceramiczny bialy i dodatki chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 O widzisz Dzięki wielkie, bo ja jak ta głupia to na stronie producenta oglądałam, a tam z informacji, to tylko że chrom A zdjęcie też dali do dooopy, na tym Twoim dużo lepiej widać I to chyba by było to, czego szukam w takim razie Ta odrobina chromu mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Na tym zdjeciu wyglada to na zielone wiec dobrze zagladnij przed zakupem W warszawie jest sklep intenetowy ale mozna tez chyab odbierac na miejscu, maja dobre ceny swiatlazienek.com.pl nawet jak nie maja wystawionego towaru to podaja ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nawet zielona porcelanka mi pasi Byle nie beż Ale na focie to widać, że to od jarzeniówki ten kolorek A już w innym miejscu doczytałam, że porcelana dostępna w stanadardowych kolorach Roci, czyli mi pasi Z kupnem sobie poradzę Do tej pory tego nigdzie nie trafiłam, dopiero na stronie producenta, a tam taki opis do d... Ale jak już wiem, czego szukać i że warto, to sam akt nabycia to mały pikuś Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nie ma za co, polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Hello. Wstalam skoro swit, bo do roboty lecem. Ania, dzieki za zyczenia. Mloda mezatka jestem, ale zwiazkowy staz mam nie taki znowu krotki. Tu sie rozgrywalo kilka okazji - rocznica byla tylko poboczna, wazniejszy byl Olimp. Olga, jesli chcesz, to ja moge wyslac pytanie do tego sprzedawcy. Wiedzialam, ze Cie uchwyt z popielniczka zainteresuje. No to lece. Caly dzien bede po drabinie smigac. spadlas z tej drabiny, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Hello. Wstalam skoro swit, bo do roboty lecem. Ania, dzieki za zyczenia. Mloda mezatka jestem, ale zwiazkowy staz mam nie taki znowu krotki. Tu sie rozgrywalo kilka okazji - rocznica byla tylko poboczna, wazniejszy byl Olimp. Olga, jesli chcesz, to ja moge wyslac pytanie do tego sprzedawcy. Wiedzialam, ze Cie uchwyt z popielniczka zainteresuje. No to lece. Caly dzien bede po drabinie smigac. spadlas z tej drabiny, czy jak? Czuję, że łapie równowagę przy pomocy klina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Hello. Wstalam skoro swit, bo do roboty lecem. Ania, dzieki za zyczenia. Mloda mezatka jestem, ale zwiazkowy staz mam nie taki znowu krotki. Tu sie rozgrywalo kilka okazji - rocznica byla tylko poboczna, wazniejszy byl Olimp. Olga, jesli chcesz, to ja moge wyslac pytanie do tego sprzedawcy. Wiedzialam, ze Cie uchwyt z popielniczka zainteresuje. No to lece. Caly dzien bede po drabinie smigac. spadlas z tej drabiny, czy jak? Zawisła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a niech pije dziewczyna, byleby do nas wrocila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wróci, przecież musi pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Małgoś, to jak już wrócisz z tej roboty, to zerknij jeszcze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Hej. Chcialam Wam tylko dac znak, ze zyje, chociaz ledwo ledwo. Caly dzien lazenia po drabinie (z moim lekiem wysokosci ), siadania, schylania, podnoszenia, bleeeeeeee. Ale pierwszy dzien zawsze taki jest lewy. W sumie nie byloby najgorzej, ale musielismy potem pol NY zejsc w poszkiwaniu odzienia roboczego dla mnie, bo w starych dzinsach spieprzyl sie zamek i ledwo z nich sie wydostalam. W koncu znalezlismy, ale po drodze walnelismy piwo w barze, kuplismy ser na fondue i oczywiscie... winko. Tak wiec dawke sportu mam zaliczona z nawiazka... Teraz sie odpowiednio alkoholizuje, zeby dojsc do siebie. Rzeczywiscie Olga, nie doczytalam, ze to byl kolor cream - tyle, ze po ang. to znaczy smietankowy, nie kremowy... Zerknelam na umywalki, calkiem fajne. A cena... Wiola, gratuluje zakupu. Jakos te Antado tez mi podeszly, w porownaniu z innymi szafkami ich ceny sa zupelnie przyzwoite i na zywca tez nienajgorzej wygladaja. Mam nadzieje, ze jutro pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts