wu 07.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 no i żeby nie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.11.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Obraz zamówiłam będzie ten pierwszy jutro zabieram się za malowanie pokój już pusty mebelki zniesione mają nowego właściciela a ja mogę powoli działać tylko szkoda że nie zrobilam zdjęcia przed chyba że znajade gdzieś w albumie i pokaże metamorfozę kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 To sie ciesz. A propos ja tak o siebie dbam, ze mi sie leki skonczyly jakies 2 miesiace temu, a ciagle nie mam czasu nawet wynikow odebrac, o lekarzu nie wspominajac... i co ? nie bierzesz od 2 miesięcy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Obraz zamówiłam będzie ten pierwszy jutro zabieram się za malowanie pokój już pusty mebelki zniesione mają nowego właściciela a ja mogę powoli działać tylko szkoda że nie zrobilam zdjęcia przed chyba że znajade gdzieś w albumie i pokaże metamorfozę kolejną Noooo, nie moge sie doczekac. Idziesz jak burza. i co ? nie bierzesz od 2 miesięcy?????? No nie biore i jakos zyje, ale powiem Ci, ze coraz slabiej, dzisiaj juz naprawde poczulam roznice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 HejPrzywitać sie przyszłam, duzo nie nachodzę bo mój osobisty informatyk formatuje wszystko...będą jaja jak poznikają moje rzeczy.. A co do leków, to weź sie za siebie. Moja siostra ostatnio musiała też do leków wrócić po 2 latach przerwy...ale ona chodziaż bada sie regularnie a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Noooooo Dorosła Małgoś proszę iść po wyniki i proszę zapisać się do lekarza i proszę iść do lekarza rodzinnego po leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Nie mam rodzinnego, gdyz mi sie ubezpieczenie skonczylo. Tak to jest jak sie nie ma kasy... Dzien dobry to all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jak to nie masz???????????Jak masz swoją firmę to musisz płacić ZUS... Nie ma, ze boli... Inaczej ZUS nie podaruje Ci składek i każe zapłacić z olbrzymimi odsetkami...... No chyba, że nie masz firmy to się zarejestruj dla bezrobotnych w UP i już masz ubezpieczenie..... Jak nie Ty to twój mąż.Małżonkowie mogą korzystać ze swojego ubezpieczenia wzajemnie.... Ty z męża, a mąż z Twojego... Jak Ty nie możesz się zarejestrować w UP to zarejestruj P i problem z głowy..... Noooo i problem ubezpieczenia załatwiony... i proszę iść do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dzien dobry to all. Dzien dobry to you too!! Cos sie wydarzylo? Widze, ze na tysieczna powoli sie szykujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 08.11.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 pomalowałam tymi szarościami i powiem że rewelacja podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jak to nie masz??????????? Jak masz swoją firmę to musisz płacić ZUS... Nie ma, ze boli... Inaczej ZUS nie podaruje Ci składek i każe zapłacić z olbrzymimi odsetkami...... No chyba, że nie masz firmy to się zarejestruj dla bezrobotnych w UP i już masz ubezpieczenie..... Jak nie Ty to twój mąż. Małżonkowie mogą korzystać ze swojego ubezpieczenia wzajemnie.... Ty z męża, a mąż z Twojego... Jak Ty nie możesz się zarejestrować w UP to zarejestruj P i problem z głowy..... Noooo i problem ubezpieczenia załatwiony... i proszę iść do lekarza. Arnika, wyluzuj. Mam firme razem z P. i nie placimy ubezpieczenia, zapewniam Cie, ze to calkowicie legalne. Malo tego, zarejestruje sie na bezrobociu jesli mnie najdzie ochota wstac o 4 rano i jechac na koniec swiata. Prawdopodobnie niepredko to nastapi. To juz wole zaplacic ta stowke za wizyte. Gdyby mnie bylo stac na ubezpieczenie w zusie to bym sobie oplacila full pakiet w promedisie za te same pieniadze. Poki co nie moge sie do promedisu dodzwonic na infolinie... Dzien dobry to you too!! Cos sie wydarzylo? Widze, ze na tysieczna powoli sie szykujesz:D No wydarzylo sie, wydarzylo, trojkata mam. pomalowałam tymi szarościami i powiem że rewelacja podoba mi się Suuuuuper. A ja cos nie mam wyceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Deja vu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Małgoś, do lekarza po leki marsz !!!! ze zdrowiem nie ma żartów i musisz zacząć brać leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 miałaś być dzisiaj u lekarza i sprawozdanie złożyć i co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Helol, helol, kto ma deja vu i pourquoi? Nieeeeeee, nie mialam byc u lekarza wusia, mialam zadzwonic i dzwonilam, dzwonilam, nasluchalam sie muzyczki i kurna cierpliwosc mi sie skonczyla, to znaczy, ze z moja tarczyca wszystko jest w porzadku poki co... Jak bylo nie w porzadku to bylam straszliwie spokojna. Jutro ciag dalszy walki z infolinia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 do lekarza to się idzie a nie przez telefon się bada:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Najpierw trzeba sie umowic na wizyte i sie czeka minimum 2-3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 eee tam prywatnie od ręki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Taaaa, na pewno nie w KRK i na pewno nie do dobrego lekarza. Do endokrynologow sa kolejki massssakryczne. Na NFZ nawet nigdy nie probowalam, bo od razu mi powiedzieli, ze pol roku minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts