Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obraz zamówiłam będzie ten pierwszy :) jutro zabieram się za malowanie pokój już pusty mebelki zniesione mają nowego właściciela :) a ja mogę powoli działać tylko szkoda że nie zrobilam zdjęcia przed :) chyba że znajade gdzieś w albumie :) i pokaże metamorfozę kolejną :)

Noooo, nie moge sie doczekac. Idziesz jak burza. :)

:jawdrop:

i co ? nie bierzesz od 2 miesięcy??????

No nie biore i jakos zyje, ale powiem Ci, ze coraz slabiej, dzisiaj juz naprawde poczulam roznice...

Hej

Przywitać sie przyszłam, duzo nie nachodzę bo mój osobisty informatyk formatuje wszystko...będą jaja jak poznikają moje rzeczy..

A co do leków, to weź sie za siebie. Moja siostra ostatnio musiała też do leków wrócić po 2 latach przerwy...ale ona chodziaż bada sie regularnie a Ty?

Jak to nie masz???????????

Jak masz swoją firmę to musisz płacić ZUS... Nie ma, ze boli... Inaczej ZUS nie podaruje Ci składek i każe zapłacić z olbrzymimi odsetkami...... No chyba, że nie masz firmy to się zarejestruj dla bezrobotnych w UP i już masz ubezpieczenie..... Jak nie Ty to twój mąż.

Małżonkowie mogą korzystać ze swojego ubezpieczenia wzajemnie.... Ty z męża, a mąż z Twojego... Jak Ty nie możesz się zarejestrować w UP to zarejestruj P i problem z głowy.....

Noooo i problem ubezpieczenia załatwiony... i proszę iść do lekarza.

Jak to nie masz???????????

Jak masz swoją firmę to musisz płacić ZUS... Nie ma, ze boli... Inaczej ZUS nie podaruje Ci składek i każe zapłacić z olbrzymimi odsetkami...... No chyba, że nie masz firmy to się zarejestruj dla bezrobotnych w UP i już masz ubezpieczenie..... Jak nie Ty to twój mąż.

Małżonkowie mogą korzystać ze swojego ubezpieczenia wzajemnie.... Ty z męża, a mąż z Twojego... Jak Ty nie możesz się zarejestrować w UP to zarejestruj P i problem z głowy.....

Noooo i problem ubezpieczenia załatwiony... i proszę iść do lekarza.

Arnika, wyluzuj. Mam firme razem z P. i nie placimy ubezpieczenia, zapewniam Cie, ze to calkowicie legalne. Malo tego, zarejestruje sie na bezrobociu jesli mnie najdzie ochota wstac o 4 rano i jechac na koniec swiata. Prawdopodobnie niepredko to nastapi. To juz wole zaplacic ta stowke za wizyte. Gdyby mnie bylo stac na ubezpieczenie w zusie to bym sobie oplacila full pakiet w promedisie za te same pieniadze. Poki co nie moge sie do promedisu dodzwonic na infolinie... :bash:

Dzien dobry to you too!!

Cos sie wydarzylo? Widze, ze na tysieczna powoli sie szykujesz:D

No wydarzylo sie, wydarzylo, trojkata mam. ;)

pomalowałam tymi szarościami i powiem że rewelacja podoba mi się :)

Suuuuuper. A ja cos nie mam wyceny... :rolleyes:

Helol, helol, kto ma deja vu i pourquoi? ;)

Nieeeeeee, nie mialam byc u lekarza wusia, mialam zadzwonic i dzwonilam, dzwonilam, nasluchalam sie muzyczki i kurna cierpliwosc mi sie skonczyla, to znaczy, ze z moja tarczyca wszystko jest w porzadku poki co... :mad: Jak bylo nie w porzadku to bylam straszliwie spokojna. ;)

Jutro ciag dalszy walki z infolinia... :bash: