malgos2 30.11.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Cieszmy sie, ze nie waglik. No kurde przykro mi bardzo tez, ale moze dojdzie. 10 wrzesnia - przed TYM 11 wrzesnia wyslalam kartke do kumpeli z NY i doszla jakos w marcu, szla przez Jamajke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Mnie na szczęście poczta jeszcze nie zawiodła . Cześć Ależ jestem ostatnio zakocona Dołączyłam do Was, bo to przez Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Noooo witaj w gronie wariatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 He, he... Mój Darek mówi mi to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Olgi nie przebijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.11.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 hej hej, ja jakas nieswiatowa jestem jezeli chodzi o lotniska, kolejka na lotnisku mi sie w glowie nie miesli. ale za to w temacie lotnisk powiem ze w Katanii jest takie malutkie z rozwalonymi tasmociagami, u nas dworce pkp lepiej wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 a ja mialam ochotę obkraść jedno lotnisko. Tam wisiało chyba ze sto moich kochanych lamp castore z Artemidy i wszędzie porozkładane pantony.No myślałam ze wypluje się z zółci-a był środek nocy-o lekarza nie było łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2010 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ania, bo tam maja male terminale, ale jest ich np. 10, wiec miedzy terminalami jezdzi kolejka. W Europie musisz chodzic na nogach. Mysza, mow gdzie to bylo - zrobimy napad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Czesc ludzie. Mam prosbe. Na pewno znacie akcje szerloka z poprzedniej edycji. Trzeba klikac w "nakarm psa", a dostanie paczke jedzenia do schroniska (przy okazji mozna tez sie rozejrzec za jakims psiakiem dla siebie ). Niektore juz sa nakarmione, wiec trzeba szukac takich, do ktorych jeszcze paczka nie trafila. Klikamy do 21 grudnia. http://szerlok.pl/nakarm_psa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 dziń dybry Zima, pani Kierowniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Taka zima, ze nie wychodze z domu od niedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Taka zima, ze nie wychodze z domu od niedzieli... a ja od soboty! jello!! taka zima to tutaj ewemenemenet:D Do Ojca napisalam, ze na Gwiazdke chce dostac opony zmowe i lancuchy....Pan Maz tez czekam, co mi Gwiazdor przyniesie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Taka zima, ze nie wychodze z domu od niedzieli... a wyjeżdżać masz zamiar niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mam, ale pojade tylko do Poznania, a potem wracam przez Wrocek. Malz moj jedzie do GDA i prawdopodobnie bedzie wracal w nocy pociagiem chyba, ze sie rozmowy przeciagna albo pociag z Poznania przyjedzie mocno opozniony. Nie bardzo stoje z kasa po prostu, a w rozmowach jestem niepotrzebna. Gdybym wiedziala, ze chociaz zdaze nad morze pojsc albo ze zdazymy sie spotkac, to jeszcze, ale nie byloby gwarancji... Jak dostaniemy ta robote to bede w Gdansku dluzej, wiec trzymaj kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.12.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dobra, to trzymam! Jak by się plany zmieniły, to dawaj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Małgoś polazłam nakarmiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dzieki wusia. A Tobie szurku nie dziekuje oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 01.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 dziewczyny toz to alaska koniec świata ale się człowiek zmeczy jazdą w taki dzień wszędzie korki miejsca parkingowe nie odśnieżone koszmar a jutro mam tyle załatwień dywan do odebrania zasłonki do odebrania dywaniki do odebrania i jeszcze wizyta u lekarza wyprawa przez mega korki już mi sie nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 01.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 usunełas zdjęcia dziennika ? czy mi cos sie podziało z oczyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ha, mi dzisiaj było potrzebne specjalne poszerzane miejsce parkingowe na auto.Na ulicach zero posypywania odnotowałam i przeslizgnełam się przez zakręt na zawrotnej prędkości 3 km/h, a mówiłam nodze, ze po gazie delikatnie, mówiłam, a nic cholera jedna prawa zakuta w buta nie słuchała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts