Elena76 14.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ...na zasłonie? Może chodzi o ten obrus w oknie łazienkowym? może w sumie ja też dziś obrus w oknie powiesiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ehh, zawsze w takich momentach aparat znajduje się poza zasięgiem wzroku a w kalkulatorze jest wątróbka drobiowa? moja kota ją uwielbia, ale rzadko jej daję bo niecierpię kroić ... Oczywiscie, ze jest, ale nie mozna z nia przegiac, bo wit. A jest tam duzo. Za to calkiem sporo mozna dawac serc, nerek, ozorkow, mozdzkow i innych paskudztw. moja sama sobie dawkuje surowe mięsko:lol2: Surowe miesko lepsze niz g... w puszkach, ale to wciaz za malo, zeby bylo zbilansowanym posilkiem. Sie wymadrzylam. Mój się nie skrada. Rozpędza się i pie.... rdut! Nie wiem, jak długo szyba wytrzyma kocie ataki, ale z dwojga złego to już wole mymłanie zasłon!.. Moj niczego nie mymla... Aaaaaa, bo ja nie mam zaslon. Witam:) mój kot tez sie nie skrada......... tylko spieprza przed Almą :) Czesc czesc. Ooooo Szurku - pozycz Alme. może w sumie ja też dziś obrus w oknie powiesiłam To tak jak Wiola, nie Adas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Moj niczego nie mymla... Aaaaaa, bo ja nie mam zaslon. Ha, cwaniara! Ja na 4 piętrze też nie miałam! Czesc czesc. Ooooo Szurku - pozycz Alme. muszę to dać kotu do przeczytania... ale jak to nie pomoże, to już nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 A ja nie mam kota, natomiast mam psa, który dziś zawału dostawał na widok dwóch chomików.... Jak biedny dyszał.... Aaaa i piesa mi poważnie na serce zachorowała ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ha, cwaniara! Ja na 4 piętrze też nie miałam! muszę to dać kotu do przeczytania... ale jak to nie pomoże, to już nie wiem! Bedziesz musiala ja NAPRAWDE wypozyczyc, a Kala opowiada, ze mieszka daleko od wszystkich. Aleeeee ja wrobilam. A ja nie mam kota, natomiast mam psa, który dziś zawału dostawał na widok dwóch chomików.... Jak biedny dyszał.... Aaaa i piesa mi poważnie na serce zachorowała ..... Co sie jej dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.09.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Wróciłam właśnie od sąsiadów!!!!! Zamówili drzwi, szare, 2 szt, z ościeżnicami w Komforcie i zapłacili za nie podobno niespełna 1500 pln z montażem ( łącznie). Ale mają lekką obsuwę terminową, więc efektu nie widziałam, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.09.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 właśnie do mnie dotarło.....dlaczego na forum zegar jest opóźniony o 2h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam z ranca. Wróciłam właśnie od sąsiadów!!!!! Zamówili drzwi, szare, 2 szt, z ościeżnicami w Komforcie i zapłacili za nie podobno niespełna 1500 pln z montażem ( łącznie). Ale mają lekką obsuwę terminową, więc efektu nie widziałam, niestety Noooo, ja tez sie sklaniam ku komfortowi. właśnie do mnie dotarło.....dlaczego na forum zegar jest opóźniony o 2h? Sama to sobie ustawiasz w swoim profilu. To Ty masz opozniony zegar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.09.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Gosia na zmywarkę nie skąp super sprawa jak się do niej przyzwyczaiłam tak teraz ani rusz bez niej mam 60 i raz dziennie na wieczór wystarczy puścić przy 3 osobowej rodzince .był wczoraj Piotrek od mebli i wiesz co zmieniłam fronty dolnych szafek i tak gdybam czy dobrze zrobiłam to taki jakiś spontan niech już potna te meble dla mnie bo zaczynam za dużo myśleć i zmieniać oby to wszystko fajnie wyszło bo zaczynam się bać żeby za mdło nie wyszło .Myślę że Twoja kuchnia nie powinna być droga bo tych chyba górnych szafek nie chciałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Gosia ja zamawiałam drzwi porta na zakopiańskiej jak bomar2 w tym rzędzie facet handluje parkietami i drzwiami byłaś tam może ? miał nie tylko portę wtedy i mieli spoko montażystów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Małgoś kiedy moja sama sobie serwuje surowe mięsko czasem przyniesie i dla mnie się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Wusia co u Ciebie na budowie bo nigdzie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ... ja myśle o polskone w fornirze.... ale jeszcze się gibam... czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Aguleczka a bo się trza do galeryjki przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Gosia na zmywarkę nie skąp super sprawa jak się do niej przyzwyczaiłam tak teraz ani rusz bez niej mam 60 i raz dziennie na wieczór wystarczy puścić przy 3 osobowej rodzince .był wczoraj Piotrek od mebli i wiesz co zmieniłam fronty dolnych szafek i tak gdybam czy dobrze zrobiłam to taki jakiś spontan niech już potna te meble dla mnie bo zaczynam za dużo myśleć i zmieniać oby to wszystko fajnie wyszło bo zaczynam się bać żeby za mdło nie wyszło .Myślę że Twoja kuchnia nie powinna być droga bo tych chyba górnych szafek nie chciałaś ?? Nie bede skapic, tylko mnie laski namawiaja na wieksza, a mnie jest trudno ta mala wypelnic. U siebie nie chce gornych szafek, ale u mamy tak, a u mnie ma byc zabudowana cala sciana z prawej, wiec tez moze to troche kosztowac niestety... Gosia ja zamawiałam drzwi porta na zakopiańskiej jak bomar2 w tym rzędzie facet handluje parkietami i drzwiami byłaś tam może ? miał nie tylko portę wtedy i mieli spoko montażystów . Pojde tam tez, tylko te sklepy tam sa takie puste, ze napawaja mnie lekiem... Małgoś kiedy moja sama sobie serwuje surowe mięsko czasem przyniesie i dla mnie się podzielić Noooo i powiem Ci, ze to jest najbardziej zbilansowany posilek dla kota, niektore szalone laski z miau kupuja specjalnie dla swoich kotow zywe albo mrozone myszy i jednodniowe pisklaki... ... ja myśle o polskone w fornirze.... ale jeszcze się gibam... czeee Czeeee. Dobrze, ze nie tylko ja mam problemy w tym temacie. Aguleczka a bo się trza do galeryjki przejść Same klody pod nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 z tymi pisklakami to żart nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.09.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Noooo i powiem Ci, ze to jest najbardziej zbilansowany posilek dla kota, niektore szalone laski z miau kupuja specjalnie dla swoich kotow zywe albo mrozone myszy i jednodniowe pisklaki... :jawdrop:matko jedyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 jakie zywe lub mrożone myszy. dla kotów????!!!!!!tak nie można.Małgoś i Dziewczyny chodź ta zobaczyć com narysowała w komentarzach. Może cos pomożeta, albo podpowieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 To nie zart, kurczaki a raczej koguty w sortowniach sa odpadem ubocznym, ida na maczki i jako dodatek do karmy zwierzecej.... no i takie przesortowane w calosci mozna sobie dla kota zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Tak jest. Zreszta nie tylko dla kotow - rowniez dla wezy. Zobaczcie sobie w sklepach terrarystycznych np. krakowskim gady-gady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts