anjamen 20.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Malgos gratulki, dasz rade z przeprowadzka, masz juz wprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ten papierek dają od ręki, jak nikt nie jest zameldowany, tez kiedyś to przerabiałam. Szurku, nie daja... Od reki daja taki, ze sie wymeldowalas, ale nie, ze nikt nie jest zameldowany. Kurde, ja takiego papierka nie widzialam jak kupowalam swoje mieszkanko, ale kij tam. Zlozylam wniosek, jak sie urzad nie wyrobi do srody to trudno, nie moja wina, ze mi pan nie dal znac z wyprzedzeniem, ze jednak dostal kredyt... bank już zamykali? gratuluję transakcji Noooo, prawie. Jeszcze w tym tygodniu byl rzeczoznawca - drugi raz z tego samego banku i sie okazalo, ze facetowi sie cos pomerdalo i zlozyl 2 razy wniosek do tego samego banku czy cus, no nie ogarniam tego, w kazdym razie juz zaczynal bakac o przedluzaniu umowy, a tu pach... i ma kredyt. no to Małgoś pije ostro;) Eeee, nie ostro. Jak zwykle. Malgos gratulki, dasz rade z przeprowadzka, masz juz wprawe Dzieki. W zasadzie to mama ma wprawe, a ja jeszcze sie calkiem nie rozpakowalam po ostatniej przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hej Słońce, ale u Ciebie ruch, jak na targu Tyle się dzieje! I to jest fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 I bardzo, bardzo dziękuję za telefon do malki http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cala przyjemnosc po mojej stronie. Tez lubie jak sie duzo dzieje, a za chwile bedzie sie dzialo jeszcze wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.08.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Szurku, nie daja... Od reki daja taki, ze sie wymeldowalas, ale nie, ze nikt nie jest zameldowany. Kurde, ja takiego papierka nie widzialam jak kupowalam swoje mieszkanko, ale kij tam. Zlozylam wniosek, jak sie urzad nie wyrobi do srody to trudno, nie moja wina, ze mi pan nie dal znac z wyprzedzeniem, ze jednak dostal kredyt... O, to ciekawe? U nas było to tak, że ja z Młodym wymeldowaliśmy się w jednym urzędzie, a małżonek w innej dzielnicy, trochę później. I ta "jego" pani sprawdziła w systemie i wystawiła mu kwitek. Muszę go podpytać, jak się obudzi - może w 3M systemy szybciej pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dzien dobry Wszystkim. Wody nie mam... O, to ciekawe? U nas było to tak, że ja z Młodym wymeldowaliśmy się w jednym urzędzie, a małżonek w innej dzielnicy, trochę później. I ta "jego" pani sprawdziła w systemie i wystawiła mu kwitek. Muszę go podpytać, jak się obudzi - może w 3M systemy szybciej pracują? Szurku widocznie w 3M maja komputery... U nas musze chodzic 100 razy z tym samym aktem notarialnym, tak jakbym nie placila podatku od nieruchomosci a urzad nie mial pojecia kto jest wlascicielem czego. Bardzo smieszne tez bylo to, ze pani odeslala mnie na pl. Wszystkich Swietych, bo "tam jest owarte do 18", kurna tam gdzie bylam tez bylo "otwarte do 18" ale dziennik podawczy do 15. Przyjezdzam na pl. Wszystkich Swietych, a tam dziennik podawczy "do 16", ale pisma przyjmuje ciec. W urzedzie dla mojej dzielnicy tez byl ciec, ale widocznie ten na placu mial pieczatke i tym sie roznil od ciecia dzielnicowego. Cale szczescie, ze w okolicy jeszcze bylo jakies ksero, bo musialam kopie aktu notarialnego oczywiscie zalaczyc... Mam nadzieje, ze sie wyrobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.08.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Boziu, myślałam, że wszystkie urzędy mają system komputerowy. A ta kopia aktu to była do czego, tez do wymeldowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dzień dobry zostawiam i lecę się pakować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Boziu, myślałam, że wszystkie urzędy mają system komputerowy. A ta kopia aktu to była do czego, tez do wymeldowania??? Do potwierdzenia "interesu wydania zaswiadczenia". To nic, ze to kosztuje i ze nikt o zdrowych zmyslach nie prosi o takie zaswiadczenie dla mieszkania sasiada, ale luz. Dzień dobry zostawiam i lecę się pakować..... Dzien dobry. Mam wyrzuty sumienia, ze Was nie odwiedzam wszystkich, ale net mi na to nie pozwala. Ide do dziennika, moze mi sie uda cos wkleic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Do potwierdzenia "interesu wydania zaswiadczenia". To nic, ze to kosztuje i ze nikt o zdrowych zmyslach nie prosi o takie zaswiadczenie dla mieszkania sasiada, ale luz. no dobra, to już jest wszystko całkowicie jasne! dodam, że u nas wymagają wniosku i dowodu osobistego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 no dobra, to już jest wszystko całkowicie jasne! dodam, że u nas wymagają wniosku i dowodu osobistego... Wiesz, nawet jak sprzedam to mieszkanie to bede mogla srednio 2 razy w tygodniu chodzic po takie zaswiadczenie dla faceta ktory je kupi, to znaczy nie wydadza mi, bo on tam bedzie mieszkal, no ale kaprys moge miec, nie? No i akt bede miec nadal. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.08.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Nawet miałabym ochotę coś takiego zrobić, tylko że to bez sensu.. spytałam Miłego, jakie dokumenty składał, okazało się, że żadnych, wymeldował się, pani sprawdziła stan w systemie i mu wydała zaświadczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Kurcze, myslisz, ze mnie by wydala tez? To moze szybciej bedzie sie przejechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.08.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Wygląda na to, że w tym czasie obróciłabyś kilka razy do mnie i z powrotem! Swoja drogą to dziwne, że w jednym mieście robią taki kłopot, w innym nie ma problemu. Ale za to u nas odbiór budynku to prawdziwe wyzwanie dla wytrzymałych (szczęście, ze mam to za sobą)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Budynku nie odbieralam... Za to polecam swoj US, zaswiadczenie o nienalezeniu sie podatku od darowizny (swoja droga co za nonsens, zeby dawac zaswiadczenie, ze nie bylo podatku, to tak jakby dawac zaswiadczenie, ze sie jest panna) zalatwilam w pol dnia, mimo ze standardowo 7 dni maja na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Cześć Słoneczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Czesc Sloneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 cze odnetowiona Małgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Czesc Kochane. Zalozylam galerie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165507-Mieszkanie-z-trojkatem-mamy-malgos2-czyli-nie-miala-malgos-klopotu...&p=4254800#post4254800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts