Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wyszlo szydlo z wora, ze ona wcale nie lubi zoladkowej ze spritem i ogorkiem, za to my - przeciwnie. :D

żołądkową z ogórkiem i spritem to ja lubiłam, ale tylko do maja.. w czasie powodzi kolezanka tak mnie spoiła żołądkową (w celu dezynfekcji wewnętrznej), ze od tej pory mam wstręt... ostatnio preferuję mojito lub czystą-czystą :-)

A piwo tak wolno pila, ze knajpe zdazyli zamknac w polowie pierwszego i ostatniego. Co za studentka z niej... :jawdrop:

ekonomiczna dziewczyna jest po prostu i kulturalna,a nie to co wy -pijusy!

Po 5 latach to jeszcze mówi. Moja ciotka po kilkunastu mówiła i to bez akcentu.

Widziałam na Bulibie, że chyba głosujecie, bo nam wreszcie zaczęło przybywać! Dzięki!

Ja polecam mieszankę wódki z piwem - robi wrażenie na obserwatorach, bo to okrzyczane jako zabójcze, a tak naprawdę żadne szaleństwo! Można dodać soku grejpfrutowego - pychota!

Ja polecam mieszankę wódki z piwem - robi wrażenie na obserwatorach, bo to okrzyczane jako zabójcze, a tak naprawdę żadne szaleństwo! Można dodać soku grejpfrutowego - pychota!

ja chyba nie zaryzykuję.. na ostatniej firmowej imprezie ofiarami takiego "zabójstwa" było kilku kolegów z pracy... zjazd pod stolik był bardzo szybki....

No gdzieeeee, wyszlo szydlo z wora, ze ona wcale nie lubi zoladkowej ze spritem i ogorkiem, za to my - przeciwnie. :D A piwo tak wolno pila, ze knajpe zdazyli zamknac w polowie pierwszego i ostatniego. Co za studentka z niej... :jawdrop:

Trzepnę Ci zaraz :offtopic:

Do knajpy weszliśmy przed samym zamknięciem, na pusty żołądek nie pijam. Piwa dopić nie zdążyłam, bo Pani mi sprzed nosa zabrała i piwo i talerz a już w kurtce stała, że się na busa jakiegoś spieszy. Nie lubie jeść szybko bo to źle na żołądek robi. Ooo Tyle powiem,

Trzepnę Ci zaraz :offtopic:

Do knajpy weszliśmy przed samym zamknięciem, na pusty żołądek nie pijam. Piwa dopić nie zdążyłam, bo Pani mi sprzed nosa zabrała i piwo i talerz a już w kurtce stała, że się na busa jakiegoś spieszy. Nie lubie jeść szybko bo to źle na żołądek robi. Ooo Tyle powiem,

No dobra, dobra pijaczko Ty. :D Na pelny tez nie pilas. :p

za moich czasów upijało się wykładowcę ... pamiętam jak jeden zasnął na moim akademickim wyrze i za cholerę nie chciał się "przełożyć" na inne wolne wyrko ;) :):):) ...

Na egzaminie przypomniałem mu, że się rozpychał ... i bez zmrużenia oka wpisał 5 do indeksu ....

PS. tak naprawdę zrzuciliśmy go na podłogę...i chyba nie zauważył ... albo nie chciał ;)

To były czasy!!!