Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale Małgoś żarówka na drucie to najpiękniejszy widok dla inwestora;) kiedyś miałam nakarmić Kotę ciemno w wiatrołapie lezę drzwi otworzyć żeby widniej było i myślę kurde światło by się zdało co widzę kątem oka pstryczek przy drzwiach to ja go podejrzliwie tyrp a tu światło normalnie czułam się jak neandertalczyk jak ogień dostał:lol2: a to elektryk ukradkiem założył bele jakie pstryczki i żarówki na drucie i ani on ani małż nie raczyli mnie o tym fakcie poinformować:)

wczoraj odkryłam że małż założył czujnik ruchu w spiżarce kurde mam dość tej gry w znajdź 10 różnic każdego dani ;)

jeszcze nie widziałem energooszczędnej 100 W czyli na normalne to ponad 500 W ?

ja nie mówię ile bierze tylko jak świeci:P

Ja tego nie kminie zupelnie z tymi energooszczednymi, ja wole te nie do domowego uzytku kupowac. ;)

pokaż :)

Przyjedz, pokaze Ci gazete. :D

noooo

ale ja wczesniej dojezdzalam troche jak wynajmowalismy kawalerke

A teraz tez macie kawalerke, nie? :p Tylko kawalera brakuje... :p

Małgoś no jak nie czytasz na pudełku że żarówa żre 20 watków a świeci jak setka o ile takiej Ci potrzeba proste proste;) tylko w grę wchodzi również cena niestety:rolleyes: nie ma się co łudzić że kupisz energooszczędną za 5 zł i będzie super świecić:( ja mam w kuchni taką żarówę która świeci jak setka dałam za nią prawie trzy dychy:( ale jej światło to po prostu poezja :) to były najlepiej wydane trzy dychy;) świeci sobie już coś kole 5 lat i myślę że jeszcze sporo poświeci w nowym domku:)