malgos2 16.09.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Noooo u mnie tak zatkalo, ze lecialo z kranu jak z kroplowki. Powiem Wam hit... P. dzisiaj rano patrzac na szafe stwierdzil, ze musimy zrobic drzwi zeby wygladaly jak gigantyczna lodowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.09.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 a co pił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Herbate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 hmmmm..to to sie teraz Herbata nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Taaaaa. A Wy wierzycie w te bajki WItkacego, ze najlepsze pomysly to po opiumatach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 perlator to sie odkamienia w cilicie, dziala potem jak nowy sitka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Arnika, piękna psiunia lecz go kochana i przytulaj. Może po tabletkach serducho się zmniejszy i będzie sobie jeszcze długie lata z wami żył. Malgoś, to rzeczywiście zachłanna jesteś, skoro dwie komóry sobie wylicytowałaś burżujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 perlator to sie odkamienia w cilicie, dziala potem jak nowy sitka tez Ja nie mam tragedii z kamieniem, ale z gruzem. Arnika, piękna psiunia lecz go kochana i przytulaj. Może po tabletkach serducho się zmniejszy i będzie sobie jeszcze długie lata z wami żył. Malgoś, to rzeczywiście zachłanna jesteś, skoro dwie komóry sobie wylicytowałaś burżujka Nooooo, to juz chyba drugi raz taka zdolna jestem, raz tak z lampami zrobilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jak z gruzem to masz jeszcze latwiej odkrecic wywalic przykrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.09.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Żadne z jego rodziców czy babć nie chorowała. Nie znam chorego lewka. Ale... kiedyś musi być ten pierwszy raz...A nadal biega jak szalony, skacze, szczeka, biegnie wzdłuż ogrodzenia za ludźmi i samochodami dając znać, że idą obcy, gryzie i skacze z radości do samych ramion jak wracam, choćbym zniknęła na 5 minut. Taaaaki stęskniony...Lewki żyją nawet dość długo, mam nadzieję, że i mój pożyje....Wiolaszku, czy ci sąsiedzi golili pupę i nogi psu? Taki jest wzorzec rasy, więc jak to był Lwi Piesek to jest to możliwe, ale o ile wiem to pierwszy lewek w Polsce pojawił się jakieś 15-20 lat temu, suczka miała jeden miot z niego wywodzi się tata Pinkiego... Później sprowadzono kilka sztuk z Czech, Niemiec i chyba Skandynawii...Wypadłam z rytmu więc i dokładnie nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 perlator to sie odkamienia w cilicie, dziala potem jak nowy sitka tez nie dał rady , ani on ani inny bang, nawet odkamieniacz do czajników wymiękł (zalecane 20 minut - stosowane dobę)....ja tez wymiękam idę do fryzjera...mam stresa, ale radykalna zmiana mi potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ja zalewalam cilitem i jak skonczylo sie pienic to wymienialam cilit na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jak z gruzem to masz jeszcze latwiej odkrecic wywalic przykrecic Zgadza sie, tylko w tym celu trzeba wannowa odkrecic od sciany, a potem przykrecic, a to juz jest mistrzostwo swiata gdyz wszystko jest koszmarnie krzywe i trzeba manipulowac tymi jak one sie tam nazywaja... No w kazdym razie ja sie nie podejmuje... Teraz mamy nowy temat, bo wanna sie rusza i peka silikon naokolo, musimy ja wyciagnac i jakos lepiej umocowac, bedzie zabawa... idę do fryzjera...mam stresa, ale radykalna zmiana mi potrzebna Ja sie juz umowilam. Na szczescie moja fryzjerka ma padaczke i nie przyjmuje juz tyle klientek co dawniej, dawniej bylo sie trudno z nia umowic, a teraz to juz w ogole, wiec zanim do niej pojde pewnie zdaze ochlonac. ja zalewalam cilitem i jak skonczylo sie pienic to wymienialam cilit na nowy Cilit dobra rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ja sie juz umowilam. Na szczescie moja fryzjerka ma padaczke i nie przyjmuje juz tyle klientek co dawniej, dawniej bylo sie trudno z nia umowic, a teraz to juz w ogole, wiec zanim do niej pojde pewnie zdaze ochlonac. bliźni bliźniego zawsze pożałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Wiolaszku, czy ci sąsiedzi golili pupę i nogi psu? Taki jest wzorzec rasy, więc jak to był Lwi Piesek to jest to możliwe, ale o ile wiem to pierwszy lewek w Polsce pojawił się jakieś 15-20 lat temu, suczka miała jeden miot z niego wywodzi się tata Pinkiego... Później sprowadzono kilka sztuk z Czech, Niemiec i chyba Skandynawii... Wypadłam z rytmu więc i dokładnie nie wiem.... Arnika, powiem Ci, że zanim doczytałam, że o psa chodzi to padałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 bliźni bliźniego zawsze pożałuje Noooo, ja ja bardzo lubie i zaluje jej bardzo, a moje wlosy jeszcze bardziej. Arnika, powiem Ci, że zanim doczytałam, że o psa chodzi to padałam Ja tez. Ide na randke z mezem. Wroce jutro w nocy. Paaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Udanej randki Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 niezła ta randka będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Pewnie ze sniadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.09.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 :rotfl: Ale się uśmiałam. Pies ma zapas na tydzień tabletek, będzie żył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts