Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ehh, zawsze w takich momentach aparat znajduje się poza zasięgiem wzroku :rolleyes:

a w kalkulatorze jest wątróbka drobiowa? moja kota ją uwielbia, ale rzadko jej daję bo niecierpię kroić ...

Oczywiscie, ze jest, ale nie mozna z nia przegiac, bo wit. A jest tam duzo. Za to calkiem sporo mozna dawac serc, nerek, ozorkow, mozdzkow i innych paskudztw. ;)

moja sama sobie dawkuje surowe mięsko:lol2:

Surowe miesko lepsze niz g... w puszkach, ale to wciaz za malo, zeby bylo zbilansowanym posilkiem. Sie wymadrzylam. :)

Mój się nie skrada. Rozpędza się i pie.... rdut! Nie wiem, jak długo szyba wytrzyma kocie ataki, ale z dwojga złego to już wole mymłanie zasłon!.. ;)

Moj niczego nie mymla... Aaaaaa, bo ja nie mam zaslon. :D

Witam:)

mój kot tez sie nie skrada.........

tylko spieprza przed Almą :):):)

Czesc czesc. Ooooo Szurku - pozycz Alme. ;)

może :rolleyes:

w sumie ja też dziś obrus w oknie powiesiłam :D

To tak jak Wiola, nie Adas? :D

Ha, cwaniara! Ja na 4 piętrze też nie miałam!

muszę to dać kotu do przeczytania... ale jak to nie pomoże, to już nie wiem! ;) :rolleyes:

Bedziesz musiala ja NAPRAWDE wypozyczyc, a Kala opowiada, ze mieszka daleko od wszystkich. Aleeeee ja wrobilam. :D

A ja nie mam kota, natomiast mam psa, który dziś zawału dostawał na widok dwóch chomików.... Jak biedny dyszał.... Aaaa i piesa mi poważnie na serce zachorowała .....:(

Co sie jej dzieje? :(

Witam z ranca. :D

Wróciłam właśnie od sąsiadów!!!!! Zamówili drzwi, szare, 2 szt, z ościeżnicami w Komforcie i zapłacili za nie podobno niespełna 1500 pln z montażem ( łącznie). Ale mają lekką obsuwę terminową, więc efektu nie widziałam, niestety :(

Noooo, ja tez sie sklaniam ku komfortowi. :rolleyes:

właśnie do mnie dotarło.....dlaczego na forum zegar jest opóźniony o 2h?

Sama to sobie ustawiasz w swoim profilu. To Ty masz opozniony zegar. :D

Gosia na zmywarkę nie skąp super sprawa jak się do niej przyzwyczaiłam tak teraz ani rusz bez niej :) mam 60 i raz dziennie na wieczór wystarczy puścić :) przy 3 osobowej rodzince .był wczoraj Piotrek od mebli i wiesz co zmieniłam fronty dolnych szafek i tak gdybam czy dobrze zrobiłam to taki jakiś spontan niech już potna te meble dla mnie bo zaczynam za dużo myśleć i zmieniać oby to wszystko fajnie wyszło bo zaczynam się bać żeby za mdło nie wyszło .Myślę że Twoja kuchnia nie powinna być droga bo tych chyba górnych szafek nie chciałaś ??

Gosia na zmywarkę nie skąp super sprawa jak się do niej przyzwyczaiłam tak teraz ani rusz bez niej :) mam 60 i raz dziennie na wieczór wystarczy puścić :) przy 3 osobowej rodzince .był wczoraj Piotrek od mebli i wiesz co zmieniłam fronty dolnych szafek i tak gdybam czy dobrze zrobiłam to taki jakiś spontan niech już potna te meble dla mnie bo zaczynam za dużo myśleć i zmieniać oby to wszystko fajnie wyszło bo zaczynam się bać żeby za mdło nie wyszło .Myślę że Twoja kuchnia nie powinna być droga bo tych chyba górnych szafek nie chciałaś ??

Nie bede skapic, tylko mnie laski namawiaja na wieksza, a mnie jest trudno ta mala wypelnic. ;) U siebie nie chce gornych szafek, ale u mamy tak, a u mnie ma byc zabudowana cala sciana z prawej, wiec tez moze to troche kosztowac niestety... :rolleyes:

Gosia ja zamawiałam drzwi porta na zakopiańskiej jak bomar2 w tym rzędzie facet handluje parkietami i drzwiami byłaś tam może ? miał nie tylko portę wtedy i mieli spoko montażystów .

Pojde tam tez, tylko te sklepy tam sa takie puste, ze napawaja mnie lekiem... :D

Małgoś kiedy moja sama sobie serwuje surowe mięsko :lol2: czasem przyniesie i dla mnie się podzielić;)

Noooo i powiem Ci, ze to jest najbardziej zbilansowany posilek dla kota, niektore szalone laski z miau kupuja specjalnie dla swoich kotow zywe albo mrozone myszy i jednodniowe pisklaki...

... ja myśle o polskone w fornirze.... ale jeszcze się gibam...

czeee :D

Czeeee. Dobrze, ze nie tylko ja mam problemy w tym temacie. :)

Aguleczka a bo się trza do galeryjki przejść:)

Same klody pod nogi. ;)