malgos2 10.09.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Małgoś wiem że Arnika za swoje dała mniej w komplecie z ościeżnicą ale musiałabyś się Jej zapytać gdzie kupowała może byś znalazła model dla Siebie:) pisała mi ale kajś to posiałam:( Mniej niz 400? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.09.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witaj malgos Piszę do Ciebie, mając nadzieję, że coś mi podpowiesz.... Szukam namiarów na ozdobną, drewnianą boazerię. Mam nadzieję na wyszukanie czegoś zbliżonego do tych na fotkach. Może obiło Ci się coś o uszy? Pzdr. P.S. Ja mam drzwi z Dewro. Bardzo dobre wykonanie i fachowy montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam w komentach siostre w bieli i szarosci. Piekna boazeria, ale nigdy nie widzialam niczego z takimi reliefami... Jak mi cos wpadnie to bede krzyczec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.09.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) Polecam się pamięci p.s. byłam u Ciebie w starszym dzienniku i bywam w nowym Edytowane 10 Września 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 no mniej to nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Cześć Słońce, o jak mi Ciebie brakuje w ten deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Czesc Kochani. Polecam się pamięci p.s. byłam u Ciebie w starszym dzienniku i bywam w nowym Bede pamietac, poszperam pozniej, moze akurat... I milo mi, ze bywasz, moze czas zalozyc swoj? no mniej to nie:( Wiesz co, to juz nie chodzi o kase az tak bardzo jak o wykonanie... Jesli to ma tak wygladac jak moja szafka, to ja wole z plyty kupic, przynajmniej gwarancje mam. Cześć Słońce, o jak mi Ciebie brakuje w ten deszczowy dzień Czesc Nelko, Slonce gdzies sie zgubilo faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 oj Małgoś Ty jak mój małż dogodzić Mu nie idzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 oj Małgoś Ty jak mój małż dogodzić Mu nie idzie:lol2: Mnie jest latwo dogodzic, tylko Ty mojej szafki nie widzialas. On zreszta mial mi robic drzwi z sosny, bez malowania chcial 800 zl za skrzydlo, na szczescie nie poszlam na to, bo bylaby jedna wielka kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 to nie wiem co Ci doradzić ja pewnie bym kupowała po jednej sztuce drzwi ale takich jak mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2010 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Taaaa, do 2037 mialabym zapewnione drzwi z kartonu. Poza tym chocby mnie bylo stac, nie wydalabym 2 tysi na drzwi, ani nawet 1,5, wolalabym na biedne dzieci dac... Ceny drzwi sa choreeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 potwierdzam Tak z ciekawości zaczęłam oglądać tu i tam... i za fornirowane poniżej 1 tys netto nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Ech, kiedyś były modne drzwi z 5 szybkami, mnie też się podobały. Za swoje sosnowe do mieszkania w markecie dałam 370 zł, pomalowałam białą lakierobejcą i gotowe. Chyba większość kupujących na nie zwracała uwagę, że ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Czesc czesc. Co tam dobrego u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ale Małgoś Twoje kartonowe drzwi takie klimatyczne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 To te kartonowe nie są "ostateczne"??? Ba one takie stylowe są i wyjątkowe... Myślałam, że tak ma już być!A my policzyliśmy drzwi w domu, policzyliśmy kasę (łatwo poszło) i... pojechaliśmy do marketu. Oczywiście mamy drzwi jak miliony innych ludzi, żaden szał, no ale mamy je. Takie zwykłe, z pięcioma szybami (w dodatku u dzieci plastikowymi, które kiedyś wymienimy na ładniejsze, ale na razie... dzieci...), jeszcze nawet niepolakierowane, bo wciąż są pilniejsze zajęcia i wydatki (lakieru za darmo nie dają).Tylko na dole mamy inne (z czterema szybami dla odmiany), bo w marketach nie było dwuskrzydłowych, więc na dół zamówiliśmy już wszystkie jednakowe (na szczęście niewiele). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 też bym wzięła takie marketowe tylko ból taki żem sobie te przesuwne wymyśliła a tam mi takich skrzydeł nie zrobią wiec trzeba inkszych szukać co nie zmienia faktu że wszystkie firmy typu Porta, Invado i DRE robią dla marketów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Czesc Agdus, kope lat. No ja tez raczej wyzej marketu nie podskocze. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Nooo... Dawno mnie u Ciebie nie było. Nie nadążam za wszystkimi wewątkami... Czasem wpadam poczytać, ale nie mogąc napisać niczego mądrego, nie odzywam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Czesc. Agdus, mam tak samo wbrew pozorom. Kurcze, wylicytowalam przez przypadek 2 Nokie 5230 - za polowe ceny, ale zawsze. Nie chce ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts