malgos2 28.08.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Czesc czesc. No i widzicie - taka jest roznica miedzy nami a cywilizowanym swiatem, bo P. tez mial taka sytuacje z karta kredytowa - uzyta byla w Belgii, a byl w Polsce i wcale tej karty nie uzywal tu, wiec dowodow na to nie mial a z punktu widzenia USA Belgia czy Polska to to samo - tez zagranica, ale uznali mu te reklamacje natychmiast. Banki sa ubezpieczone przeciez. Na pocieszenie znalazlam taniutkie sprzety do kuchni dla siebie i dla mamy - juz prawie zdecydowalam sie na plyte jednak ceramiczna i piekarnik Gorenje (komplet za 1279) i zmywarke Beko 45 cm (886). Okap podszafkowy znalazlam dla mamy jakies Candy, firma srednia, ale ma ten plus ze jak sie go zamontuje pod szafka, to go w ogole nie widac i kosztuje jedyne 338 zl. Sklep w Krakowie, transport z wniesieniem 80 zl, zyc nie umierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 widzę Małgoś że nie próżnujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Znalazlam pania, ktora mnie okradla na FB. Skonczyla historie sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.08.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Zanotować: trzymać się od FB z daaaaaaaaalekaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Masz sie czego bac? Dzien dobry wszystkim. Od dzisiaj znowu tylko chamska bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ktoś przyjeżdża ? Nie nie mam , ale widzem że pełno tam elementu Tak naprawdę to nie lubię tzw społecznościówek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mnie wkurzyla nk nowym regulaminem, ktorego nie mam najmniejszej ochoty akceptowac, ale na FB jestem z innych powodow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 a my odpoczywamy nad morzem teraz pada:rolleyes: popoludniu idziemy na basen z Helcia, sa jakies wody termalne powinno jej sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Heeeeeeeeej. Ale Wam fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.08.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mnie wkurzyla nk nowym regulaminem, ktorego nie mam najmniejszej ochoty akceptowac, ale na FB jestem z innych powodow... A co Cię wkurzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.08.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Małgoś, mam nadzieję, że zołza z banku za tego tysiaka pójdzie zrobić sobie makijaż permanentny ale trafi na partacza i będzie wyglądała jak joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Małgoś, mam nadzieję, że zołza z banku za tego tysiaka pójdzie zrobić sobie makijaż permanentny ale trafi na partacza i będzie wyglądała jak joker tylko kobieta kobiecie szczerze pożyczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 30.08.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Mnie wkurzyla nk nowym regulaminem, ktorego nie mam najmniejszej ochoty akceptowac, ale na FB jestem z innych powodow... o mnie chodzi ? :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.08.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Znalazlam pania, ktora mnie okradla na FB. Skonczyla historie sztuki... no to ma wytlumaczenie....studiowala historie sztuki kieszonkowca doskonalego;) ...banki sa ubezpieczone, ale z karta kredytowa to jest inna historia, by udowodnic uzytkowanie badz nie...banki polskie czy swiatowe tutaj nie maja nic wspolnego...platforma to VISA lub inne MasterCard - bez znaczenia jaki bank karte wystawil.....wplacanie zywej gotowki w okienku to tez inna sprawa..... ja na ten przyklad wiem, ze sztuka istnieje, ale na niej sie nie znam, wiec studiowalam bankowosc.....pani z okienka wie ze ksiegowosc bankowa istnieje i ma cos do czynienia z matematyka, ale na niej sie nie zana wiec studiowala historie sztuki...no i wyszlo;) Enron w pigulce;) Cos sie ruszylo w sprawie pieniadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czesc Ludzie. A co Cię wkurzyło? Aaaa juz teraz nie pamietam, ale nie chce mi sie tam wchodzic. Małgoś, mam nadzieję, że zołza z banku za tego tysiaka pójdzie zrobić sobie makijaż permanentny ale trafi na partacza i będzie wyglądała jak joker Zebys wiedziala, ze ona JUZ tak wyglada, trafilas w dziesiatke. tylko kobieta kobiecie szczerze pożyczy:lol2: Ja jeszcze mialabym kilka pomyslow dla niej... o mnie chodzi ? :):) Oczywiscie migaczu migalski, kiedy w KRK jestes? no to ma wytlumaczenie....studiowala historie sztuki kieszonkowca doskonalego;) ...banki sa ubezpieczone, ale z karta kredytowa to jest inna historia, by udowodnic uzytkowanie badz nie...banki polskie czy swiatowe tutaj nie maja nic wspolnego...platforma to VISA lub inne MasterCard - bez znaczenia jaki bank karte wystawil.....wplacanie zywej gotowki w okienku to tez inna sprawa..... ja na ten przyklad wiem, ze sztuka istnieje, ale na niej sie nie znam, wiec studiowalam bankowosc.....pani z okienka wie ze ksiegowosc bankowa istnieje i ma cos do czynienia z matematyka, ale na niej sie nie zana wiec studiowala historie sztuki...no i wyszlo;) Enron w pigulce;) Cos sie ruszylo w sprawie pieniadza? Maja, ma znaczenie w ktorym to jest kraju niestety. Np. w mbanku jesli sprzedawca zmieni cene i skasuje Cie na wieksza kwote niz autoryzowalas to mozesz podwazyc taka transakcje, w Millennium uzywajac tej samej visy nie mozesz tego zrobic tylko musisz "dogadac sie ze sprzedawca"... Nic sie nie ruszylo, ale dzisiaj mama sie wprowadza do mnie, wiec roboty mam w... i jeszcze troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.08.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czuję się jakiś taki ...pominięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 czuję się jakiś taki ...pominięty . Czesc Adasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.08.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Co robi mezczyzna jak zbliza sie wielka robota w zwiazku z przeprowadzka? Ucieka... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.08.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ooooooooo któryś konkretny mężczyzna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts