Arnika 10.11.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo to może być różnie z tym kurierem.... A nie da się od innego lekarza wziąć samych wypisanych recept?Nooo w głowie mi się to nie mieści.Mam dwóch przewlekle chorych i bez leków to ani jeden dzień nie mogą być... Nawet mąż jak był nad morzem to mu jakiś lekarz "nadmorski" wypisał recepty.... Mnie brakło na turnusie w Borach Tucholskich przeciwpadaczkowych leków dla Emila ( pomyliłam i zabrałam niepełne opakowanie z domu... ) i też jakiś tam lekarz wypisał mi receptę. Wprawdzie nie na 3 miesiące, ale na jedno opakowanie, ale dziecko było zabezpieczone..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzień dobry, co by nie było,ze tylko duchem tu bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.11.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Małgoś no nieźle można się zdrowo wkurzyć a z lekarzem no cóż mnie to nie dziwi;) potrzebuję naczyniowca to w tym roku już nie ma zapisów a na przyszły jeszcze nie ma bo nie wiadomo czy czy i ile paranoja kompletna polityka NFZ niestety a jakiejś listy rezerwowej naczyniowiec nie tworzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Hej Pepe. Witam w komentach. Rowniez obecnych nie-duchem. Arnika, no jak jestes ubezpieczona to jakos tam wybrniesz, a jak nie jestes to doopa. Oczywiscie zawsze mozna zaplacic, ale kurna 40 zl i to jeszcze z laska wyblagane za swistek z pieczatka to jest przegiecie paly. Kurier byl, zmiescil sie w czasie. Chyba podpisze z nimi umowe, bo przy okazji sie okazalo, ze sa bardzo blisko mnie, wiec jak by co to zawsze mozna podskoczyc i zaniesc im osobiscie paczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no proszę... a Siódemki ciągle nie ma i nie wiem, kiedy będą... ale to nie ja ich wybierałam, tylko sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo z siodemka tez mialam przeboje. Zamowilam transporter dla kota, zeby przyjechal do mnie w swoim i tak dlugo szla przesylka, ze transport kotu zdazyl przepasc, a nastepny mial po miesiacu. Wtedy Jonaszek byl jeszcze... Guciem. Dobra wiadomosc jest taka, ze lece za tydzien do Anglii. Jesli biletow do wieczora nie wykupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 o jak fajniemożna sie powkurzać na kurierów. ja pół budowy kupiłam on line więc przygód miałam krocie. z tego wszystkiego najgorszy w poziomie usług jest ups. przynajmniej u nas. za to wczoraj mnie dobił gościu z gls że on chciałby za 15 minut do mnie podjechać z przesyłką (godzina 10). mówię facetowi że ja w domu będę najwcześniej o 16 a on mi na to że oni pracują od piątej więc kończą o 14 i póżniej niż 14 nie ma szans na dostarczenie przesyłki. zaproponowałam mu żeby w takim razie był na następny dzień przed 8 a ten mi na to że oni dopiero 9:30 wyjeżdżają rozwozić. nie ma to jak elastyczność. ciekawe co kurier robi cztery i pół godziny siedząc w firmie zamiast rozwozić paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 GLS ma zajefajne panienki na infolinii - mowi Ci, ze paczka bedzie jutro, bo dzisiaj nie wyszla z magazynu, a w tym czasie kurier wlasnie stoi pod drzwiami. Ale jak ze pracuja do 5 to koncza o 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.11.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 To pewnie zależy od miejsca, bo u mnie UPS jak dotychczas bez problemów, elastyczni są, nawet wieczorami rośliny odbierałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 W NY w UPSie pracuja najprzystojniejsi panowie. Mmm... rozmarzylam sie. Te ich brazowe kubraczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 o fuj wczoraj taki w brązowym kubraczku odbierał ode mnie przesyłkę (babka pomyliła paczki i dostałam kubki jakiejś innej laski zamiast swoich talerzy ) - nie chce nawet go oceniać w kategoriach przystojnosci bo mi sie mdło robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No widzisz, a w NY naprawde bywaja przystojni. Na widok jednego miekly mi kolana, a potem sie okazalo, ze to Polak byl. Tam oni jezdza w okreslonych godzinach, zawsze 2 razy dziennie, wiec wiesz, ze jak Cie nie ma w domu ok. 1 po poludniu, to nastepna dostawa jest ok. 5-5:30, masz to jak w banku... Wtedy mozna glowe przez okno wychylic i sie napawac jak on wyladowuje te paczki tymi recami meskimi, mrrrrauuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 U nas tez przystojni. Ale ten "mój" kurier to niewiele starszy od mojego syna, więc jakoś zupełnie mi się nie kojarzy... bo to jest nadal kategoria "dzieci"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 szuruś niezłe malgos ten system to rewelacja - przynajmniej nie kiblujesz jak idiota. mi gosciu z ups powiedzial ze bedzie miedzy 7-15 - dobrze ze sie umowilam w pracy bo bylo mi to obojetne. ale jakbym miala w domu tak siedziec to chyba bym oszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No bo tam sie liczy kasa, a zeby zarobic trzeba jak najmniej ludziom zycie utrudniac. Jedyne, co w Stanach funkcjonuje tak samo swietnie jak u nas to poczta. Z tym, ze dodatkowo na listonoszy biora takich lekko uposledzonych ludzi w ramach zatrudniania niepelnosprawnych, potrafi taki jeden przed skrzynka spedzic pol dnia... No i zawsze co najmniej raz w roku pracownik poczty strzela do kolegi z pracy, to juz standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ostatnio odwiedzilam poczte kolo trojkata i mysle, ze gdyby pani naczelnik miala bron to mogloby tam wiecej trupow pasc, tak sie darla, ze bylo slychac od progu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 U nas tez przystojni. Ale ten "mój" kurier to niewiele starszy od mojego syna, więc jakoś zupełnie mi się nie kojarzy... bo to jest nadal kategoria "dzieci"! No widzisz, a mnie się ostatnio panowie w wieku syna (Twojego nie mojego ), wcale nie kojarzą jak dzieci a w temacie, to ja bardzo lubię tycc w brązowych kubraczkach i jeszcze tych od balonów na Hel i to za kompetencje nie wygląd tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No widzisz, a mnie się ostatnio panowie w wieku syna (Twojego nie mojego ), wcale nie kojarzą jak dzieci a w temacie, to ja bardzo lubię tycc w brązowych kubraczkach i jeszcze tych od balonów na Hel i to za kompetencje nie wygląd tym razem O matko, to Ty tez taka wyglodniala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 O matko, to Ty tez taka wyglodniala? eee tam od razu wygłodniała, Ty czasem nie masz ochoty na coś egzotycznego ? tak podelektować się, a nie koniecznie najeść do syta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts