Arnika 03.12.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 zrób, ja jeszcze nie widziałam czarnego blondu! Przez chwilę byłam zdezorientowana jak przeczytałam, ze jestes szatynką.Zaczełam analizować, co to wogóle jest za kolor. No i jak się w nim czujesz? Jak kiedys sobie farbnełam włosy na ciemno, to się czułam zupełnie nie sobą, dlatego też pytam:)A to był dopiero ciemny blond:cool: No powiem Ci mysza, ze tez sie nie czuje soba za bardzo, chociaz byc moze wygladam OK, wiec mam nadzieje, ze troche sie wypluka i bede ciemna blondynka, nie szatynka. P. mnie jeszcze nie widzial, ciekawe co powie. Jedno dobre, ze kot mnie poznal. No to i ja oczy zrobiłam i zaczęłam się zastanawiać... Jak wygląda Małgoś...? Noooo tylko, żeby z obcą żoną P. nie poszedł do sypialni:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2010 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 No smiej sie smiej Arnika, a P. nie moze sie przyzwyczaic. Na ulicy chyba by mnie minal. Tak sobie pomyslalam, ze dawno nie wracalam do tematu drzwi... http://www.youtube.com/watch?v=HKiIqp74ZhU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 doooooooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Nooo ja tak miałam półtorej roku temu , jak ścięłam włosy na krótko i zafarbowałam.Mąż mówił, że ma nową żonę i nie poznawał mnie w markecie czy na targu wśród tłumu.... I wcale nie śmieję się z włosów, tylko z reakcji P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.12.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Tak sobie pomyslalam, ze dawno nie wracalam do tematu drzwi... http://www.youtube.com/watch?v=HKiIqp74ZhU hehe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ide sie pakowac, mam stracha jak cholera ale nic to, raz kozie smierc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Najgorsze jest to, ze planowalam dzisiaj jeszcze to i owo poprawic, ale nagle mi milion lekcji wyskoczylo i dopiero teraz skonczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 no to się nazywa życie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 No powiem Ci mysza, ze tez sie nie czuje soba za bardzo, chociaz byc moze wygladam OK, wiec mam nadzieje, ze troche sie wypluka i bede ciemna blondynka, nie szatynka. P. mnie jeszcze nie widzial, ciekawe co powie. Jedno dobre, ze kot mnie poznal. a foteczki gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2010 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Kochane, ostatnio bylam swiadkiem takiej przygody, ze fotkom w sieci daje jeszcze bardziej zdecydowane nie. Trzymac kciuki prosze w poniedzialek miedzy 8 a 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A co Małgoś kolor zmieniasz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Kochane, ostatnio bylam swiadkiem takiej przygody, ze fotkom w sieci daje jeszcze bardziej zdecydowane nie. Trzymac kciuki prosze w poniedzialek miedzy 8 a 10. Nawijaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dzien dybry. To ja lece, znaczy jade. Widok za oknem nie nastraja optymistycznie co do tego, czy uda sie dojechac, ale moze jakims cudem dotre. Trzymajcie jutro, co by komisja glupich pytan nie zadawala. Arnika, wszystko Ci opowiem, ale jak juz bede po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.12.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja się nie nazywam Arnika !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Nieeeee? Ale co mam Ci opowiedziec? Wszystko jak wroce. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 W tych godzinach to ja jutro zamierzam się przewracać z jednego boku na drugi, ale kciuki trzymać obiecuję i z pewnością przewracanie mi w tym nie przeszkodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.12.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja tez będę trzymać, ale dlaczego tak daleko musisz jechać, to nie wiem? ...tutaj znowu sypie, już od godziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Małgoś... a nie bronisz się jutro???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jak ją będą napadać to napewno się obroni :D Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts