malgos2 11.11.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 o, a ja oglądałam discovery, tam nie było ani tego, ani tego.. Na romantice pewnie tez go nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Martusia rozumiem Twój ból;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 nawet nie wiem bo to nie ja ugadywalam kase A kto? I Ty się tak zgodziłaś????????? Jak nie wiesz ile... Może na waciki nie starczy, bo pośrednik zabierze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Widzisz Arnika, niektorzy nawet za darmo pracuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 zgodzilam, bo wszytsko zostanie w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Małgos, nie bedzie Cie w nastepny weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No nieeee... Mowilam juz dawno, ze sie wybieram. A co Ty bidulko zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 nic, cos wymyślenajwyżej wrócę pociagiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No sorry, ale nie dalo sie inaczej, potem bilety strasznie drozeja, a ja go sobie nie kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ALe ja nic nie mówie, lec i baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.11.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 chylę czoła przed P. - Wielki Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Czesc Pani Premier, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a ile się szwendać będziesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Widzisz Arnika, niektorzy nawet za darmo pracuja. zgodzilam, bo wszytsko zostanie w rodzinie No nie wiem czy za darmo..., ale czytałaś, że wszystko zostanie w rodzinie.... Nawet jeśli za darmo, to niektórych prac nie da się przełożyć za pieniądze... Ty Małgoś też ponad miesiąc byś nie pracowała dla kogoś gratis... Tak sądzę... Ale z drugiej strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a ile się szwendać będziesz;) Tydzien. No nie wiem czy za darmo..., ale czytałaś, że wszystko zostanie w rodzinie.... Nawet jeśli za darmo, to niektórych prac nie da się przełożyć za pieniądze... Ty Małgoś też ponad miesiąc byś nie pracowała dla kogoś gratis... Tak sądzę... Ale z drugiej strony.... No co Ty powiesz? Pracuje za darmo przez cale zycie. No, moze odkad podstawowke skonczylam. Nie wylacznie, ale oprocz tego, co robie za pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No a jakby cie maz ladnie poprosil albo mamusia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No a jakby cie maz ladnie poprosil albo mamusia ?? O, mnie maz powinien juz zus zaczac placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.11.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Co tam Gosia słychać w sprawie kuchni dogadaliście się ?? Słuchajcie ja dziś głupia wybrałam się do ikei po karnisz panelowy , masakra ludzi multum do tego ten remont drogi i ikei ale udało się go kupić i uciekałam jak najszybciej dzisiaj może mi powieszą mebelki obrazy i karnisz a wczoraj byliśmy w kalwarii u naszego Pana który już realizował zamówienia dla nas zamówiłam super narożnik biały ale dopiero na mikołaja przyjedzie jeszcze dywan lampa i stolik a no i firany szukam takiego bajeranckiego stolika czarnego ale w granicach 650 zł na allegro fajne 1600:( a tyle nie dam nie widziałyście coś fajnego a najlepiej w połysku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Aguleczka ... ja też byłam w Ikei i też uciekałam bo dzikie tłumy... Nie lubię jak mnie obijają wszyscy.....Kupiłam to co miałam kupić i uciekłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Czesc czesc. Co tam Gosia słychać w sprawie kuchni dogadaliście się ?? Słuchajcie ja dziś głupia wybrałam się do ikei po karnisz panelowy , masakra ludzi multum do tego ten remont drogi i ikei ale udało się go kupić i uciekałam jak najszybciej dzisiaj może mi powieszą mebelki obrazy i karnisz a wczoraj byliśmy w kalwarii u naszego Pana który już realizował zamówienia dla nas zamówiłam super narożnik biały ale dopiero na mikołaja przyjedzie jeszcze dywan lampa i stolik a no i firany szukam takiego bajeranckiego stolika czarnego ale w granicach 650 zł na allegro fajne 1600:( a tyle nie dam nie widziałyście coś fajnego a najlepiej w połysku . Mysle, ze sie dogadamy, na razie czekam na odpowiedz, bo zadalam kilka pytan szczegolowych, generalnie chyba OK. Jeszcze raz dzieki za namiar. Stoliki fajne i niedrogie widzialam w Forte, ale nie widzialam ich na zywo. Moze bys cos znalazla... Aguleczka ... ja też byłam w Ikei i też uciekałam bo dzikie tłumy... Nie lubię jak mnie obijają wszyscy..... Kupiłam to co miałam kupić i uciekłam..... A ja wlasnie sie wybieralam, czyli dobrze, ze nie dotarlam... My dzisiaj zatynkowalismy 2 sciany, moim zdaniem jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts