malgos2 29.11.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Bede jutro testowac. Hejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no ja kupiłam pierwsze kozaki od chyba 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 a ja na letnich oponach sie slizgam, Dejw utknal w Monachium na lotnisku samotol do Paryzewa co chwile przekladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ozesz... W Monachium na lotnisku jak sie wyjdzie na zewnatrz w kierunku dworca jest dobra tania knajpa z pysznym piwkiem. Pod samym lotniskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Anulka zmień opony jak Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no, chyba jutro sie wyrwe z roboty i to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Malgos przekaze mu a wiesz ze bylam raz na tamtym lotnisku w 2000 roku i bylam w szoku ze takie wielkie lotniska sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Anusia koniecznie zawsze troszkę bezpieczniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 W Mnichowie tz w Monachium jak to Czesi mowia, zasypalo troche dlatego nie lataja - a lotnisko to jest jeszcze nic w Paryzewie to jest dopiero lotnisko... a najfajniejsze jest w Atlancie - kolejka trzeba jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no, chyba jutro sie wyrwe z roboty i to zrobie koniecznie. ja dzisiaj stałam godzinę w kolejce, a i tak miałam szczęście, że to u mnie na wsi i tylko miejscowi o tej wulkanizacji wiedzą. Słyszałam, że w W-wie to kilka godzin trzeba było czekać na zmianę opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Malgos przekaze mu a wiesz ze bylam raz na tamtym lotnisku w 2000 roku i bylam w szoku ze takie wielkie lotniska sa Jest spore i na ten dworzec to sie idzie i idzie... W Mnichowie tz w Monachium jak to Czesi mowia, zasypalo troche dlatego nie lataja - a lotnisko to jest jeszcze nic w Paryzewie to jest dopiero lotnisko... a najfajniejsze jest w Atlancie - kolejka trzeba jezdzic. Heathrow to dopiero jest moloch. Nie cierpie, a zwlaszcza tego, ze pozno oglaszaja gate, a potem wszyscy biegna. I ze jest jedna kolejka do security na tranzycie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dluga. W Atlancie nie bylam, ale w Orlando i w LA tez sie jedzie kolejka. W Newark i JFK tez, ale wszyscy sie smieja z tej na JFK bo budowali ja z 15 lat, a juz na otwarciu przycielo Bloomberga w drzwiach. Anusia koniecznie zawsze troszkę bezpieczniej:) Przypomina mi sie nasz taniec po stacji i przerazona Czeszka: Letne gumy mate... koniecznie. ja dzisiaj stałam godzinę w kolejce, a i tak miałam szczęście, że to u mnie na wsi i tylko miejscowi o tej wulkanizacji wiedzą. Słyszałam, że w W-wie to kilka godzin trzeba było czekać na zmianę opon Czesc Zagumkowana Zimowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Malgos dotarl ten list??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Lidziunia u nas w radiu zapodawali że u Was to i dwa tygodnie trzeba czekać na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Czesc czesc. Marta, nie doszedl. Cos chyba poczta sie postarala tym razem, no jaja jakies... Wusia, do Anglii trzeba jechac, tam nikt nie zmienia, to kolejek nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ale u nas problema nie ma z wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Malgos no masakra jakas, nie dosc ze cisnelam na glowna poczte zeby bylo szybciej, dorzucilam wiecej na priorytet tzn kupilam 2 znaczki bo na poczcie byla za duza kolejka to jeszcze sie okaze ze zaginal w miedzyczasie no co za firma badziewna i sie dziwia ze ludzie szukaja innych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Martusia, no przykro, ale co zrobisz... Moze jeszcze dojdzie, przyda sie na zas. Jestem Ci wdzieczna do grobowej deski tak czy inaczej. Poczty w ogole nie ma co komentowac, mam nadzieje, ze szybko ich monopol sie skonczy. Ostatnio wysylalam cos na wczoraj do Poznania, jest czwartek wieczor, chce, zeby najpozniej w poniedzialek rano bylo w sekretariacie na uczelni. Pytam o pocztex, a pani mi mowi, ze nie ma gwarancji, ze dojdzie na jutro, bo jest juz po 17. No to pytam o sobote, a ta mi mowi, ze jeszcze trzeba by doplacic polowe zwyklej stawki - czyli 48 zl. Normalny pocztex 32 zl, ale prawdopodobnie dojdzie w poniedzialek. No to pytam o normalny priorytet - tez w poniedzialek, a moze nawet w sobote, bo tez doreczaja... Logika poczty polskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Oni w ogole sa bezlogiczni , nigdy nie wiadomo na kiedy dostarcza przesylke i czy w ogole, moglam to nadac na polecony wtedy chyba sie bardziej staraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Staraja sie albo i nie. Moja mama kiedys wyslala siostrze paczke pelna kosmetykow i ciuchow, a doszla... woda w butelce i pare kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 no to juz mnie nic nei zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts