Elena76 19.08.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Tylko kot moze nie byc szczesliwy, ze pani nie bedzie cala jegooooooo. nasza kota też zaborcza i zawsze wciska się między nas Małgoś, jak P wróci, to wdowieństwo sobie wynagrodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Cześć Małgoś co myślisz o dodaniu do wylewek wody szklanej hmmm????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 19.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam się pourlopowo. Ty Małgoś wdowieństwem nie narzekaj (mój miał być w górach z pociechą ale ich pogoda przegoniła i drazni mnie jak se leża a ja dylam do roboty). Ale za to w sobotę zapodałam sobie 2,5godziną kąpiel relaksacyjną - nikt nie krzyczał po piecu minutach Mamo... (czasem szału dostaję). Wiem wiem że wszyscy napiszą zaraz że egoistka ze mnie, ale małżowina i siedmioletnia pociecha mieli sobie w górach szczyty pozdobywać cały tydzień a ja nadrabiać zaległości).Pozdrawiam Ps. Mam nadzieję że klient kredyt szybko dostanie a Tobie uda się kupić kobietkom mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 się witam i lecę dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam się pourlopowo. Ty Małgoś wdowieństwem nie narzekaj (mój miał być w górach z pociechą ale ich pogoda przegoniła i drazni mnie jak se leża a ja dylam do roboty). Ale za to w sobotę zapodałam sobie 2,5godziną kąpiel relaksacyjną - nikt nie krzyczał po piecu minutach Mamo... (czasem szału dostaję). Wiem wiem że wszyscy napiszą zaraz że egoistka ze mnie, ale małżowina i siedmioletnia pociecha mieli sobie w górach szczyty pozdobywać cały tydzień a ja nadrabiać zaległości). Pozdrawiam Konieczki ja Cie rozumiem... też tak mam... Ostatnio to nawet nóg nie miałam kiedy wydepilować.... Ty wiesz co to znaczy....... Koniec świata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czesc czesc. P. wraca, to od razu ruch sie zrobil. Ma juz bilet - bedzie 29-ego w niedziele. Biedny Jonasz No biedny, biedny. Bede mu musiala przysmaki ukradkiem dawac... nasza kota też zaborcza i zawsze wciska się między nas Małgoś, jak P wróci, to wdowieństwo sobie wynagrodzisz No jasne jasne. Cale szczescie ze tym razem nie bylam wdowa zbyt dlugo. Cześć Małgoś co myślisz o dodaniu do wylewek wody szklanej hmmm????? Ale jak o dodaniu? Slyszalam, ze sie nim pociaga wylewki po wierzchu, zeby nie pylily, ale do srodka? doberek Doberek. Witam się pourlopowo. Ty Małgoś wdowieństwem nie narzekaj (mój miał być w górach z pociechą ale ich pogoda przegoniła i drazni mnie jak se leża a ja dylam do roboty). Ale za to w sobotę zapodałam sobie 2,5godziną kąpiel relaksacyjną - nikt nie krzyczał po piecu minutach Mamo... (czasem szału dostaję). Wiem wiem że wszyscy napiszą zaraz że egoistka ze mnie, ale małżowina i siedmioletnia pociecha mieli sobie w górach szczyty pozdobywać cały tydzień a ja nadrabiać zaległości). Pozdrawiam Ps. Mam nadzieję że klient kredyt szybko dostanie a Tobie uda się kupić kobietkom mieszkanko Czesc czesc. Ty nie zagaduj tylko mow, kiedy sie spotkamy. Ty wiesz, ze z ta wanna to mi sie udalo tylko raz przez 3 miesiace... się witam i lecę dalej;) Heeeeeeeeeej. Konieczki ja Cie rozumiem... też tak mam... Ostatnio to nawet nóg nie miałam kiedy wydepilować.... Ty wiesz co to znaczy....... Koniec świata.... Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ano o dodaniu - kuźwa tylko nie pamiętam czy wylewkarz mówił o szkle wodnym czy wodzie szklanej???? Podobno wtedy jest wodoszczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ano o dodaniu - kuźwa tylko nie pamiętam czy wylewkarz mówił o szkle wodnym czy wodzie szklanej???? Podobno wtedy jest wodoszczelnie No wlasnie, wlasnie... Moze to jest to samo??? A pod co to ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No pod gres i pod parkiecik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No pod gres i pod parkiecik:) A to dobrze, ze jest wodoszczelna? Ja sie nie znam, ale jak Ci sie miedzy klepki woda dostanie to ona potem tak nie wysycha tylko jest sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kurcze nie wiem Chyba zostanę przy samym włóknie szklanym bo zaraz sobie sama szajsu narobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Monia jak nikt nie dawał to po co Ty sobie głowę zawracasz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Monia jak nikt nie dawał to po co Ty sobie głowę zawracasz?????????? wiesz to chyba z nudów takie głupoty człowiekowi do głowy przychodzą i wierci dziurę w całym....... dobra idę do sklepu po swoje zamówione naleśniki z jagodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wlokno szklane luks, ale chyba z tym szklem to przegiecie... Noooo chyba, ze chcesz zostawic goly beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 nieeee wolę gresik i parkiecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.08.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 czeeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Monia, chcesz podpasc? Czeeeeeeeeeeeeeeeee Lady B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Małgoś Ty się weź za ćwiczenia bo jak Ci P. zacznie wdowieństwo wynagradzać to możesz mieć problem z chodzeniem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Oj nie martw sie wusia, ostatnio nie bylo go 8 miesiecy i dalam rade. Chyba, ze Ty mi zdrade sugerujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts