Konieczki 08.09.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A ja na inny temat to spotkanie 25 to oby nie jest w Krk?? Bo jakby było to bym się ruszyła i Was z miłą chęcią na żywo poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.09.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Widze, ze poezja rasi zarazliwa jest. Moim zdaniem niech Ci wysle, dlaczego masz mu wierzyc na slowo? Gdybym ja sie zdala na gust moich grzebkow to nie mialabym sie tu co pokazywac... Fakt, że buk biały, a bielony to całkiem coś innego i stolarz może mieć rację, że bielony nie da dobrego efektu, tylko pytanie, o jaki efekt chodzi? Ne zdawałabym się na niego, bez obejrzenia. bo w końcu sama wiesz najlepiej, co Ci się podoba...tylko że na małej próbce buku to za wiele nie zobaczysz, powinna mieć przynajmniej jakieś A4... albo choć B5 Jello! Irma mowi, ze moze byc niespecjalnie urokliwe, wiec sobie odpuszcze na ta chwile;) Moze kiedys - przy konserwacji za 2/3 lata - zaszaleje i wybiele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.09.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 znalazłam takie coś"Bielony buk po lakierowaniu ma taki kolor jak klon tylko oczywiście słoje sąprawie że niewidoczne. Akurat mam w salonie deskę baltic floor z klonu iżółte bukowe schody nie pasowałyby wogóle. Po tym zabiegu współgra wszystkonaprawdę ładnie i bardzo efektownie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2010 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A ja na inny temat to spotkanie 25 to oby nie jest w Krk?? Bo jakby było to bym się ruszyła i Was z miłą chęcią na żywo poznała Spotkanie jest wyjatkowo nie w Krakowie, a w Rzeszowie. Jello! Irma mowi, ze moze byc niespecjalnie urokliwe, wiec sobie odpuszcze na ta chwile;) Moze kiedys - przy konserwacji za 2/3 lata - zaszaleje i wybiele:) Sluchaj Irmy, zawsze ma racje. znalazłam takie coś " Bielony buk po lakierowaniu ma taki kolor jak klon tylko oczywiście słoje są prawie że niewidoczne. Akurat mam w salonie deskę baltic floor z klonu i żółte bukowe schody nie pasowałyby wogóle. Po tym zabiegu współgra wszystko naprawdę ładnie i bardzo efektownie. " No to pieknie zamieszalas. A ja walcze z P. o drzwi. Wymyslilam biale plytowe pol-skone z bulajem i bez, bo na nic innego mnie nie stac, ale P. cos kreci nosem i sama juz nie wiem, czy biale, czy szare czy w ogole zupelnie inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 a ja bym u Ciebie wyjątkowow poszła w drzewniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Czesc czesc. a ja bym u Ciebie wyjątkowow poszła w drzewniane... Ja Cie chyba zamorduje. Taki byl plan od poczatku, ale z kolei boje sie supermarketowych sosen, bo ponoc sie wypaczaja a stolarza boje sie zapytac o wycene... Poza tym P. mi mowi, ze takie to jak w goralskiej chacie, a na ladniejsze to chyba mnie nie stac. No i co z takimi? Malowac, czy tylko lakierowac? Po jednej stronie mozna by je machnac na taka podloge jak jest w pokoju, ale od strony korytarza chcialam biale, a teraz to juz sama nie wiem, czego chce, najbardziej to mi sie chce wyyyyyyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.09.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 malgos, nic sie nie wypacza w sosnowych marketowych (mam je juz 4 lata) - tylko musisz kupic z tych drozszych tz tych bezsekowych i miec troche cierpliwosci na przebranie moj majster z trzech dostaw kompletowal takie jak uwazal ze musza byc - ja powiem prawde roznicy nie widze Gorne widzialas u mnie w topiku, dolne beda chlasniete na bialo jak schody ... tez bilam sie z szarym straszliwie ale mam szare drzwi wejsciowe i jak na zewnatrz wygladaja dobrze, tak w srodku ... no jak by tu powiedziec hmmm no reszta bedzie biala a i te od srodka przemaluje tez chyba na bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.09.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 znalazłam takie coś " Bielony buk po lakierowaniu ma taki kolor jak klon tylko oczywiście słoje są prawie że niewidoczne. Akurat mam w salonie deskę baltic floor z klonu i żółte bukowe schody nie pasowałyby wogóle. Po tym zabiegu współgra wszystko naprawdę ładnie i bardzo efektownie. " No to pieknie zamieszalas. :cry: to wiem, ze nic nie wiem.... ....jedynym pocieszeniem, ze podloga to kafle Affron i biale sciany, wiec moze nie beda az tak gryzly;) Najwyzej przemaluje pozniej...ide szukac jak wyglada klon. Maja PS. Wczoraj pozbylam sie mojego (pol)brata ...wpakowalam Go w samolot!!! Nareszcie!!! ufff nie nadaje sie do mieszkania z rodzina przez 10 miesiecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 malgos, nic sie nie wypacza w sosnowych marketowych (mam je juz 4 lata) - tylko musisz kupic z tych drozszych tz tych bezsekowych i miec troche cierpliwosci na przebranie moj majster z trzech dostaw kompletowal takie jak uwazal ze musza byc - ja powiem prawde roznicy nie widze Gorne widzialas u mnie w topiku, dolne beda chlasniete na bialo jak schody ... tez bilam sie z szarym straszliwie ale mam szare drzwi wejsciowe i jak na zewnatrz wygladaja dobrze, tak w srodku ... no jak by tu powiedziec hmmm no reszta bedzie biala a i te od srodka przemaluje tez chyba na bialo Noooo, tylko moj malzonek jest kurna perfekcjonista i zaczyna mi smedzic o tonach pylu, jakie uniosa sie podczas szlifowania itp. itd. Sily juz nie mam do walki z nim i z sama soba, bo w dodatku sama nie wiem, czego chce. Pochlastam sie normalnie. :cry: to wiem, ze nic nie wiem.... ....jedynym pocieszeniem, ze podloga to kafle Affron i biale sciany, wiec moze nie beda az tak gryzly;) Najwyzej przemaluje pozniej...ide szukac jak wyglada klon. Maja PS. Wczoraj pozbylam sie mojego (pol)brata ...wpakowalam Go w samolot!!! Nareszcie!!! ufff nie nadaje sie do mieszkania z rodzina przez 10 miesiecy... Maja, Irma jest mistrzynia zasiewania niepokoju tworczego. No i dobrze, bo to przelamuje wszystkie kompleciki i stereotypy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 No tak, tony pylu nie nie uniknie - ja mam gdzie ta brudna robote robic a i tak wszedzie tego badziewia bylo dodatkowo .... dlatego do przyziemia kupie gotowce, bo sily mi jakos nie teges tz nie starcza a jeszcze od poniedzialku beda mi schody reanimowac - juz to czuje po kosciach. Apropo schody sa bukowe i moj stolarz tez mowil ze ich bielenie wyjdzie bez efektu ale to dobrze, bo bielone to malz wymyslil a ja chce biale, biale - olejna ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 No wlasnie, a ja teraz nie mam gdzie tego robic, bo pakamera zaladowana mamy rzeczami... Nie cierpie brzydkiego slowa na "D". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Małgoś no Pol-skone to ja bym sobie odpuściła gdzie bym nie zapytała to wszędzie reklamacje na nie mają w dużej ilości:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dzieki wusia, dzieki. Od razu mi lepiej, teraz juz kompletnie nie wiem, co mam zrobic. A z jakiego powodu te reklamacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 a ja stosowałam polskone i reklamacji nie było nigdy... Malgoś jak to aż taki problem to pierdyknij białe - kaszanki na pewno nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Małgoś głównie jakość, odchodząca okleina, wycierająca się Irmuś ja wiem że nie każde drzwi z Polskone musza być bublem ale sprzedawcy mówili że najwięcej reklamacji na te drzwi mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 szkoda, bo mają najładniejsze wzornictwo na rynku w tej polce cenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 a ja stosowałam polskone i reklamacji nie było nigdy... Malgoś jak to aż taki problem to pierdyknij białe - kaszanki na pewno nie bedzie Kocham Cie. No wiec chyba stanie na tym, ze wezme biale z opcja pomalowania na drewienko jak P. sie kiedys zachce. Wiadomo, ze szewc bez butow chodzi... Małgoś głównie jakość, odchodząca okleina, wycierająca się Irmuś ja wiem że nie każde drzwi z Polskone musza być bublem ale sprzedawcy mówili że najwięcej reklamacji na te drzwi mają Wusia, ale ja nie chce okleinowanych tylko malowane, wiec to mi odpada. Poza tym akurat odmalowac drzwi, ktore juz sa idealnie gladkie to pryszcz. Wiadomo, ze nie ma sie co spodziewac cudow po drzwiach, ktore z rabatem kosztuja 166 zl. szkoda, bo mają najładniejsze wzornictwo na rynku w tej polce cenowej Zgadzam sie. Wreszcie jakis optymistyczny akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.09.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 To kiedy? :rolleyes: nie wiem. Zapodaj termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Czesc czesc. :rolleyes: nie wiem. Zapodaj termin. A Ty bys do Rzeszowa sie nie przejechala 25-ego? Do mnie zapraszam w kazdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hej Malgos, a drzwi z DRE Ci sie nie podobaja? Jak dla mnie to cena jest dosyc, dosyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts