sure 22.10.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ja już wróciłam, dość imprezowania na dziś. Malgos, kiedy się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Czesc czesc. Ja tez sie wyszlajalam wczoraj. P. dostal korby i po drodze do domu jak juz nasza studentke polozylismy spac i wdepnelismy na jednego do knajpy... Dzisiaj... masakra. Szurku pewnie niebawem, tylko jakis gry plan musze opracowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 cześć szlajaczko spiliście studentkę chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 No gdzieeeee, wyszlo szydlo z wora, ze ona wcale nie lubi zoladkowej ze spritem i ogorkiem, za to my - przeciwnie. A piwo tak wolno pila, ze knajpe zdazyli zamknac w polowie pierwszego i ostatniego. Co za studentka z niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 wyszlo szydlo z wora, ze ona wcale nie lubi zoladkowej ze spritem i ogorkiem, za to my - przeciwnie. żołądkową z ogórkiem i spritem to ja lubiłam, ale tylko do maja.. w czasie powodzi kolezanka tak mnie spoiła żołądkową (w celu dezynfekcji wewnętrznej), ze od tej pory mam wstręt... ostatnio preferuję mojito lub czystą-czystą A piwo tak wolno pila, ze knajpe zdazyli zamknac w polowie pierwszego i ostatniego. Co za studentka z niej... ekonomiczna dziewczyna jest po prostu i kulturalna,a nie to co wy -pijusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 To ja tak mialam swego czasu z cuba libre i baklazanem pieczonym. Do dzisiaj mnie odrzuca na te kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 a od swojego wieczoru panieńskiego (czyli juz ponad 7 lat) nie pijam żubrówki z sokiem jabłkowym.... w połączeniu ze śledziami po cygańsku -samobójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 A jakie to sa sledzie po cygansku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 A jakie to sa sledzie po cygansku? takie czerwone jakieś w sosie.. koleżanki wtedy przywiozły, powiem tylko, że trudno było fugi w łazience po nich domyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 heloł heloł! musze sie nauczyć po amerykańsku rozmawiać, bo jestem w przyszłym tyg. umówiona z koleżanką, która po 5 latach wróciła z USA do Polski -więc nie wiem czy jeszcze po polsku mówi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Po 5 latach to jeszcze mówi. Moja ciotka po kilkunastu mówiła i to bez akcentu. Widziałam na Bulibie, że chyba głosujecie, bo nam wreszcie zaczęło przybywać! Dzięki! Ja polecam mieszankę wódki z piwem - robi wrażenie na obserwatorach, bo to okrzyczane jako zabójcze, a tak naprawdę żadne szaleństwo! Można dodać soku grejpfrutowego - pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ja polecam mieszankę wódki z piwem - robi wrażenie na obserwatorach, bo to okrzyczane jako zabójcze, a tak naprawdę żadne szaleństwo! Można dodać soku grejpfrutowego - pychota! ja chyba nie zaryzykuję.. na ostatniej firmowej imprezie ofiarami takiego "zabójstwa" było kilku kolegów z pracy... zjazd pod stolik był bardzo szybki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ja za to lubie piwo z samym sokiem grejpfrutowym - praktykuje na imprezkach jak nie chce za szybko musiec fug szorowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 No gdzieeeee, wyszlo szydlo z wora, ze ona wcale nie lubi zoladkowej ze spritem i ogorkiem, za to my - przeciwnie. A piwo tak wolno pila, ze knajpe zdazyli zamknac w polowie pierwszego i ostatniego. Co za studentka z niej... Trzepnę Ci zaraz Do knajpy weszliśmy przed samym zamknięciem, na pusty żołądek nie pijam. Piwa dopić nie zdążyłam, bo Pani mi sprzed nosa zabrała i piwo i talerz a już w kurtce stała, że się na busa jakiegoś spieszy. Nie lubie jeść szybko bo to źle na żołądek robi. Ooo Tyle powiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Student to duszkiem wypija a nie sączy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Trzepnę Ci zaraz Do knajpy weszliśmy przed samym zamknięciem, na pusty żołądek nie pijam. Piwa dopić nie zdążyłam, bo Pani mi sprzed nosa zabrała i piwo i talerz a już w kurtce stała, że się na busa jakiegoś spieszy. Nie lubie jeść szybko bo to źle na żołądek robi. Ooo Tyle powiem, No dobra, dobra pijaczko Ty. Na pelny tez nie pilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 A to dopiero byłyby sensacje...żołądkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.10.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 za moich czasów upijało się wykładowcę ... pamiętam jak jeden zasnął na moim akademickim wyrze i za cholerę nie chciał się "przełożyć" na inne wolne wyrko :) ... Na egzaminie przypomniałem mu, że się rozpychał ... i bez zmrużenia oka wpisał 5 do indeksu .... PS. tak naprawdę zrzuciliśmy go na podłogę...i chyba nie zauważył ... albo nie chciał To były czasy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ja nie mialam, ogorek dziala cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts