Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosia to dzwon do niego :) wiesz jak to jest on sam robi czasem brata weżmie do pomocy więc ma co robić :) dzwoniłam do niego bo chciałam żeby mi powiesił mebelki w pokoju to miał załadowany czas podał mi termin taki co mi nie odpowiadał ale udało się je powiesić :) dziś dzwoniłam o stolik ale niepotrzebnie mu głowę zawracam :) bo znalazłam byłam dziś w Abrze i widziałam tam stolik za 799 zł a ja taki sam kupiłam w sieci za 299+ przesyłka :) jeszcze tylko dywan :) i do 10 grudnia myślę otworzyć pokój :) D.. coś tylko wspomina jeszcze o tv ale taki sobie upatrzył że usiadłam :) powiedział że poczeka i sobie go kupi :) o właśnie miałam zmierzyć czy się zmieści bo inaczej nie wiem gdzie sobie to wsadzi:P

Gosia to dzwon do niego :) wiesz jak to jest on sam robi czasem brata weżmie do pomocy więc ma co robić :) dzwoniłam do niego bo chciałam żeby mi powiesił mebelki w pokoju to miał załadowany czas podał mi termin taki co mi nie odpowiadał ale udało się je powiesić :) dziś dzwoniłam o stolik ale niepotrzebnie mu głowę zawracam :) bo znalazłam byłam dziś w Abrze i widziałam tam stolik za 799 zł a ja taki sam kupiłam w sieci za 299+ przesyłka :) jeszcze tylko dywan :) i do 10 grudnia myślę otworzyć pokój :) D.. coś tylko wspomina jeszcze o tv ale taki sobie upatrzył że usiadłam :) powiedział że poczeka i sobie go kupi :) o właśnie miałam zmierzyć czy się zmieści bo inaczej nie wiem gdzie sobie to wsadzi:P

Juz sie zdzwonilismy, wszystko okejos. :) A pokaz ten stolik z sieci za 299... :D

Czy mi sie zdaje, czy wczesniej nie bylo takiego "polec znajomemu"? Ciagle w to klikam przez pomylke jak chce zacytowac i mnie to wkurza...

Bardzo chętnie, szczególnie po południu, bo to wtorek...

Nooo gdybysmy dotarli do GDA okolo poludnia i zalatwili wszystkie rozmowy do popoludnia, to mozemy wracac nocnym pociagiem o 7 z minutami, wiec miedzy popoludniem a pociagiem bylaby chwilka. Taki na razie jest zarys planu....

Kurka, ile stron można dziennie nabić :jawdrop:, jak ja mam nadążyć za Wami :rolleyes:

Czeeee :D, się melduję.

Ktoś coś pije? :D

Najlepiej zmien sobie ilosc postow na stronie, co by sie nie stresowac. :D

Picie oczywiscie wskazane jak zawsze. ;)

No dzieki. Na razie niewiele wynika z tych wszystkich wysilkow, ale moze w koncu kliknie. Na poczatku ladnie zarlo przez chwile, dopoki kryzys nie pierdyknal jeszcze mocniej niz wczesniej.

A tak poza tym to powinnam siedziec nad autoreferatem, bo jestem w polu z tym, lomatko nie wiem jak ja z tym wszystkim zdaze... :eek: