markoto 14.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Malgos :oops: na prawde to drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 dzieki wielkie mozesz spytac miszczunia czy jest sens ryzykowac to na deszcz? Na farbe olejna (alkidowa, nie ftalowa, nie akrylowa - wodna) jak koniecznie chcesz mozesz walnac dobry lakier bezbarwny (taki za 80-100 zl za puszke litrowa, Beckers ma OK lakiery) i bedzie git. Tylko kup dobry rozpuszczalnik, najlepiej tzw. "white spirit" Beckersa albo jakiejs innej firmy, tylko nie dragona, bo sie strujesz. No i najlepiej walkiem to malowac, malym z krotkim wlosem, moze byc tez z gabki. Oczywiscie pierwsza warstwa musi przeschnac przez noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Malgos :oops: na prawde to drobiazg Nie taki drobiazg, bedzie Ci wynagrodzone dobra duszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Surku.... nowe gary to in. perkusja.... jeśli klika to Gwoździk....Domyślam się, ale w co można klikać Gwoździkowi, żeby mu przybyło na te nowe gary, to nie wiem, bo pepejeans ma przynajmniej link do konkursu w Ikei! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Domyślam się, ale w co można klikać Gwoździkowi, żeby mu przybyło na te nowe gary, to nie wiem, bo pepejeans ma przynajmniej link do konkursu w Ikei! Zapytajmy razem - GWOZDZIK, W CO CI KLIKNAC??? Albo zalozmy nowe forum klikne.gwozdzikowi.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Zapytajmy razem - GWOZDZIK, W CO CI KLIKNAC??? Albo zalozmy nowe forum klikne.gwozdzikowi.pl. tylko nie w łebek, bo się wbije w gorczki z ikei kliknięte, tylko muszę zapamiętać, że codziennie mam klikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Lesiu jak Gwoździka w łebek to się zawyje raczej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Gorczki sliczne. W lebek to mozemy puknac, nie kliknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 .... Nie musicie nigdzie klikać ... wystarczy, że będziecie ... ... dopingować mój koncert ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 A gdzie??????????? Ten koncert oczywiście??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ...no jak to gdzie? ...na Gwoździkowej .... wieś śpiewa i tańczy .... ...tylko dla wytrwałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 O, to dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 tylko gdzie ta Gwożdzikowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Wiesz.... gdyby to było blisko zajrzałabym na chwilkę.... Zobaczyć jak dajesz po garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 .... Imagine .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Wiesz.... gdyby to było blisko zajrzałabym na chwilkę.... Zobaczyć jak dajesz po garach pod Warszawą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Noooo to troszkę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 E tam, zaraz daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 malgos2 mam nadzieje ze pizwolisz Taki mały OT Mam wielką prośbę Wiecie, ze biorę udzial w konkursie ikei na kuchnie marzeń na kuchnie i tak nie ma szans nie wiem jakim cudem ludzie robią tyle głosów w tak krótkim czasie to jest chyba jakieś podejrzane* zreszta już kilku liderów wylecialo z konkursu pewnie się w Ikei kapli ze coś podkrecaja chyba numery IP teraz ważne dla mnie żeby utrzymać się w pierwszej 50-stce chociaż gary ikeowskie możecie mi pomoc wygrać dlatego proszę bardzo o głosy klikajcie codziennie jak tylko możecie z domu, z pracy dziękuje bardzo wiem ze mogę na Was liczyć Akurat w dobrym momencie wpadłam Poszlo i ode mnie. To codziennie można, tak? Chyba dobrze zrozumiałam Czeeee Malgoś, witam się po niebycie (razem się to pisze?...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Razem, razem. Czesc Ania jeszcze raz powiem. Mozesz codziennie klikac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts