Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się pourlopowo.

Ty Małgoś wdowieństwem nie narzekaj (mój miał być w górach z pociechą ale ich pogoda przegoniła i drazni mnie jak se leża a ja dylam do roboty). Ale za to w sobotę zapodałam sobie 2,5godziną kąpiel relaksacyjną - nikt nie krzyczał po piecu minutach Mamo... (czasem szału dostaję). Wiem wiem że wszyscy napiszą zaraz że egoistka ze mnie, ale małżowina i siedmioletnia pociecha mieli sobie w górach szczyty pozdobywać cały tydzień a ja nadrabiać zaległości).

Pozdrawiam

Ps. Mam nadzieję że klient kredyt szybko dostanie a Tobie uda się kupić kobietkom mieszkanko

Witam się pourlopowo.

Ty Małgoś wdowieństwem nie narzekaj (mój miał być w górach z pociechą ale ich pogoda przegoniła i drazni mnie jak se leża a ja dylam do roboty). Ale za to w sobotę zapodałam sobie 2,5godziną kąpiel relaksacyjną - nikt nie krzyczał po piecu minutach Mamo... (czasem szału dostaję). Wiem wiem że wszyscy napiszą zaraz że egoistka ze mnie, ale małżowina i siedmioletnia pociecha mieli sobie w górach szczyty pozdobywać cały tydzień a ja nadrabiać zaległości).

Pozdrawiam

Konieczki ja Cie rozumiem... też tak mam... Ostatnio to nawet nóg nie miałam kiedy wydepilować.... Ty wiesz co to znaczy.......

Koniec świata....

Czesc czesc. P. wraca, to od razu ruch sie zrobil. ;) Ma juz bilet - bedzie 29-ego w niedziele. :D

Biedny Jonasz ;)

No biedny, biedny. Bede mu musiala przysmaki ukradkiem dawac... :rolleyes:

nasza kota też zaborcza :) i zawsze wciska się między nas :D

Małgoś, jak P wróci, to wdowieństwo sobie wynagrodzisz ;)

No jasne jasne. Cale szczescie ze tym razem nie bylam wdowa zbyt dlugo.

Cześć

Małgoś co myślisz o dodaniu do wylewek wody szklanej hmmm?????

Ale jak o dodaniu? Slyszalam, ze sie nim pociaga wylewki po wierzchu, zeby nie pylily, ale do srodka?

doberek

Doberek. :)

Witam się pourlopowo.

Pozdrawiam

Ps. Mam nadzieję że klient kredyt szybko dostanie a Tobie uda się kupić kobietkom mieszkanko

Czesc czesc. Ty nie zagaduj tylko mow, kiedy sie spotkamy. ;) Ty wiesz, ze z ta wanna to mi sie udalo tylko raz przez 3 miesiace... :rolleyes:

się witam i lecę dalej;)

Heeeeeeeeeej.

Konieczki ja Cie rozumiem... też tak mam... Ostatnio to nawet nóg nie miałam kiedy wydepilować.... Ty wiesz co to znaczy.......

Koniec świata....

Amen. :D