wiolasz 14.09.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Czym się różni kompaktowa od zwykłej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 witam widzę, że drzwi nadal na tapecie Dzisiaj właśnie chodziłam z Nitką i MoniąC odwiedzając każdy napotkany salon z drzwiami wew. Niestety ceny powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Cześć widzę, że drzwi nie tylko mnie zabijają ćwieka niby miałam już wybrane drzwi z Dewro, ale jakoś zachwyt mi minął, a po drodze koncepcja się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Czym się różni kompaktowa od zwykłej ? Zasadniczo rozmiarem. witam widzę, że drzwi nadal na tapecie Dzisiaj właśnie chodziłam z Nitką i MoniąC odwiedzając każdy napotkany salon z drzwiami wew. Niestety ceny powalają Hejka. Nooooo, niestety. Cześć widzę, że drzwi nie tylko mnie zabijają ćwieka niby miałam już wybrane drzwi z Dewro, ale jakoś zachwyt mi minął, a po drodze koncepcja się zmieniła Wlasnie, wlasnie, to jest chyba najwiekszy problem. Projektanta mi trzebaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Wlasnie, wlasnie, to jest chyba najwiekszy problem. Projektanta mi trzebaaaaaa! Projektanta to ja miałam, w zasadzie to nawet parę bo nie ruszali się bez siebie ani na krok i efekt taki, że wszystko musiałam pozmieniać, a z zapasem nadprogramowych płytek do dziś nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Projektanta to ja miałam, w zasadzie to nawet parę bo nie ruszali się bez siebie ani na krok i efekt taki, że wszystko musiałam pozmieniać, a z zapasem nadprogramowych płytek do dziś nie wiem co zrobić Zapomnialam dodac - dobrego. Dobrze, ze chociaz Irma mnie poratuje dobrym slowem czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Małgoś no Irma potrafi poratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Sluchajcie, skad wziac poszycie na futon 160 na 200 cm, gruby na ok. 14? W ikei maja cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 I żeby mi projektant jeszcze wymyślił jakieś antykotowe zasłony!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 I żeby mi projektant jeszcze wymyślił jakieś antykotowe zasłony!... Kurcze, moze trzeba w nie wszyc takie cus co symuluje szczekanie duzego psa, jak przeciwko zlodziejom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Zapomnialam dodac - dobrego. Dobrze, ze chociaz Irma mnie poratuje dobrym slowem czasem. o właśnie dobry projektant jest na wagę złota, zwłaszcza dla takich ludków z kiepską wyobraźnią w zakresie urządzania wnętrz jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 I żeby mi projektant jeszcze wymyślił jakieś antykotowe zasłony!... a moja kota właśnie skrada się do własnego odbicia w szybie drzwi tarasowych jest taka przejęta i nastroszona że padam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 a moja kota właśnie skrada się do własnego odbicia w szybie drzwi tarasowych jest taka przejęta i nastroszona że padam normalnie Zrob filmik. A propos kotow, to zakupilam na forum chatula kalkulator barfowy (dla niewtajemniczonych chodzi o przygotowywanie posilkow z surowego miesa dla kota) i juz teraz wiem, ile jakiego mieska zmieszac z jakimi suplementami. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 moja sama sobie dawkuje surowe mięsko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mój się nie skrada. Rozpędza się i pie.... rdut! Nie wiem, jak długo szyba wytrzyma kocie ataki, ale z dwojga złego to już wole mymłanie zasłon!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam:) mój kot tez sie nie skrada......... tylko spieprza przed Almą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Zrob filmik. A propos kotow, to zakupilam na forum chatula kalkulator barfowy (dla niewtajemniczonych chodzi o przygotowywanie posilkow z surowego miesa dla kota) i juz teraz wiem, ile jakiego mieska zmieszac z jakimi suplementami. Polecam. ehh, zawsze w takich momentach aparat znajduje się poza zasięgiem wzroku a w kalkulatorze jest wątróbka drobiowa? moja kota ją uwielbia, ale rzadko jej daję bo niecierpię kroić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mój się nie skrada. Rozpędza się i pie.... rdut! Nie wiem, jak długo szyba wytrzyma kocie ataki, ale z dwojga złego to już wole mymłanie zasłon!.. nieźle ja lubię wracać do tej foty u Ciebie jak kocurek jest rozpostarty na zasłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 nieźle ja lubię wracać do tej foty u Ciebie jak kocurek jest rozpostarty na zasłonie ...na zasłonie? Może chodzi o ten obrus w oknie łazienkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts