nitubaga 27.09.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Nitka -nawet nie wiesz jak się chcę z Wami spotkać, jestem sama na siebie wk..ona, że w sobotę męża posłuchałam -w sumie to on sie zajął swoją robotą, a ja sama wieczorem w domu siedziałam, a mogłam wziąść samochód i jechać na Rzeszów -ale tak to jest być "dobrą, usłuchaną żoną". A z tą imprezą w robocie 22.10 wcale nie ściemniam -ona jest już od 3 tygodni zaplanowana, a kolejną "służbową" -oficjalną imprezę mam 26.11 -więc już Was uprzedzam, mimo, ze to za 2 m-ce,żebyście nie gadały że wymyślam... Jeżeli tylko mojego męża z AGHu nie wywalą (przez tą powódź zupełnie olał sesję...), to będzie okazja częściej do KRK podjechać. Do siebie na razie nie zapraszam -u nas parapetówka-bis najwczesniej za rok (chyba, że nas znowu zaleje, to jeszcze później). no to wychodzi, że Twój mąż jest taki sam despota jak ja... tylko, że on powiedział tobie "nie jedziesz" i ty posłuchałaś.... i ja też powiedziałam mojemu "nie jedziesz" i on też posłuchał.... ja wiem, już mi Wiolka powiedziała, że ja to tyranizuje męża i mam faszystowskie podejście do wielu organizmów żywych - tu akurat o psa latało .... A w domu nie trzeba się było siedzieć samej... tylko albo do nas przyjechać bo to lekko ponad godzine zaledwie, albo zająć się tym chaosem co to o nim pisałaś wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Chwile mnie nie bylo, a Wy 250 stron natrzaskalyscie. ja wiem, już mi Wiolka powiedziała, że ja to tyranizuje męża i mam faszystowskie podejście do wielu organizmów żywych - tu akurat o psa latało .... O to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 noooo ja miałam okazje Cie widzieć Ty TYTANIE jak pracowałaś u Wiolki w pokoju Julki.... noż cholera jak ja im powiem jakiej pozycji Ty pracujesz... to z zawiści Cie znielubią wszyscy :lol: Ja nie o tym, tylko o tym, co do paszczeki ladowalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 skad tyle stron???????? znowu cos przestawiaja na fm? grupy budujace sa beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 hahahaha O kurczę Nitka, nasionka wzięłaś? czy mam wysyłać pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 skad tyle stron???????? znowu cos przestawiaja na fm? grupy budujace sa beznadziejne Nie nie, oni chcą u Małgoś imprezę z okazji 1000 strony :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 o matko ja mam u Małgoś 807 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 o matko ja mam u Małgoś 807 stronę To chyba piłyśmy razem bo ja mam to samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wioluś ja to od dłuższego czasu trzeźwa jak niemowlę więc nie wiem jak to jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.09.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 , albo zająć się tym chaosem co to o nim pisałaś wcześniej... na razie to ten chaos bardziej "męski" jest.. ja się przy kładzeniu elektryki czy wywożeniu gruzu nie bardzo mogę wykazać.. na etapie "desingu" się bardziej zaangażuję (kolejne projektowanie kuchni itp..... ) ale przynajmniej psychicznie go wspierałam, bo tak to by mi jęczał,że ja imprezuję, a on zap..ala z wiertarą i taczkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.09.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Malgos -byłaś pod Rynkiem? strasznie wszedzie pieją o tym muzeum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 na razie to ten chaos bardziej "męski" jest.. ja się przy kładzeniu elektryki czy wywożeniu gruzu nie bardzo mogę wykazać.. na etapie "desingu" się bardziej zaangażuję (kolejne projektowanie kuchni itp..... ) ale przynajmniej psychicznie go wspierałam, bo tak to by mi jęczał,że ja imprezuję, a on zap..ala z wiertarą i taczkami.... eeee to Ty arystokratka jesteś .... ja tam machałam gruz łopatą.... właśnie dlatego, że chciałam Mojemu pomóc dlatego on mi potem mówi "jedż odpocznij" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.09.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 hahahaha O kurczę Nitka, nasionka wzięłaś? czy mam wysyłać pocztą? zapomniałaaaaaaaaaaaaammmmmm :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Cze Małpo kudłata:) Wiola ja mam jedno i co mam z nim zrobic ? do bigosu wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2010 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cze Małpo kudłata:) Wiola ja mam jedno i co mam z nim zrobic ? do bigosu wrzucic A to na pewno nasionko było? Wyślę pocztą, tylko nazbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Co tam się wyprawiało....?Ogórki upijają....., nasionka mają.... , grzybki zbieraja.......Bigos będą robić......... Oczom i uszom nie wierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.09.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Czesc, czesc. Mieszkanko ide odbierac dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.09.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 dzień dobry, a o jaki odbiór chodzi -bo ja jak zawsze nie w temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Małgos i co?? i co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts