markoto 01.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 dawno nie jadlam mordoklejek na ogol sa takie kruche bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ale ja bym jej teraz nie pożarła gdyby nie Twoje kuszące opisy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Martusia ja ostatnio w Carrefourze kupiłam ale i w Biedronce je widziałam z Wedla takie czarno białe i w każdym papierku jest napis w środku;) kruchutkie z wierzchu ciągnące w środeczku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 W mlodosci bardzo lubilam to swieto - czlek jeszcze nikogo na tych cmentarzach nie mial i isc nie trzeba bylo ale za to latalam do kumpeli ktora kolo cmentarza mieszkala w blokowisku na 10-tym pietrze... ale widok wteczas byl, no miodzio Moja mama mi zawsze mówiła, że kiedyś nie będę tak chętnie chodziła na cmentarz. Jak byłam dzieciakiem zawsze 1.11 chodziłam na cmentarz w nocy, jak już wszyscy poszli. Teraz już nie chodzę tak chętnie. Najchętniej wcale. I ode mnie z 5 piętra też pięknie wyglądał :)Dziś cieszę się, że mnie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja się tam w ogóle nie wybieram. Zastrzegłam sobie, że zostanę rozsypana (najlepiej wsypana w szczelinę na Babiej, ale gdzie indziej też może być). Nie chcę, żeby ktoś stawiał nad moim truchłem marmurowe mauzolea zamiast wydać te pieniądze rozsądniej na jakieś przyjemności, leczenie jakiegoś dziecka albo karmę dla psów ze schroniska. Nie lubię nowych cmentarzy pełnych koszmarków stawianych na zasadzie "zastaw się a postaw się", na pokaz dla sąsiadów i znajomych i zastawianych dziesiątkami wielkich zniczy, żeby wszyscy widzieli, jak zmarłego kochano. Podobały mi się cmentarze na Łotwie i w Estonii - jakieś takie bardziej ludzkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aguś idź do Rasi tam jest piękny wiersz na to Święto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A ja mam dostęp do tych misi bezowych... co to o nich mowa była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja się tam w ogóle nie wybieram. Zastrzegłam sobie, że zostanę rozsypana (najlepiej wsypana w szczelinę na Babiej, ale gdzie indziej też może być). Nie chcę, żeby ktoś stawiał nad moim truchłem marmurowe mauzolea zamiast wydać te pieniądze rozsądniej na jakieś przyjemności, leczenie jakiegoś dziecka albo karmę dla psów ze schroniska. Nie lubię nowych cmentarzy pełnych koszmarków stawianych na zasadzie "zastaw się a postaw się", na pokaz dla sąsiadów i znajomych i zastawianych dziesiątkami wielkich zniczy, żeby wszyscy widzieli, jak zmarłego kochano. Podobały mi się cmentarze na Łotwie i w Estonii - jakieś takie bardziej ludzkie... Kochana, poki co jest to niemozliwe, gdyz prawo wymaga pochowania urny z prochami. Ja tez lubilam zawsze przejezdzac kolo Pogorskiego. Moze sie przejade do Urzedu Miasta, to bede miala pretekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Dzien dobry... Wszystko wskazuje jednak na wessanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 a kogo wessalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Mnie, robota wessala, bleeeee. Po raz ostatni biore sie za reanimacje szkoly jezykowej. Jak sie wkurze to zamkne wszystko w diably. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Małgos, wdech , wydech, wdech.,wydech.....teraz rzuć parę bluzgów........... lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja tez niestety wessana i konca nie widze i juz rzygam academ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nie wiem czy lepiej, kuzwa system, z ktorego korzystam sie sp...dolil i nawet maila do admina nie moge wyslac, bo pokazuje sie error, jak mnie nie wk..wiaja klienci to pracownicy, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Za to maz mnie juz nie wkurza, to zawsze jakis plus. Martusia, ja bym nie rzygala academ, jak bym nim pierdyknela o ziemie, odziedziczylam laptopa z milionem programow 3D, massssakra. Bleeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 na szczescie rysuje na plaszczyznie jakbym miala robic to w 3d to bym tym pierdyknela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 na szczescie rysuje na plaszczyznie jakbym miala robic to w 3d to bym tym pierdyknela Dzieki, znaczy nie tylko ja jestem uposledzona trojwymiarowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ostatnoi wyrysowałam garderobę i szafę w garderobie (jest u mnie pokazana....) i pani od szaf za boga jasnego nie mogła pokumać o co kaman....A to takie proste było........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wiesz co Arnika, ja czasami tez slabo kumam jak Ty tlumaczysz o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No bo Wy nie nadążacie za mną... Ja już mam problem jakiś rozwiązany... a tu dopiero dyskusja.... A jak proszę o pomoc... to najlepiej zaraz..... Elena już wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Tak jest Pani Dyrektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts