Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Małgoś, z tasiemcami to tak jest .... jedną osobę pominiesz i czar tasiemca prysł ...

ja zawsze sprawdzam dwukrotnie, chociaż teraz to żaden wyczyn zrobić tasiemca .... kiedyś przed zmianą forum zajmowąło mi to czasami 20 minut ... ale to były czasy lepszego FM ....

cześć Małgoś, z tasiemcami to tak jest .... jedną osobę pominiesz i czar tasiemca prysł ...

ja zawsze sprawdzam dwukrotnie, chociaż teraz to żaden wyczyn zrobić tasiemca .... kiedyś przed zmianą forum zajmowąło mi to czasami 20 minut ... ale to były czasy lepszego FM ....

Taaaaaa, gloryfikacja przeszlosci. ;)

dosta lam dziś wycene kuchni 7200 zł z tym że to juz cena z szybą miedzy mebelkami lakobel ? taka srebrna no i z ladą w sumie jest 274 cm kuchni plus szafa po drugiej stronie czyli lodówka do zabudowy i drugi słupek piekarnik mikrofala 2 szuflady i szafka u góry + zamiast parapetu mam blat roboczy 60 cm na odcinku 160 jakoś tak powiedział że za 3 tyg powinna byc gotowa więc jutro zabieram sie za zamawianie sprzętu i remoncik kuchni

dosta lam dziś wycene kuchni 7200 zł z tym że to juz cena z szybą miedzy mebelkami lakobel ? taka srebrna no i z ladą w sumie jest 274 cm kuchni plus szafa po drugiej stronie czyli lodówka do zabudowy i drugi słupek piekarnik mikrofala 2 szuflady i szafka u góry + zamiast parapetu mam blat roboczy 60 cm na odcinku 160 jakoś tak powiedział że za 3 tyg powinna byc gotowa więc jutro zabieram sie za zamawianie sprzętu i remoncik kuchni

Kurcze, to sporo... Mam nadzieje, ze mnie jednak mniej wyjdzie. :rolleyes:

Małgoś i jak tam Twoje chamstwo i tak dalej;)

Bardzo w porzadku, dziekuje. ;) P. dochodzi powoli do siebie, ale pogoda mu w tym nie pomaga. W NY lato bylo jak wyjezdzal. :(

Ty to masz przygody, co nie wlezę to zawsze się coś dzieje :D

Ania, uwierz, ze wolalabym ich nie miec, zwlaszcza teraz, ale ciagle sobie tlumacze, ze to tylko pieniadze...