Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W mlodosci bardzo lubilam to swieto - czlek jeszcze nikogo na tych cmentarzach nie mial i isc nie trzeba bylo ale za to latalam do kumpeli ktora kolo cmentarza mieszkala w blokowisku na 10-tym pietrze... ale widok wteczas byl, no miodzio :)

Moja mama mi zawsze mówiła, że kiedyś nie będę tak chętnie chodziła na cmentarz. Jak byłam dzieciakiem zawsze 1.11 chodziłam na cmentarz w nocy, jak już wszyscy poszli.

Teraz już nie chodzę tak chętnie. Najchętniej wcale.

I ode mnie z 5 piętra też pięknie wyglądał :)Dziś cieszę się, że mnie tam nie ma

Ja się tam w ogóle nie wybieram. Zastrzegłam sobie, że zostanę rozsypana (najlepiej wsypana w szczelinę na Babiej, ale gdzie indziej też może być). Nie chcę, żeby ktoś stawiał nad moim truchłem marmurowe mauzolea zamiast wydać te pieniądze rozsądniej na jakieś przyjemności, leczenie jakiegoś dziecka albo karmę dla psów ze schroniska. Nie lubię nowych cmentarzy pełnych koszmarków stawianych na zasadzie "zastaw się a postaw się", na pokaz dla sąsiadów i znajomych i zastawianych dziesiątkami wielkich zniczy, żeby wszyscy widzieli, jak zmarłego kochano. Podobały mi się cmentarze na Łotwie i w Estonii - jakieś takie bardziej ludzkie...

Ja się tam w ogóle nie wybieram. Zastrzegłam sobie, że zostanę rozsypana (najlepiej wsypana w szczelinę na Babiej, ale gdzie indziej też może być). Nie chcę, żeby ktoś stawiał nad moim truchłem marmurowe mauzolea zamiast wydać te pieniądze rozsądniej na jakieś przyjemności, leczenie jakiegoś dziecka albo karmę dla psów ze schroniska. Nie lubię nowych cmentarzy pełnych koszmarków stawianych na zasadzie "zastaw się a postaw się", na pokaz dla sąsiadów i znajomych i zastawianych dziesiątkami wielkich zniczy, żeby wszyscy widzieli, jak zmarłego kochano. Podobały mi się cmentarze na Łotwie i w Estonii - jakieś takie bardziej ludzkie...

Kochana, poki co jest to niemozliwe, gdyz prawo wymaga pochowania urny z prochami. :bash:

Ja tez lubilam zawsze przejezdzac kolo Pogorskiego. Moze sie przejade do Urzedu Miasta, to bede miala pretekst. ;)

Nie wiem czy lepiej, kuzwa system, z ktorego korzystam sie sp...dolil i nawet maila do admina nie moge wyslac, bo pokazuje sie error, jak mnie nie wk..wiaja klienci to pracownicy, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :bash:

Za to maz mnie juz nie wkurza, to zawsze jakis plus. :rolleyes:

Martusia, ja bym nie rzygala academ, jak bym nim pierdyknela o ziemie, odziedziczylam laptopa z milionem programow 3D, massssakra. Bleeeeeeeeeeee.