Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Heeeeeeeeeej.

Marek, a moze Ty w KRK dzisiaj jestes? ;) Bo wczoraj poszalalam w bombie i mam zamiar to powtorzyc. :rolleyes:

Jak juz w koncu bedzie u mnie parapetowa, to ja sobie taki ekspres zycze... :lol2::lol2: (zartowalam ;)).

niestety nie... we wtorek mam jakies spotkanie a docelowo w weekend nastepny lub za 2 tygodnie... ale odezwe sie :) do kina bym poszedł (moze w Camelocie bedzie cos artyzującego, żeby sie odchamic...)

Ten ekspres to pewnie kosztuje tyle co niszan padżero :) juz faktycznie moze lepiej forme samemu.. zauważ że te przyciski i włączniki też są takie pokiereszowane i ponagniatane :) Trzeba tylko jakieś bebechy do niego znaleźć :)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niestety nie... we wtorek mam jakies spotkanie a docelowo w weekend nastepny lub za 2 tygodnie... ale odezwe sie :) do kina bym poszedł (moze w Camelocie bedzie cos artyzującego, żeby sie odchamic...)

Ten ekspres to pewnie kosztuje tyle co niszan padżero :) juz faktycznie moze lepiej forme samemu.. zauważ że te przyciski i włączniki też są takie pokiereszowane i ponagniatane :) Trzeba tylko jakieś bebechy do niego znaleźć :)

Odzywaj sie koniecznie i najlepiej zacznij od piatku. :)

No dales nam do myslenia tym ekspresikiem, oj dales. ;) Co nie Maja?

No dales nam do myslenia tym ekspresikiem, oj dales. ;) Co nie Maja?

no ba!!

W domu mam taki bylejaki:

http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/4236021/c_1/1%7Ccategory_root%7CKitchen+and+laundry%7C14418476/c_2/2%7Ccat_14418476%7CCoffee+machines%7C16527134/c_3/3%7Ccat_16527134%7CEspresso+coffee+machines%7C16528262.htm

znaczy sie: jest ok, ale disajn zaden;)

ciekawe czy bebechy by pasowaly:rolleyes::rolleyes: ....mam zadanie na weekend...