Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agnieszka zawsze mozna 2 razy puscic. Nie chce mi sie placic tyle za wode, zwlaszcza ze przez kilka miesiecy w roku jestem sama, wiec wtedy musialabym przez 2 tygodnie zbierac. ;) Jak sie dorobie dzieci za 100 lat, to kupie druga. :p Ta juz pewnie zdazy sie zepsuc do tego czasu. ;)

a wogóle to nie widziałam jeszcze tych regałów u Ciebie, więc pochwalam i je i zegar i kota na półce i kwieciszcze i generalnie wszystko tam u siebie ładnie masz

Bo brzydkich rzeczy nie fotografuje. :D

O matko o czym wy tu piszecie same ofiary :)

Ofiary losu.

suflera dobijemy mydlem ;)

Bosz, tylko nie mydlem. :D

Przyszla pierwsza komora z 2, jest zajefajna. :) Chyba druga sprezentuje P. :rolleyes:

że co przyszło ? :o

a jednodniowych kurczaczków nigdy bym nie kupiła, żeby je kot, czy wąż zjadł

Komóra, ta co je 2 wylicytowalam z tej zachlannosci. :D

Ja tez bym nie kupila, moze dlatego weza nie mam. :p Ale troche szkoda, ze Jonaszek nie ma gdzie na myszy polowac. :rolleyes:

No piesa mi zachorował na serce. ma takie duże , że ledwie mu się w klatce piersiowej mieści i problem z zastawkami. Tydzień temu byłam u weta.... RTG, EKG, echo serca.... Tabletki tylko weterynaryjne....

A pies tylko kaszlał i chrapał jak się zdenerwował...

Jak wczoraj młody bawił się chomikami to chciał ogłupieć z zazdrości i chciał się z nimi pobawić..... I sapał i ziajał.... Myślałam, że zawału dostanie....

Jutro muszę po tabletki jechać.... Ma je brać dwa razy po jednej... jakieś brązowe.... za jedyne 2zł za sztukę....

No to u nas już wszyscy przewlekle chorzy.... pies też....