Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czesc czesc.

No i widzicie - taka jest roznica miedzy nami a cywilizowanym swiatem, bo P. tez mial taka sytuacje z karta kredytowa - uzyta byla w Belgii, a byl w Polsce i wcale tej karty nie uzywal tu, wiec dowodow na to nie mial a z punktu widzenia USA Belgia czy Polska to to samo - tez zagranica, ale uznali mu te reklamacje natychmiast. Banki sa ubezpieczone przeciez.

Na pocieszenie znalazlam taniutkie sprzety do kuchni dla siebie i dla mamy - juz prawie zdecydowalam sie na plyte jednak ceramiczna i piekarnik Gorenje (komplet za 1279) i zmywarke Beko 45 cm (886). Okap podszafkowy znalazlam dla mamy jakies Candy, firma srednia, ale ma ten plus ze jak sie go zamontuje pod szafka, to go w ogole nie widac i kosztuje jedyne 338 zl. :) Sklep w Krakowie, transport z wniesieniem 80 zl, zyc nie umierac. ;)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znalazlam pania, ktora mnie okradla na FB. Skonczyla historie sztuki... :jawdrop:

no to ma wytlumaczenie....studiowala historie sztuki kieszonkowca doskonalego;)

...banki sa ubezpieczone, ale z karta kredytowa to jest inna historia, by udowodnic uzytkowanie badz nie...banki polskie czy swiatowe tutaj nie maja nic wspolnego...platforma to VISA lub inne MasterCard - bez znaczenia jaki bank karte wystawil.....wplacanie zywej gotowki w okienku to tez inna sprawa.....

ja na ten przyklad wiem, ze sztuka istnieje, ale na niej sie nie znam, wiec studiowalam bankowosc.....pani z okienka wie ze ksiegowosc bankowa istnieje i ma cos do czynienia z matematyka, ale na niej sie nie zana wiec studiowala historie sztuki...no i wyszlo;) Enron w pigulce;)

Cos sie ruszylo w sprawie pieniadza?

Czesc Ludzie. :)

A co Cię wkurzyło?

Aaaa juz teraz nie pamietam, ale nie chce mi sie tam wchodzic. :rolleyes:

Małgoś, mam nadzieję, że zołza z banku za tego tysiaka pójdzie zrobić sobie makijaż permanentny ale trafi na partacza i będzie wyglądała jak joker :)

Zebys wiedziala, ze ona JUZ tak wyglada, trafilas w dziesiatke. :)

tylko kobieta kobiecie szczerze pożyczy:lol2:

Ja jeszcze mialabym kilka pomyslow dla niej...

o mnie chodzi ? :):):):):)

Oczywiscie migaczu migalski, kiedy w KRK jestes?

no to ma wytlumaczenie....studiowala historie sztuki kieszonkowca doskonalego;)

...banki sa ubezpieczone, ale z karta kredytowa to jest inna historia, by udowodnic uzytkowanie badz nie...banki polskie czy swiatowe tutaj nie maja nic wspolnego...platforma to VISA lub inne MasterCard - bez znaczenia jaki bank karte wystawil.....wplacanie zywej gotowki w okienku to tez inna sprawa.....

ja na ten przyklad wiem, ze sztuka istnieje, ale na niej sie nie znam, wiec studiowalam bankowosc.....pani z okienka wie ze ksiegowosc bankowa istnieje i ma cos do czynienia z matematyka, ale na niej sie nie zana wiec studiowala historie sztuki...no i wyszlo;) Enron w pigulce;)

Cos sie ruszylo w sprawie pieniadza?

Maja, ma znaczenie w ktorym to jest kraju niestety. Np. w mbanku jesli sprzedawca zmieni cene i skasuje Cie na wieksza kwote niz autoryzowalas to mozesz podwazyc taka transakcje, w Millennium uzywajac tej samej visy nie mozesz tego zrobic tylko musisz "dogadac sie ze sprzedawca"...

Nic sie nie ruszylo, ale dzisiaj mama sie wprowadza do mnie, wiec roboty mam w... i jeszcze troche. :)