anjamen 26.09.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Sami najfajniejsi. no nie,paru najfajniejszych brakowalo:P ale pilam wczoraj i myslalam o was i strasznie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 no nie,paru najfajniejszych brakowalo:P ale pilam wczoraj i myslalam o was i strasznie zaluje Ja też żałuję.... Ale za to stałam na straży FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 no nie,paru najfajniejszych brakowalo:P ( Masz rację, najfajniejszej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.09.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Wiola, wierz mi do konca zycia bede wypominac Dejwowi ten jego wyjazd....mialam straszna ochote sie z Wami napic i dalej mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Moja droga, 22 października to najwcześniejszy termin kiedy będę w Krakowie. Dołączasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Noooooooooo, a za 3 tygodnie znowu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 BA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Flanela czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 małgoś............spotkamy się u sure???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Malgos dojechalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Małgos w pociągu, dojedzie po 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.09.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Hej imprezowiczki! Widzę, że na 22.10 się w KRK zlatujecie.. no ja niestety mam wtedy w robocie imprezkę (której jestem współorganizatorką, więc się nie mogę wykręcić). Ale na następną się piszę na 100% -i mam nadzieję, że Anja i Dejw też z Heleną dojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) eeeeeee Kachna coś kręcisz.... dopiero u Wiolki napisałaś, że się cieszysz, że fajnie było i że masz nadzieje, że się uda jeszcze spotkać, a teraz tu przychodze i widze, że impreza dopiero za miesiąc a Ty już się wykręcasz sianem.... łeeee tam... Ty po prostu nie masz ochoty się z nami widzieć... tak nam powiedz i będzie z czapy Edytowane 27 Września 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Cześć Nitka A wogle to wpadasz na 22 do Krakowa na 23 akurat do Arniki i sruuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 no cze Wiola jedziesz do Krk? bo ja nie wiem.... z Wwy do Krk są takie połączenia do dupy, że pewnie 3 dni będe jechać.... i w sumie to mi sie nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nitka, jak Cie walne. Dotarlam, kot steskniony, ale podejrzliwie mnie obwachiwal, bo Manka czul. Wiola, jeszcze raz dzieki za wyprawke i w ogole. Czekam z ustesknieniem na Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 halo... hola.... a jaka Ty WYPRAWKE dostałaś....? i czemu ja nic o tym nie wiem....? i co ważniejsze czemu ja takiej nie dostałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Bo Ty na gotowe przyjechalas kochana, nie to co ja, tytan pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.09.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 eeeeeee Kachna coś kręcisz.... dopiero u Wiolki napisałaś, że się cieszysz, że fajnie było i że masz nadzieje, że się uda jeszcze spotkać, a teraz tu przychodze i widze, że impreza dopiero za miesiąc a Ty już się wykręcasz sianem.... łeeee tam... Ty po prostu nie masz ochoty się z nami widzieć... tak nam powiedz i będzie z czapy Nitka -nawet nie wiesz jak się chcę z Wami spotkać, jestem sama na siebie wk..ona, że w sobotę męża posłuchałam -w sumie to on sie zajął swoją robotą, a ja sama wieczorem w domu siedziałam, a mogłam wziąść samochód i jechać na Rzeszów -ale tak to jest być "dobrą, usłuchaną żoną". A z tą imprezą w robocie 22.10 wcale nie ściemniam -ona jest już od 3 tygodni zaplanowana, a kolejną "służbową" -oficjalną imprezę mam 26.11 -więc już Was uprzedzam, mimo, ze to za 2 m-ce,żebyście nie gadały że wymyślam... Jeżeli tylko mojego męża z AGHu nie wywalą (przez tą powódź zupełnie olał sesję...), to będzie okazja częściej do KRK podjechać. Do siebie na razie nie zapraszam -u nas parapetówka-bis najwczesniej za rok (chyba, że nas znowu zaleje, to jeszcze później). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Bo Ty na gotowe przyjechalas kochana, nie to co ja, tytan pracy. noooo ja miałam okazje Cie widzieć Ty TYTANIE jak pracowałaś u Wiolki w pokoju Julki.... noż cholera jak ja im powiem jakiej pozycji Ty pracujesz... to z zawiści Cie znielubią wszyscy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts