sure 09.11.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 U nas jest milo kurier UPS, zawsze się możemy odpowiednio "umówić"... Malgos, może do grudnia wyzdrowiejesz i wizyta nie będzie potrzebna? A kiedy w końcu wybierasz się w moje strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 UPS kiedys zamiast umywalki przywiozl mi stluczke szklana, ale podejrzewam, ze dhlu nic nie przebije... Szurku, moze wlasnie wyzdrowieje po wizycie nad morzem (jod... ). Chociaz nie wiem w koncu, czy ja pojade, czy tylko sam malz moj sie wybierze, cos sie nie potrafimy zmobilizowac, chyba jesien nam nie sluzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Małgoś no nieźle można się zdrowo wkurzyć a z lekarzem no cóż mnie to nie dziwi;) potrzebuję naczyniowca to w tym roku już nie ma zapisów a na przyszły jeszcze nie ma bo nie wiadomo czy czy i ile paranoja kompletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ale wusia, to jest wizyta prywatna. Na NFZ to pewnie z pol roku by sie czekalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 no luzik prywatnie też nie ma naczyniowca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No nie, to jakieś strasznie dołujące jest. Albo ja ostatnio mało choruję, albo rzeczywiście u nas łatwiej się dostać do dobrego specjalisty? Malgos, smutno by mi było, gdybyś nie przyjechała... Bardzo możliwe, że ja się jednak wybiorę w tamte strony samochodem, bo będzie mi bardzo potrzebny na miejscu, choć te 700 km mnie trochę zniechęca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A nielugo u Was beda prywatni ubezpieczyciele i dopiero bedziecie mieli raj. Wybierz sie, wybierz. Zrob po drodze kilka przystankow u forumek, moze Ci bedzie lepiej zniesc te 700... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Cześć, coś dobrego słychać? Jak Jonaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 mhm - i jeszcze wcale nie dojadę?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Cześć, coś dobrego słychać? Jak Jonaszek? Hmmm... Z dobrego to chyba dzisiaj tylko Jonaszek faktycznie. Aaaa i uruchomilam stacje pogodowa z tchibo, nie jest to urzadzenie dla blondynek, oj nie... Dzieki temu wiem, ze wewnatrz mam 23 a na zewnatrz 7 stopni. mhm - i jeszcze wcale nie dojadę?.. Do domu? To musisz duuuuuzo sloikow dla chlopakow zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Małgoś ja do swojej lekarki prywatnie w luxmedzie 3 miesiące czekam.... najczęściej jako dodatkową mnie przyjmuje - i zaznaczę nie jest to profesor ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Do domu? To musisz duuuuuzo sloikow dla chlopakow zostawic. na szczęście są samowystarczalni w tej kwestii, choć młody na pewno pozostałby na suchej karmie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Małgoś ja do swojej lekarki prywatnie w luxmedzie 3 miesiące czekam.... najczęściej jako dodatkową mnie przyjmuje - i zaznaczę nie jest to profesor ... No ta moja tez nie profesor, doktor, ale za to jest naprawde troskliwa, o wszystko sie pyta, zawsze przebada, nawet jesli jest to tylko tzw. krotka wizyta za polowe ceny. Po wypadku to byl jedyny lekarz, ktory mnie dokladnie obejrzal, pomacal i zadal sensowne pytania. I jedyny, ktory sie przejal, ze cos mi sie stalo niezbyt przyjemnego, reszta totalna zlewka, a tez prywatnie przeciez. Bylam u 2 innych endo, jeden z polecenia, ale niestety, nie ma co porownywac, wiec musze czekac cierpliwie tym bardziej, ze mam do niej kilka innych tematow, bo jest tez internista... na szczęście są samowystarczalni w tej kwestii, choć młody na pewno pozostałby na suchej karmie! Mlodego wez ze soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No to nie masz wyjścia i trzeba czekać. A leków nie może wypisać Ci internista jakikolwiek... choćby w przychodni ... nawet jak musisz zapłacić to znacznie mniej niż w gabinecie prywatnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzien dobry. Arnika, nie ma takiej mozliwosci, zeby w przychodni wzieli od Ciebie kase, tak to jest wlasnie glupio urzadzone. Jak jestes ciezko chora to mozesz sie uprzec, ze nie wyjdziesz dopoki ktos Ci nie udzieli pomocy, ale nie da sie wymusic na nikim recepty. Jedyne co mozna zrobic to podjechac do Promedisu jak moja lekarka bedzie przyjmowac i napasc na nia, zeby mi za 40 zl wypisala recepte, ale taaaaaaaaaaak mi sie nie chce, bo to caly dzien stracony bez gwarancji sukcesu... Czekam na kuriera TNT. Jak myslicie, pojawi sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 nie :p:p a na co czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Czekam, zeby odebral ode mnie przesylke dla goscia. Ma czas do 11... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 aaa bo już myślałam, że w tchibo coś przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Noooo pisalam co zamowilam i to wszystko przyszlo. Stacja pogodowa smiga, tego mi do szczescia brakowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts