Nefer 01.11.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A ja pojechałam do mojego poprzedniego mieszkania, chyba po to , żeby sobie przypomnieć jaka to masakra mieszkać koło cmentarza. Obejrzałam piękne podłogi, odebrałam pocztę, kupiłam chryzantemy i ...... szybciutko do domu , z daleka od tego wariactwa....To piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.11.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 W mlodosci bardzo lubilam to swieto - czlek jeszcze nikogo na tych cmentarzach nie mial i isc nie trzeba bylo ale za to latalam do kumpeli ktora kolo cmentarza mieszkala w blokowisku na 10-tym pietrze... ale widok wteczas byl, no miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja obskoczyłam dzisiaj dwa województwa i padam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A ja mialam dzisiaj wolne, wiec ostro popracowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Wczoraj dwa cmentarze w obcym województwie, a dzisiaj obskoczyliśmy trzy w Krakowie i wróciliśmy do domu... niedaleko miejscowego cmentarza. Piękny widok z łazienki mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ... a ja odwiedziłem dwa na Powązkach ... cywilny i wojskowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A ja jutro pojde, w Zaduszki. O ile mnie robota nie wessie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 jutro mi się na pewno nie uda nic odwiedzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 a mi się da ... odwiedzić miejsce pracy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 01.11.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 heee miejsce pracy odwiedzimy zapewne wszystkie ale super wieczorkiem byłam tak ok 18 rewelacja !!!bardzo lubię cmentarze takie piekne jak dzisiejszego wieczorku albo ja jakaś dziwna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Nie jesteś dziwna. My sobie specjalnie jeden zostawiamy na po zmroku. Najchętniej Podgórski, bo on położony na górkach i najładniej widać te wszystkie światełka.A na koniec miodki tureckie i "śmierdzące misie" (pyyyyszne!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 co za misie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja mam jutro wolne... trzeba się przecież przygotować do tej pracy jakoś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Misie są waflowe z kremem w środku. Zawsze takie same - z tej samej sztancy w całym Krakowie (znaczy pod każdym cmentarzem). Pyszne są, słodkie jak cholera. A "śmierdzące" dlatego, że moja św. pamięci ciocia kiedyś zapytała, czy chcemy śmierdzącego miśka - i tak już zostało.Miodki tureckie też są sprzedawane tylko raz w roku i tylko pod cmentarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aguś przez Ciebie zeżarałm krówkę mordoklejkę masz mnie na sumieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ciebie, czy krówkę? Kto kogo w końcu zjadł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 01.11.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 wusia co tam mordoklejka ja tych miodków zjadłam z 3 opakowania uwielbiam mniammmm Kobietki nie macie kogoś kto szuka niedrogich mebelków BRW Kent mam do sprzedania w bardzo dobrym stanie .link do aukcji jest poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 mnie masz na sumieniu bo pożarłam krówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aguleczko no ja nie mam dostępu do takich pyszności:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 To dopiero byś wyrzekała, że Cię ktoś ma na sumieniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts