Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdyby nie karta i debety to w ogole bylaby kaplica tyle ze karte trzeba niestety co miesiac splacac, a to boli...

Porownywalam zmywarki kompaktowe do zabudowy i nie moge zakumac, co jest z frontami - czy one maja te fronty tylko tak dla picu i da sie je wpasowac w meble, czy nie? Chodzi mi np. o taka: http://www.ceneo.pl/4532131

NO proszę Gosia nabrała apetytu na kuchnię :) czarna czemu nie ? widziałam kilka kuchni czarnych i bardzo fajnie wyglądały :) a co do decorii to masz na myśli na starowiślnej??

O, czesc wilku. ;) Nabralam, nabralam, a wszystko przez Ciebie. :D

Mialam na mysli ta z netu, ale chetnie przyjme wszelkie sugestie na temat miejsc z fajnymi materialami i miejsc, gdzie tanio moga cos takiego uszyc. Poszukuje materialu z nadrukiem w gazete... :rolleyes:

Ale sobie wymyśliłaś materiał :p wzór gazety krawcowych to ja wiem gdzie szukać ale materiału takiego to ja nie widziałam nigdy :) Ja teraz szyję panele zasłonowe i firanowe w castoramie tam wypatrzyłam i od gapiłam wzór uszytych firan na ekspozycji :) w środę mam odebrać a dziś czekam bo dostałam tel że narożnik dziś przywiozą tylko mogliby się pośpieszyć bo do lekarza mam jechać a tam mega korki:(

I co, przyszedl ten naroznik? :) Taki material widzialam na gotowej kanapie, wiec musi gdzies byc, tylko dotrzec trzeba. ;)

Wiecie jakie jaja... Wczoraj kuzyn P. zaprosil nas na dzisiaj na premiere. Odpierdzielilismy sie, zamowilam taksowke juz bylam w drzwiach, jak P. ktory byl w pracowni zadzwonil do mnie, ze zaproszenie ktore rano odebral jest na sobote... :D Okazalo sie, ze zaproszenie mialo byc na dzisiaj (aktorzy graja dzisiaj i jutro "dla siebie"), a dostalismy na oficjalna premiere, wiec jaja jak berety. Przynajmniej juz wiem, w co sie ubiore. :D No i na pewno taka uroczysta premiera to jest wieksze przezycie. :cool: