malgos2 17.11.2010 01:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Taaaa, a jutro bede miec lekcje o 6 rano, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 no co Ty, tuż przed pójściem spać ustawiasz prawidłową godzinę, no ja za cholerę o 2 bym do szkoły nie wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 02:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Super. Normalnie padam juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Gdybym nie opieprzała się na forum juz bym skończyła, a tak...hm jeszcze z godzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.11.2010 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Co by skończyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Co o tej godzinie rozprawiacie? Nie możecie spać...? Czy zegarki wam się popierniczyły, albo może mnie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Czesc czesc. No ja wczoraj do 5 walczylam z rzeczywistoscia i o malo nie zaspalam na lekcje... Tak to wlasnie pracuja "dyrektorzy" Arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Noooo jak masz swoją firmę jednoosobową to jesteś w niej i dyrektorem i menadżerem i księgową i zaopatrzeniowcem i sprzątaczką.Ale za to nie spowiadasz się nikomu... z drugiej strony nie masz urlopu... tzn... masz go tyle ile chcesz tylko tyle, że bezpłatny... a czasami na rynek po takim urlopie to nie ma po co wracać.....Nie wspominam już o kryzysie, który dopiero teraz żniwa zbiera... A w TV mówią, ze ludzie więcej kasy na święta wydadzą... Noooo jestem ciekawa.... Którzy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.11.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dzisiaj 09:57 Czesc czesc. No ja wczoraj do 5 walczylam z rzeczywistoscia i o malo nie zaspalam na lekcje... Tak to wlasnie pracuja "dyrektorzy" Arnika. i wystarczy Ci te raptem 5 h snu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Noooo jak masz swoją firmę jednoosobową to jesteś w niej i dyrektorem i menadżerem i księgową i zaopatrzeniowcem i sprzątaczką. Ale za to nie spowiadasz się nikomu... z drugiej strony nie masz urlopu... tzn... masz go tyle ile chcesz tylko tyle, że bezpłatny... a czasami na rynek po takim urlopie to nie ma po co wracać..... Nie wspominam już o kryzysie, który dopiero teraz żniwa zbiera... A w TV mówią, ze ludzie więcej kasy na święta wydadzą... Noooo jestem ciekawa.... Którzy...? Firma nie jest jednoosobowa, ale ma tylko jednego pracusia. i wystarczy Ci te raptem 5 h snu? Nie wystarczy, ale musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ludzie wydadzą na święta dużo kasy,ale nie na prywatne lekcje, jak sądzę... ...chyba też muszę zostać dla siebie sama dyrektorem, zaraz zacznę sprawdzać, od czego trzeba zacząć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ludzie wydadzą na święta dużo kasy,ale nie na prywatne lekcje, jak sądzę... ...chyba też muszę zostać dla siebie sama dyrektorem, zaraz zacznę sprawdzać, od czego trzeba zacząć! No to mnie pocieszylas. Jak to od czego zaczac??? Od wyrobienia pieczatki oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 17.11.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 same dyrektorowe a czego będziecie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Niekoniecznie.....Jak nie pracujesz i jesteś zarejestrowana to możesz ubiegać się z UP o pożyczkę bezzwrotną na dofinansowanie nowej działalności... Ale musisz mieć przynajmniej rok firmę..... Znajomy tak dostał na rozpoczęcie swojej firmy w zeszłym roku 18000zł.... Z powiatowego UP... Wojewódzki daje ponoć więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.11.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No to mnie pocieszylas. Jak to od czego zaczac??? Od wyrobienia pieczatki oczywiscie. Prywatne lekcje to od stycznia, w ramach realizacji noworocznych postanowień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 same dyrektorowe a czego będziecie uczyć Dyrektorowa to zona dyrektora, wiec nia nie jestem. Zreszta dyrektorem tez nie, bo juz za duzo tych pieczatek by bylo. Niekoniecznie..... Jak nie pracujesz i jesteś zarejestrowana to możesz ubiegać się z UP o pożyczkę bezzwrotną na dofinansowanie nowej działalności... Ale musisz mieć przynajmniej rok firmę..... Znajomy tak dostał na rozpoczęcie swojej firmy w zeszłym roku 18000zł.... Z powiatowego UP... Wojewódzki daje ponoć więcej.... Ale to trzeba dzialalnosc gospodarcza zalozyc, a ja mam spolke. Prywatne lekcje to od stycznia, w ramach realizacji noworocznych postanowień! Zebys wiedziala, ze najczesciej po nowym roku zawsze przybywa uczniow, miedzy swietami sie nudza i szukaja nauczycieli w necie, a potem przed 2 tygodnie stycznia sa najbardziej pilni na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dzień doberek ja walczyłam do 6.40,ale co mnie pociesza......skutecznie:D Mówisz ,że 2 tygodnie stycznia będziesz mieć klęskę urodzaju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 jello!! a ja nie moge sie doczekac, kiedy w koncu ten kryzys minie.....jak bym chciala wrocic do contractoring'u...praca na caly etet mnie nie bawi.... wolnego do bani, pieniadze do bani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No nie wiem Maja, jak to bedzie, bo Niemcy cos Wam nie chca kasy dawac. Malka, no oby... Kurde, ide sie pakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No nie wiem Maja, jak to bedzie, bo Niemcy cos Wam nie chca kasy dawac. Malka, no oby... Kurde, ide sie pakowac. wszystko przez te banki i kumoterstwo w irlandzkiej polityce....trzeba bylo pozwolic im upasc i juz by dawno atmosfera sie oczyscila, ale irlandzcy politycy pompowali nasze podatnikow pieniadze, by chronic ich wlasne depozyty w tych bankach...i teraz jest kicha....wieksze amerykanskie banki padly, to kto w swiecie by sie przejmowal takim Anglo Irish, zatrudniajacym 200 osob i bedacym jednym z najmniejszych bankow w Irlandii? Pan Cowen kolega byl wlasciciela banku...wiec trzeba bylo kryc doope... cholera!! Niemcy maja racje...cale szczescie ze za pare miesiecy wybieramy nowy rzad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts