Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czym się różni kompaktowa od zwykłej ?

Zasadniczo rozmiarem. ;)

witam :D

widzę, że drzwi nadal na tapecie ;) Dzisiaj właśnie chodziłam z Nitką i MoniąC odwiedzając każdy napotkany salon z drzwiami wew. :lol2: Niestety ceny powalają :evil:

Hejka. Nooooo, niestety. :rolleyes:

Cześć :)

widzę, że drzwi nie tylko mnie zabijają ćwieka :) niby miałam już wybrane drzwi z Dewro, ale jakoś zachwyt mi minął, a po drodze koncepcja się zmieniła :rolleyes:

Wlasnie, wlasnie, to jest chyba najwiekszy problem. Projektanta mi trzebaaaaaa! :)

Projektanta to ja miałam, w zasadzie to nawet parę bo nie ruszali się bez siebie ani na krok :D i efekt taki, że wszystko musiałam pozmieniać, a z zapasem nadprogramowych płytek do dziś nie wiem co zrobić :rolleyes:

Zapomnialam dodac - dobrego. ;) Dobrze, ze chociaz Irma mnie poratuje dobrym slowem czasem. :)

a moja kota właśnie skrada się do własnego odbicia w szybie drzwi tarasowych :D jest taka przejęta i nastroszona że padam normalnie :lol:

Zrob filmik. :)

A propos kotow, to zakupilam na forum chatula kalkulator barfowy (dla niewtajemniczonych chodzi o przygotowywanie posilkow z surowego miesa dla kota) i juz teraz wiem, ile jakiego mieska zmieszac z jakimi suplementami. Polecam. :D

Zrob filmik. :)

A propos kotow, to zakupilam na forum chatula kalkulator barfowy (dla niewtajemniczonych chodzi o przygotowywanie posilkow z surowego miesa dla kota) i juz teraz wiem, ile jakiego mieska zmieszac z jakimi suplementami. Polecam. :D

ehh, zawsze w takich momentach aparat znajduje się poza zasięgiem wzroku :rolleyes:

a w kalkulatorze jest wątróbka drobiowa? moja kota ją uwielbia, ale rzadko jej daję bo niecierpię kroić ...