sure 16.11.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Lepiej sie napijmy. zacznę od rozpalenia w kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.11.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Gosia to dzwon do niego wiesz jak to jest on sam robi czasem brata weżmie do pomocy więc ma co robić dzwoniłam do niego bo chciałam żeby mi powiesił mebelki w pokoju to miał załadowany czas podał mi termin taki co mi nie odpowiadał ale udało się je powiesić dziś dzwoniłam o stolik ale niepotrzebnie mu głowę zawracam bo znalazłam byłam dziś w Abrze i widziałam tam stolik za 799 zł a ja taki sam kupiłam w sieci za 299+ przesyłka jeszcze tylko dywan i do 10 grudnia myślę otworzyć pokój D.. coś tylko wspomina jeszcze o tv ale taki sobie upatrzył że usiadłam powiedział że poczeka i sobie go kupi o właśnie miałam zmierzyć czy się zmieści bo inaczej nie wiem gdzie sobie to wsadzi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 zacznę od rozpalenia w kominku... Zazdroszcze. Co bys powiedziala na szybkie spotkanko 7.12? To jeszcze nic pewnego, ale moze tak wyjsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Gosia to dzwon do niego wiesz jak to jest on sam robi czasem brata weżmie do pomocy więc ma co robić dzwoniłam do niego bo chciałam żeby mi powiesił mebelki w pokoju to miał załadowany czas podał mi termin taki co mi nie odpowiadał ale udało się je powiesić dziś dzwoniłam o stolik ale niepotrzebnie mu głowę zawracam bo znalazłam byłam dziś w Abrze i widziałam tam stolik za 799 zł a ja taki sam kupiłam w sieci za 299+ przesyłka jeszcze tylko dywan i do 10 grudnia myślę otworzyć pokój D.. coś tylko wspomina jeszcze o tv ale taki sobie upatrzył że usiadłam powiedział że poczeka i sobie go kupi o właśnie miałam zmierzyć czy się zmieści bo inaczej nie wiem gdzie sobie to wsadzi:P Juz sie zdzwonilismy, wszystko okejos. A pokaz ten stolik z sieci za 299... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.11.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zazdroszcze. Co bys powiedziala na szybkie spotkanko 7.12? To jeszcze nic pewnego, ale moze tak wyjsc...Bardzo chętnie, szczególnie po południu, bo to wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.11.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Kurka, ile stron można dziennie nabić , jak ja mam nadążyć za Wami Czeeee , się melduję. Ktoś coś pije? Pepejeans, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Czy mi sie zdaje, czy wczesniej nie bylo takiego "polec znajomemu"? Ciagle w to klikam przez pomylke jak chce zacytowac i mnie to wkurza... Bardzo chętnie, szczególnie po południu, bo to wtorek... Nooo gdybysmy dotarli do GDA okolo poludnia i zalatwili wszystkie rozmowy do popoludnia, to mozemy wracac nocnym pociagiem o 7 z minutami, wiec miedzy popoludniem a pociagiem bylaby chwilka. Taki na razie jest zarys planu.... Kurka, ile stron można dziennie nabić , jak ja mam nadążyć za Wami Czeeee , się melduję. Ktoś coś pije? Najlepiej zmien sobie ilosc postow na stronie, co by sie nie stresowac. Picie oczywiscie wskazane jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.11.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Taki na razie jest zarys planu.... , Noo... ...to krystalizuj pomalutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 .........mozemy wracac nocnym pociagiem o 7 z minutami ............ dla niektórych to już poranny pociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 dla niektórych to już poranny pociąg O 7 wieczorem? On bedzie poranny jak dojedzie do KRK o 6 rano. Szurku, krystalizuje of course w jak najszybszym trybie w jakim sie da, czyli w tzw. asap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 w mojej galerii podałam linka do tej stronki gdzie stolik kupiłam Zmykam powoli do spanka jutro jadę do Bochni do kopalni nockę tam spędzę i wracam w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Małgosia, gdzie to zmienić?I jak się teraz tu ustawia godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Wchodzisz w ustawienia i gdzies sa ustawienia zaawansowane. To tam bedzie... Tam gdzie emotikony tez zmienialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Bry wieczór nie nadrobię, mogę skrót prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Hmmm... Nudy, nic sie nie dzieje, gdyz w realu pelen zapierdziel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 nudy mi nie relacjonuj, ale o zapierdzielu chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.11.2010 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Lubisz czytac o ludzkim nieszczesciu? Nic ciekawego, reanimuje szkole i przygotowuje swoje lekcje, bo juz dawno tego nie robilam... Wlasnie obrabiam skany, bleeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 eee to dobrze się dzieje byle do przodu, jakby co to na kopa ode mnie zawsze możesz liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 01:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No dzieki. Na razie niewiele wynika z tych wszystkich wysilkow, ale moze w koncu kliknie. Na poczatku ladnie zarlo przez chwile, dopoki kryzys nie pierdyknal jeszcze mocniej niz wczesniej. A tak poza tym to powinnam siedziec nad autoreferatem, bo jestem w polu z tym, lomatko nie wiem jak ja z tym wszystkim zdaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 cofnij zegarki u mnie jest obecnie 21.22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts