Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nooo to może być różnie z tym kurierem....

A nie da się od innego lekarza wziąć samych wypisanych recept?

Nooo w głowie mi się to nie mieści.

Mam dwóch przewlekle chorych i bez leków to ani jeden dzień nie mogą być... Nawet mąż jak był nad morzem to mu jakiś lekarz "nadmorski" wypisał recepty....

Mnie brakło na turnusie w Borach Tucholskich przeciwpadaczkowych leków dla Emila ( pomyliłam i zabrałam niepełne opakowanie z domu... ) i też jakiś tam lekarz wypisał mi receptę. Wprawdzie nie na 3 miesiące, ale na jedno opakowanie, ale dziecko było zabezpieczone.....

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś no nieźle można się zdrowo wkurzyć:mad: a z lekarzem no cóż mnie to nie dziwi;) potrzebuję naczyniowca to w tym roku już nie ma zapisów a na przyszły jeszcze nie ma bo nie wiadomo czy czy i ile paranoja kompletna

polityka NFZ niestety

a jakiejś listy rezerwowej naczyniowiec nie tworzy??

Hej Pepe. :) Witam w komentach. :) Rowniez obecnych nie-duchem. ;)

Arnika, no jak jestes ubezpieczona to jakos tam wybrniesz, a jak nie jestes to doopa. Oczywiscie zawsze mozna zaplacic, ale kurna 40 zl i to jeszcze z laska wyblagane za swistek z pieczatka to jest przegiecie paly.

Kurier byl, zmiescil sie w czasie. Chyba podpisze z nimi umowe, bo przy okazji sie okazalo, ze sa bardzo blisko mnie, wiec jak by co to zawsze mozna podskoczyc i zaniesc im osobiscie paczke. :)

Nooo z siodemka tez mialam przeboje. Zamowilam transporter dla kota, zeby przyjechal do mnie w swoim i tak dlugo szla przesylka, ze transport kotu zdazyl przepasc, a nastepny mial po miesiacu. :( Wtedy Jonaszek byl jeszcze... Guciem. :lol2:

Dobra wiadomosc jest taka, ze lece za tydzien do Anglii. Jesli biletow do wieczora nie wykupia. :)

o jak fajnie

można sie powkurzać na kurierów. ja pół budowy kupiłam on line więc przygód miałam krocie. z tego wszystkiego najgorszy w poziomie usług jest ups. przynajmniej u nas.

za to wczoraj mnie dobił gościu z gls że on chciałby za 15 minut do mnie podjechać z przesyłką (godzina 10). mówię facetowi że ja w domu będę najwcześniej o 16 a on mi na to że oni pracują od piątej więc kończą o 14 i póżniej niż 14 nie ma szans na dostarczenie przesyłki. zaproponowałam mu żeby w takim razie był na następny dzień przed 8 a ten mi na to że oni dopiero 9:30 wyjeżdżają rozwozić. nie ma to jak elastyczność. ciekawe co kurier robi cztery i pół godziny siedząc w firmie zamiast rozwozić paczki

No widzisz, a w NY naprawde bywaja przystojni. Na widok jednego miekly mi kolana, a potem sie okazalo, ze to Polak byl. :D Tam oni jezdza w okreslonych godzinach, zawsze 2 razy dziennie, wiec wiesz, ze jak Cie nie ma w domu ok. 1 po poludniu, to nastepna dostawa jest ok. 5-5:30, masz to jak w banku... Wtedy mozna glowe przez okno wychylic i sie napawac jak on wyladowuje te paczki tymi recami meskimi, mrrrrauuu. :D

No bo tam sie liczy kasa, a zeby zarobic trzeba jak najmniej ludziom zycie utrudniac. Jedyne, co w Stanach funkcjonuje tak samo swietnie jak u nas to poczta. :) Z tym, ze dodatkowo na listonoszy biora takich lekko uposledzonych ludzi w ramach zatrudniania niepelnosprawnych, potrafi taki jeden przed skrzynka spedzic pol dnia... No i zawsze co najmniej raz w roku pracownik poczty strzela do kolegi z pracy, to juz standard. :D

U nas tez przystojni. Ale ten "mój" kurier to niewiele starszy od mojego syna, więc jakoś zupełnie mi się nie kojarzy... bo to jest nadal kategoria "dzieci"! ;) :)

No widzisz, a mnie się ostatnio panowie w wieku syna (Twojego nie mojego ;) ), wcale nie kojarzą jak dzieci :oops:

a w temacie, to ja bardzo lubię tycc w brązowych kubraczkach i jeszcze tych od balonów na Hel ;) i to za kompetencje nie wygląd tym razem :oops:

No widzisz, a mnie się ostatnio panowie w wieku syna (Twojego nie mojego ;) ), wcale nie kojarzą jak dzieci :oops:

a w temacie, to ja bardzo lubię tycc w brązowych kubraczkach i jeszcze tych od balonów na Hel ;) i to za kompetencje nie wygląd tym razem :oops:

O matko, to Ty tez taka wyglodniala? :D ;)