malgos2 30.10.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Hmmm... Widocznie brakuje organizacji, ludzie maja to do siebie, ze sie rozlaza, od tego jest straz miejska, policja i gmina, zeby to przewidziec i kierowac ruchem. Ja bylam pozytywnie zaskoczona organizacja pod Rakowicami, a to przeciez gigantyczny cmentarz. Kwiatkowi stoja na placu i tam sie babcie wszystkie kotluja, ulica jest zamknieta, zrobili 3 przystanki tramwajowe, niezle to wszystko wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 u nas zamykają dopiero 1 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 A u mojej mamy też ogromny cmentarz... (...i zawsze ruch w jedną stronę we wszystkich świętych... , tak normalnie to w dwie strony....)... Dziś jadę i ostatnim rzutem (znak bardzo źle ustawiony...) zauważyłam ślepą ulicę.... A wcześniej znak zakazu zatrzymywania się.... I co... Wszyscy pod cmentarz, dookoła pozastawiane autami... Oj będzie się jutro i pierwszego działo.... A wystarczyło barierki zamykające dojazd postawić.... Natomiast pod tak olbrzymią nekropolią nie ma parkingów..... Oj źle będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Czeeee. ...ja też jestem rozmowny ... CZEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 ...ja też jestem rozmowny ... CZEŚĆ Hmmmm... Ciekawe, czy z tego samego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Małgoś ... gdzie byłaś jak Cie nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Małgoś ... gdzie byłaś jak Cie nie było? A co masz na mysli? Wczoraj bylam z P. w knajpie greckiej na pysznej moussace i halwie z lodami, a dzisiaj bylam z familia na cmentarzu korzystajac z pieknej pogody. No a potem pracowalam. Co jeszcze chcesz wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nooo o to wieczorne zniknięcie... Bo byłaś... i zamilkłaś... teraz już wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Aaaaa, jeszcze potem gotowalam z P. krewetki w sosie kurma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.10.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Aaaaa, jeszcze potem gotowalam z P. krewetki w sosie kurma. o, to ciekawe... a jak się to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 krewetki mniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam mile Panie. o, to ciekawe... a jak się to robi? Robi sie tak - przywozi sie z Anglii podstawe sosu w saszetce firmy Sherwood's (taki pomaranczowy, ich sosy juz gotowe w sloikach sa w almie, sa tez pyszne ale drogie), ewentualnie w Tesco sa firmy Pataki's, ale nie sa takie dobre, smazy sie jedna cebule, miesza sie ja z gotowa pasta, dodaje sie krewetki, migdaly, rodzynki i smietane, troche pieprzu, posypuje sie swieza kolendra i podprazonymi migdalami.... krewetki mniam:) Niebo w gebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.10.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 no cakiem prosto się robi (podróż tylko ciut przydługa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 no cakiem prosto się robi (podróż tylko ciut przydługa) Mozna zaryzykowac z Pataki'm albo wybulic na Sherwood'sa w sloiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Małgoś mam ślinotok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 A ja tak jakoś przy serniczku zostanę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Małgoś mam ślinotok;) I slusznie, dzisiaj resztki na sniadanie zjedlismy, mrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaauuuuu. Arnika, podrzuc troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Małgoś mam ślinotok;) .... załóż sobie "śliniaczek" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witam mile Panie. właściwie to miałem się nie odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 właściwie to miałem się nie odzywać Wiedzialam, ze zauwazysz. Ale to bylo tylko po to, aby powiedziec Ci osobno: witam Cie Gwozdziku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts