Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

perlator to sie odkamienia w cilicie, dziala potem jak nowy :) sitka tez :)

Ja nie mam tragedii z kamieniem, ale z gruzem. :D

Arnika, piękna psiunia :D lecz go kochana i przytulaj. Może po tabletkach serducho się zmniejszy i będzie sobie jeszcze długie lata z wami żył.

Malgoś, to rzeczywiście zachłanna jesteś, skoro dwie komóry sobie wylicytowałaś :lol2: burżujka ;)

Nooooo, to juz chyba drugi raz taka zdolna jestem, raz tak z lampami zrobilam. :D

Żadne z jego rodziców czy babć nie chorowała. Nie znam chorego lewka. Ale... kiedyś musi być ten pierwszy raz...

A nadal biega jak szalony, skacze, szczeka, biegnie wzdłuż ogrodzenia za ludźmi i samochodami dając znać, że idą obcy, gryzie i skacze z radości do samych ramion jak wracam, choćbym zniknęła na 5 minut. Taaaaki stęskniony...

Lewki żyją nawet dość długo, mam nadzieję, że i mój pożyje....

Wiolaszku, czy ci sąsiedzi golili pupę i nogi psu? Taki jest wzorzec rasy, więc jak to był Lwi Piesek to jest to możliwe, ale o ile wiem to pierwszy lewek w Polsce pojawił się jakieś 15-20 lat temu, suczka miała jeden miot z niego wywodzi się tata Pinkiego... Później sprowadzono kilka sztuk z Czech, Niemiec i chyba Skandynawii...

Wypadłam z rytmu więc i dokładnie nie wiem....

perlator to sie odkamienia w cilicie, dziala potem jak nowy :) sitka tez :)

nie dał rady , ani on ani inny bang, nawet odkamieniacz do czajników wymiękł (zalecane 20 minut - stosowane dobę)....ja tez wymiękam

idę do fryzjera...mam stresa, ale radykalna zmiana mi potrzebna

Jak z gruzem to masz jeszcze latwiej odkrecic wywalic przykrecic :)

Zgadza sie, tylko w tym celu trzeba wannowa odkrecic od sciany, a potem przykrecic, a to juz jest mistrzostwo swiata gdyz wszystko jest koszmarnie krzywe i trzeba manipulowac tymi jak one sie tam nazywaja... No w kazdym razie ja sie nie podejmuje... :rolleyes: Teraz mamy nowy temat, bo wanna sie rusza i peka silikon naokolo, musimy ja wyciagnac i jakos lepiej umocowac, bedzie zabawa... :rolleyes:

idę do fryzjera...mam stresa, ale radykalna zmiana mi potrzebna

Ja sie juz umowilam. Na szczescie moja fryzjerka ma padaczke i nie przyjmuje juz tyle klientek co dawniej, dawniej bylo sie trudno z nia umowic, a teraz to juz w ogole, wiec zanim do niej pojde pewnie zdaze ochlonac. :D

ja zalewalam cilitem i jak skonczylo sie pienic to wymienialam cilit na nowy

Cilit dobra rzecz. :)

Wiolaszku, czy ci sąsiedzi golili pupę i nogi psu? Taki jest wzorzec rasy, więc jak to był Lwi Piesek to jest to możliwe, ale o ile wiem to pierwszy lewek w Polsce pojawił się jakieś 15-20 lat temu, suczka miała jeden miot z niego wywodzi się tata Pinkiego... Później sprowadzono kilka sztuk z Czech, Niemiec i chyba Skandynawii...

Wypadłam z rytmu więc i dokładnie nie wiem....

Arnika, powiem Ci, że zanim doczytałam, że o psa chodzi to padałam :lol: