Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...ale w prywatnej spółce telefonu infolinii nie odbierają?? Może nieaktualny??

Kurna, kiedys mozna bylo zadzwonic normalnie do kliniki i rejestrowala Cie pani w rejestracji i wszystko bylo gites, a teraz jest infolinia ogolnopolska - jeden numer dla wszystkich lux medow, promedisow i zdaje sie limu i efekt jest taki, ze trzeba miec duuuuuzo cierpliwosci, zeby sie przebic przez muzyczke. Jeszcze zeby to chociaz jakas fajna muzyczka byla, a nie takie plumkanie, bleeeee.

Jak sie wkurzylam na DHL, mowie Wam. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Sprzedalam cos na allegro, facet dzwonil, ze zalezy mu, zeby przesylka dotarla w srode, wiec sprawdzalam co 5 minut konto czy kasa przyszla, w koncu przyszla po pierwszej, zamowilam kuriera, mial byc max do 16, dzwonie o 16:15 gdzie ten kurier, panienka mi mowi, ze bardzo jej przykro i ze bedzie do 18, dzwonie o 18:30, a panienka po 15 minutach trzymania mnie na muzyczce mowi ze... JUTRO. :mad::mad::mad: KUZWA CALY DZIEN CZEKAM NA KURIERA, nie moge nigdzie wyjsc, nic zalatwic, nikt do mnie nie dzwoni i nie mowi, ze jest jakis problem, a ta mi o godzinie 18:45 mowi, ze przesylka najwczesniej bedzie dostarczona na piatek i pyta mnie, co ona ma teraz z tym zamowieniem zrobic? :eek: No zgadnijcie, co jej odpowiedzialam przed rzuceniem sluchawka? :mad:

Gdyby ktos z Was mial zamiar zamowic ich tzw. "usluge" to radze sie zastanowic.

Czyzbys kazala jej wsadzic je sobie w zadek?? :)

Dokladnie. :D

Szurku, kiedys zadzwonilam do nich specjalnie, zeby mi powiedzieli, o ktorej bedzie przesylka, miala byc przed poludniem, przyjechalam na 9 rano do mieszkania, bo mial przyjsc tynk, mialam isc do dentysty na 14, wiec o 13 zadzwonilam do mamy, zeby mnie zmienila, bo przesylka zaraz bedzie, mama przyjechala, ja zdazylam zrobic 2 zeby ze znieczuleniem, dzwonie do nich po wyjsciu od dentysty, a oni oczywiscie nie maja takiego numeru listu, bla, bla, no normalnie myslalam, ze ich zabije, kurier raczyl pojawic sie o... 19:30. To wszystko jest do i z firmy, wiec teoretycznie o tej godzinie juz by moglo nikogo w firmie nie byc, ale co ich to obchodzi. :p Po prostu zenada. Gdyby mi od razu powiedzieli, ze nie przyjada, to od razu zadzwonilabym do przemilego pana z TNT, ktory od pierwszego strzalu daje fakture na przelew. :cool:

hej, a to skurwysyny:mad:

Malgos taki czas oczekiwania na wizyte prywatna?:jawdrop:

Nooo jaja, nie? Zawsze sie do niej czekalo z 2-3 tygodnie, ale poltora miesiaca to przegiecie paly. To dobra lekarka, tlumy do niej wala widocznie. Jedno dobre, ze mam ja pod domem, nie musze nigdzie jezdzic. Mam dzwonic jeszcze pod koniec tygodnia, moze ktos zrezygnuje w miedzyczasie...