Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Malgos, mialam, jechac do NY, ale jednak nie....bo w polowie wrzesnia znow biore dwutygodniowy urlop i jade z goscmi z Warszawy najpierw do Meksyku na 5 dni a potem biegam z nimi w NY po sklepach z ciuchami.......wiec teraz pracuje non - stop.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mam mase pracy bo sezon i musze robic za pilota - mamy duzo wycieczek teraz bo ladna pogoda. Plus normalne zajecia plus szkolenie.

Pod koniec tygodnia jestem wiecej niz padnieta... i zupelnie nie mam sily powlec sie do NY - poza tym albo goraco albo pada .......a tak chcialam sie z Toba spotkac na jakiejs kawie.....

:roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduje, ze nie zleciala. :D Jestem w domu przez chwile, potem jeszcze ide nauczac. Ale chwile z Wami moge pobyc. 8)

Lumpie - nie przejmuj sie, jestem tu do polowy wrzesnia, moze jeszcze damy rade. Teraz i tak jestem wsiaknieta zupelnie na robocie malza, lacznie z sobotami i niedzielami.

Dzisiaj juz zaczelam praktykowac malowanie drewienka, jak dobrze pojdzie to zostane specjalistka od debu cwiartowanego bielonego. :lol: :lol: :lol:

No i dzieki za dbanie o watek. Jestem straaaaaasznie glodna, a teraz jeszcze glodniejsza. :roll:

Ale już niedługo będziesz się mogła tylko serkiem żywić :lol:

że ja czy Malgos??

Bo ja wiem, że po porodzie to mi same te serki zostaną.... :roll: :lol: :lol: :lol:

już chyba czuję, że czas sie zbliża :roll: :lol: :lol:

No, Małgoś :lol:

Szlag, klawiatura mi się zacięła :evil: Zaraz wracam :-?

Lo matko z corka... :o :o :o A moze jednak z synem? :roll: :roll: :roll:

A to rzeczywiscie tak jest, ze nie mozna pikantnych potraw jesc? Bo ja jakos nie wierze, ze z zoladka do cyckow moze przejsc np. papryka. :roll: :roll: :roll:

Własnych doświadczeń brak :wink:

Ale tak jak stwierdziła moja bratowa:

Przy pierwszej ciąży, to i w ciąży i przy karmieniu się pilnowała (jak to młoda, zaangażowana matka), żeby nie jest pikantnego itd...

Przy drugiej olała i jadła to, na co miała ochotę :wink: I druga córa od dziecka uwielbia kiszone ogórki, salceson i inne potrawy o "zdecydowanym" smaku, w przeciwieństwie do pierwszej, która lubi raczej mdłe żarełko :wink:

A to rzeczywiscie tak jest, ze nie mozna pikantnych potraw jesc? Bo ja jakos nie wierze, ze z zoladka do cyckow moze przejsc np. papryka. :roll: :roll: :roll:

niestety :cry:

żadnego smażonego, pieczonego, tłustego...

u dzieciątka zaraz są wzdęcia i niepotrzebne bóle brzuszka :roll:

przez pierwsze tygodnie dziecię musi przestawić układ trawienny na to co my jemy :wink:

a do picia sok jabłkowy i woda...

żadnych cytrusów :roll:

Przy pierwszej ciąży, to i w ciąży i przy karmieniu się pilnowała (jak to młoda, zaangażowana matka), żeby nie jest pikantnego itd...

Przy drugiej olała i jadła to, na co miała ochotę :wink: I druga córa od dziecka uwielbia kiszone ogórki, salceson i inne potrawy o "zdecydowanym" smaku, w przeciwieństwie do pierwszej, która lubi raczej mdłe żarełko :wink:

ale to chyba nie od tego zależy :wink:

jak dziecko ma nierozwinięty jeszcze dobrze układ pokarmowy, to skończy się na niepotrzebnych bólach, zielonych kupach itd..

Ja próbowałam odrazu normalnie jeść (z tą myślą, że bez sensu nadmiernie uważać na takie rzeczy) i wiem, że to błąd. Na zimne też lepiej dmuchać. I może się skończyć nawet skazą białkową :cry:

ale to chyba nie od tego zależy :wink:

jak dziecko ma nierozwinięty jeszcze dobrze układ pokarmowy, to skończy się na niepotrzebnych bólach, zielonych kupach itd..

Ja próbowałam odrazu normalnie jeść (z tą myślą, że bez sensu nadmiernie uważać na takie rzeczy) i wiem, że to błąd. Na zimne też lepiej dmuchać. I może się skończyć nawet skazą białkową :cry:

No właśnie problemów było mniej niż z pierwszą :roll: Z tym że bratowa już w ciąży jadła normalnie (w pierwszej "uważała") :roll:

Oczywiście też nie było tak, żeby żywiła się samym chili, albo co :wink: Ale jadła normalnie całą ciążę i przy karmieniu to już nie miało znaczenia :lol: