Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzisz Arnika, niektorzy nawet za darmo pracuja. ;)

zgodzilam, bo wszytsko zostanie w rodzinie :D

No nie wiem czy za darmo..., ale czytałaś, że wszystko zostanie w rodzinie....

Nawet jeśli za darmo, to niektórych prac nie da się przełożyć za pieniądze...

Ty Małgoś też ponad miesiąc byś nie pracowała dla kogoś gratis... Tak sądzę... Ale z drugiej strony....

a ile się szwendać będziesz;)

Tydzien. :)

No nie wiem czy za darmo..., ale czytałaś, że wszystko zostanie w rodzinie....

Nawet jeśli za darmo, to niektórych prac nie da się przełożyć za pieniądze...

Ty Małgoś też ponad miesiąc byś nie pracowała dla kogoś gratis... Tak sądzę... Ale z drugiej strony....

No co Ty powiesz? :D Pracuje za darmo przez cale zycie. No, moze odkad podstawowke skonczylam. Nie wylacznie, ale oprocz tego, co robie za pieniadze.

Co tam Gosia słychać w sprawie kuchni dogadaliście się ??

Słuchajcie ja dziś głupia wybrałam się do ikei po karnisz panelowy , masakra ludzi multum do tego ten remont drogi i ikei ale udało się go kupić i uciekałam jak najszybciej :) dzisiaj może mi powieszą mebelki obrazy i karnisz a wczoraj byliśmy w kalwarii u naszego Pana który już realizował zamówienia dla nas zamówiłam super narożnik biały ale dopiero na mikołaja przyjedzie :) jeszcze dywan lampa i stolik a no i firany szukam takiego bajeranckiego stolika czarnego ale w granicach 650 zł na allegro fajne 1600:( a tyle nie dam nie widziałyście coś fajnego a najlepiej w połysku .

Czesc czesc.

Co tam Gosia słychać w sprawie kuchni dogadaliście się ??

Słuchajcie ja dziś głupia wybrałam się do ikei po karnisz panelowy , masakra ludzi multum do tego ten remont drogi i ikei ale udało się go kupić i uciekałam jak najszybciej :) dzisiaj może mi powieszą mebelki obrazy i karnisz a wczoraj byliśmy w kalwarii u naszego Pana który już realizował zamówienia dla nas zamówiłam super narożnik biały ale dopiero na mikołaja przyjedzie :) jeszcze dywan lampa i stolik a no i firany szukam takiego bajeranckiego stolika czarnego ale w granicach 650 zł na allegro fajne 1600:( a tyle nie dam nie widziałyście coś fajnego a najlepiej w połysku .

Mysle, ze sie dogadamy, na razie czekam na odpowiedz, bo zadalam kilka pytan szczegolowych, generalnie chyba OK. Jeszcze raz dzieki za namiar. ;)

Stoliki fajne i niedrogie widzialam w Forte, ale nie widzialam ich na zywo. Moze bys cos znalazla...

Aguleczka ... ja też byłam w Ikei i też uciekałam bo dzikie tłumy... Nie lubię jak mnie obijają wszyscy.....

Kupiłam to co miałam kupić i uciekłam.....

A ja wlasnie sie wybieralam, czyli dobrze, ze nie dotarlam...

My dzisiaj zatynkowalismy 2 sciany, moim zdaniem jest fajnie. :)