mayland 25.11.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Malgos rob czarna i sie nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Mowisz? Naprawde nie wiem, jak za to wszystko zaplace, ale kiedys trzeba sie zdecydowac, a na horyzoncie zadnej wiekszej kasy jak nie bylo tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Odkąd sie odwazyłam i wieam kredyt na dom to znacznie łatwiej robić mi zakupy ratalne czy płacić kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Gdyby nie karta i debety to w ogole bylaby kaplica tyle ze karte trzeba niestety co miesiac splacac, a to boli... Porownywalam zmywarki kompaktowe do zabudowy i nie moge zakumac, co jest z frontami - czy one maja te fronty tylko tak dla picu i da sie je wpasowac w meble, czy nie? Chodzi mi np. o taka: http://www.ceneo.pl/4532131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nie wiem co to jest na tym foto. Jak piszą, ze do zabudowy to pewnie ta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.11.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 NO proszę Gosia nabrała apetytu na kuchnię czarna czemu nie ? widziałam kilka kuchni czarnych i bardzo fajnie wyglądały a co do decorii to masz na myśli na starowiślnej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ciesze sie, ze nie tylko ja nie wiem. Wlasnie wymyslilam, ze pod nia dam szuflade na talerze i dzieki temu nie bede musiala z talerzami latac nigdzie, alez jestem genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 NO proszę Gosia nabrała apetytu na kuchnię czarna czemu nie ? widziałam kilka kuchni czarnych i bardzo fajnie wyglądały a co do decorii to masz na myśli na starowiślnej?? O, czesc wilku. Nabralam, nabralam, a wszystko przez Ciebie. Mialam na mysli ta z netu, ale chetnie przyjme wszelkie sugestie na temat miejsc z fajnymi materialami i miejsc, gdzie tanio moga cos takiego uszyc. Poszukuje materialu z nadrukiem w gazete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.11.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Magos, czarna kuchnia z drewnem tez jest ladna...nawet bardzo!! Organizuj sie http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2008/06/11/charalambous-black-kitchen_lg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Chcesz, zebym podloge tez zmienila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.11.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 juz ide szukac betonu...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Świetny barek w tej czarnej kuchni. I wykończenie tyłu szafek widocznych z zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Fajniutka kuchnia, w ogole juz mi sie bardzo chce kuchni... Pewnie to dlatego, ze swieta ida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.11.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ale sobie wymyśliłaś materiał wzór gazety krawcowych to ja wiem gdzie szukać ale materiału takiego to ja nie widziałam nigdy Ja teraz szyję panele zasłonowe i firanowe w castoramie tam wypatrzyłam i od gapiłam wzór uszytych firan na ekspozycji w środę mam odebrać a dziś czekam bo dostałam tel że narożnik dziś przywiozą tylko mogliby się pośpieszyć bo do lekarza mam jechać a tam mega korki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 I co, przyszedl ten naroznik? Taki material widzialam na gotowej kanapie, wiec musi gdzies byc, tylko dotrzec trzeba. Wiecie jakie jaja... Wczoraj kuzyn P. zaprosil nas na dzisiaj na premiere. Odpierdzielilismy sie, zamowilam taksowke juz bylam w drzwiach, jak P. ktory byl w pracowni zadzwonil do mnie, ze zaproszenie ktore rano odebral jest na sobote... Okazalo sie, ze zaproszenie mialo byc na dzisiaj (aktorzy graja dzisiaj i jutro "dla siebie"), a dostalismy na oficjalna premiere, wiec jaja jak berety. Przynajmniej juz wiem, w co sie ubiore. No i na pewno taka uroczysta premiera to jest wieksze przezycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 nomalnie Tobie to się powodzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nooooo, normalnie sie zestresowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jakie zestresowałam fryzura, makijaż, ciuch i but i cały świat Twój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 No z tym ciuchem to zawsze najwiekszy problem, ale buty wyciagnelam jeszcze nigdy nie noszone szpile - chyba na nie przyszla pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 to zacznij nosić od dzisiaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts