Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hmmm... Widocznie brakuje organizacji, ludzie maja to do siebie, ze sie rozlaza, od tego jest straz miejska, policja i gmina, zeby to przewidziec i kierowac ruchem. Ja bylam pozytywnie zaskoczona organizacja pod Rakowicami, a to przeciez gigantyczny cmentarz. Kwiatkowi stoja na placu i tam sie babcie wszystkie kotluja, ulica jest zamknieta, zrobili 3 przystanki tramwajowe, niezle to wszystko wyglada...

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u mojej mamy też ogromny cmentarz... (...i zawsze ruch w jedną stronę we wszystkich świętych... , tak normalnie to w dwie strony....)... Dziś jadę i ostatnim rzutem (znak bardzo źle ustawiony...) zauważyłam ślepą ulicę.... A wcześniej znak zakazu zatrzymywania się.... I co... Wszyscy pod cmentarz, dookoła pozastawiane autami... Oj będzie się jutro i pierwszego działo.... A wystarczyło barierki zamykające dojazd postawić.... Natomiast pod tak olbrzymią nekropolią nie ma parkingów..... Oj źle będzie.....

Witam mile Panie. :)

o, to ciekawe... a jak się to robi? :)

Robi sie tak - przywozi sie z Anglii podstawe sosu w saszetce firmy Sherwood's (taki pomaranczowy, ich sosy juz gotowe w sloikach sa w almie, sa tez pyszne ale drogie), ewentualnie w Tesco sa firmy Pataki's, ale nie sa takie dobre, smazy sie jedna cebule, miesza sie ja z gotowa pasta, dodaje sie krewetki, migdaly, rodzynki i smietane, troche pieprzu, posypuje sie swieza kolendra i podprazonymi migdalami....

krewetki mniam:)

Niebo w gebie. ;)