Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj malgos:D Piszę do Ciebie, mając nadzieję, że coś mi podpowiesz.... Szukam namiarów na ozdobną, drewnianą boazerię. Mam nadzieję na wyszukanie czegoś zbliżonego do tych na fotkach. Może obiło Ci się coś o uszy? Pzdr.

P.S. Ja mam drzwi z Dewro. Bardzo dobre wykonanie i fachowy montaż.

04-03-2009allfive.jpg

04-03-2009fourpanel.jpg

Czesc Kochani. :)

Polecam się pamięci :D

p.s. byłam u Ciebie w starszym dzienniku i bywam w nowym :D

Bede pamietac, poszperam pozniej, moze akurat... I milo mi, ze bywasz, moze czas zalozyc swoj? ;)

no mniej to nie:(

Wiesz co, to juz nie chodzi o kase az tak bardzo jak o wykonanie... Jesli to ma tak wygladac jak moja szafka, to ja wole z plyty kupic, przynajmniej gwarancje mam. :rolleyes:

Cześć Słońce, o jak mi Ciebie brakuje w ten deszczowy dzień :)

Czesc Nelko, Slonce gdzies sie zgubilo faktycznie. ;)

To te kartonowe nie są "ostateczne"??? Ba one takie stylowe są i wyjątkowe... Myślałam, że tak ma już być!

A my policzyliśmy drzwi w domu, policzyliśmy kasę (łatwo poszło) i... pojechaliśmy do marketu. Oczywiście mamy drzwi jak miliony innych ludzi, żaden szał, no ale mamy je. Takie zwykłe, z pięcioma szybami (w dodatku u dzieci plastikowymi, które kiedyś wymienimy na ładniejsze, ale na razie... dzieci...), jeszcze nawet niepolakierowane, bo wciąż są pilniejsze zajęcia i wydatki (lakieru za darmo nie dają).

Tylko na dole mamy inne (z czterema szybami dla odmiany), bo w marketach nie było dwuskrzydłowych, więc na dół zamówiliśmy już wszystkie jednakowe (na szczęście niewiele).