Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

UPS kiedys zamiast umywalki przywiozl mi stluczke szklana, ale podejrzewam, ze dhlu nic nie przebije...

Szurku, moze wlasnie wyzdrowieje po wizycie nad morzem (jod... ;)). Chociaz nie wiem w koncu, czy ja pojade, czy tylko sam malz moj sie wybierze, cos sie nie potrafimy zmobilizowac, chyba jesien nam nie sluzy... :sleep:

No nie, to jakieś strasznie dołujące jest. Albo ja ostatnio mało choruję, albo rzeczywiście u nas łatwiej się dostać do dobrego specjalisty? :rolleyes:

Malgos, smutno by mi było, gdybyś nie przyjechała... :(

Bardzo możliwe, że ja się jednak wybiorę w tamte strony samochodem, bo będzie mi bardzo potrzebny na miejscu, choć te 700 km mnie trochę zniechęca.... :no:

Cześć, coś dobrego słychać? Jak Jonaszek?

Hmmm... Z dobrego to chyba dzisiaj tylko Jonaszek faktycznie. :) Aaaa i uruchomilam stacje pogodowa z tchibo, nie jest to urzadzenie dla blondynek, oj nie... :D Dzieki temu wiem, ze wewnatrz mam 23 a na zewnatrz 7 stopni. :)

mhm - i jeszcze wcale nie dojadę?.. ;)

Do domu? :D To musisz duuuuuzo sloikow dla chlopakow zostawic. :p

Małgoś ja do swojej lekarki prywatnie w luxmedzie 3 miesiące czekam.... najczęściej jako dodatkową mnie przyjmuje - i zaznaczę nie jest to profesor ...

No ta moja tez nie profesor, doktor, ale za to jest naprawde troskliwa, o wszystko sie pyta, zawsze przebada, nawet jesli jest to tylko tzw. krotka wizyta za polowe ceny. Po wypadku to byl jedyny lekarz, ktory mnie dokladnie obejrzal, pomacal i zadal sensowne pytania. I jedyny, ktory sie przejal, ze cos mi sie stalo niezbyt przyjemnego, reszta totalna zlewka, a tez prywatnie przeciez. Bylam u 2 innych endo, jeden z polecenia, ale niestety, nie ma co porownywac, wiec musze czekac cierpliwie tym bardziej, ze mam do niej kilka innych tematow, bo jest tez internista...

na szczęście są samowystarczalni w tej kwestii, choć młody na pewno pozostałby na suchej karmie! :)

Mlodego wez ze soba. ;)

Dzien dobry. :)

Arnika, nie ma takiej mozliwosci, zeby w przychodni wzieli od Ciebie kase, tak to jest wlasnie glupio urzadzone. Jak jestes ciezko chora to mozesz sie uprzec, ze nie wyjdziesz dopoki ktos Ci nie udzieli pomocy, ale nie da sie wymusic na nikim recepty. Jedyne co mozna zrobic to podjechac do Promedisu jak moja lekarka bedzie przyjmowac i napasc na nia, zeby mi za 40 zl wypisala recepte, ale taaaaaaaaaaak mi sie nie chce, bo to caly dzien stracony bez gwarancji sukcesu...

Czekam na kuriera TNT. Jak myslicie, pojawi sie? :rolleyes: