rasia 07.12.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hej Małgoś! Jeszcze nie wytrzeźwiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 O! nie było mnie 50 stron a tu znowu jest co opijać! Malgos gratulacje moje najszczersze! Krk jest dumny z takiej obywatelki -bardziej niż z Bachledy-Curuś http://bi.gazeta.pl/im/7/6364/z6364167X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hejka. Dzieki Kochane. Pozdrawiam jeszcze z Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.12.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Widzę, ze nie ma Cię jeszcze? Wklejam tu pytanie, bo podobno wiesz najlepiej! Chciałam zakupić plakat ze "Schodami" Brassai, mają, i owszem, w http://www.allposters.pl/gallery.asp?startat=/getposter.asp&APNum=377560&CID=996634B562CD42E3A81FFF39ABCCA062&PPID=1&search=78555&f=c&FindID=78555&P=1&PP=1&sortby=PD&cname=Brassa%C3%AF&SearchID= , ale akceptują tylko płatność kartą kredytową lub PayPal. Nigdy w taki sposób w necie nie kupowałam, przyznam, ze mam stracha. Czy może znasz/znacie jakieś inny sposób, jak ten plakat zdobyć, albo masz własne doświadczenie z tymi płatnościami i że nie ma się czego obawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Gratuluję doktoratu Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 cześć kujonku kiedy wracasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Widzę, ze nie ma Cię jeszcze? Wklejam tu pytanie, bo podobno wiesz najlepiej! Chciałam zakupić plakat ze "Schodami" Brassai, mają, i owszem, w http://www.allposters.pl/gallery.asp?startat=/getposter.asp&APNum=377560&CID=996634B562CD42E3A81FFF39ABCCA062&PPID=1&search=78555&f=c&FindID=78555&P=1&PP=1&sortby=PD&cname=Brassa%C3%AF&SearchID= , ale akceptują tylko płatność kartą kredytową lub PayPal. Nigdy w taki sposób w necie nie kupowałam, przyznam, ze mam stracha. Czy może znasz/znacie jakieś inny sposób, jak ten plakat zdobyć, albo masz własne doświadczenie z tymi płatnościami i że nie ma się czego obawiać? Hej. Szurku, kupowalam w tym sklepie, nie masz sie czego bac. Karta najprosciej, ale PayPalem tez latwo, zakladasz tam konto i albo placisz tez karta kredytowa (tyle, ze nie podajesz wtedy jej numeru, co jest bezpieczniejsze przy zakupach w sieci), albo mozesz na konto PayPal przelac kase z konta bankowego, a potem zaplacic tymi pieniedzmi gdzie chcesz. Sklep jest bardzo fajny, przysylaja rzeczy bardzo dobrze zapakowane. Dzieki Maylandko. Juz wrocilam wusia i cos sie nie moge polapac, 25 lat nauki i jakos tak... dziwnie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.12.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 I co teraz zrobisz z tym nadmiarem czasu!? Ja na przykład pójdę spać. Przywiozłam dziecko z imprezy, a na dworze śnieżyca. No, zmęczyłam się trochę... dzięki za poradę, człowiek na starość chyba wolniej się przyzwyczaja (na przykład do podawania w necie numeru swojej karty), trzeba będzie się przekonać, albo zrezygnować z tego zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2010 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ja tez musze isc spac, ale na razie przekopuje sie przez setki maili... Nie boj sie szurku, to nic strasznego. Jesli boisz sie podawac numeru w sklepie to zrob to przez PayPal, tam masz ubezpieczenie i tylko oni maja Twoj numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Małgoś - a to mnie minęło noooooooo - bardzo, bardzo gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nooooo dzieki. Wcale Cie nie minelo za bardzo, jeszcze mi niczego nie odebrali. Kurde, powinnam cos postawic, tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No dobra, to po irlandzku... http://www.whisky-pages.com/images/bushmills.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Nooooo dzieki. Wcale Cie nie minelo za bardzo, jeszcze mi niczego nie odebrali. Kurde, powinnam cos postawic, tylko co? Coś co sponiewiera Małgoś- co to za doktor co się nie sponiewiera raz na jakiś czas :) MOże być i po Irlandzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Coś co sponiewiera Małgoś- co to za doktor co się nie sponiewiera raz na jakiś czas :) MOże być i po Irlandzku Odkad zostalam doktorem, wylacznie sie poniewieram. Ciekawe, jak czlowiek chleje po habilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 09.12.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Gratulujemy!!!! No no no teraz to już nie pogadasz ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 a jak dopiero "chleje" po rehabilitacji;)czesc Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Hejka. Rehabilitacja na razie mi nie grozi. Wkurzylam sie od rana, bo mi znowu administracja pisze o jakichs niby zaleglosciach w czynszu w wysokosci bagatela 900 zl, co roku to samo i co roku nikt mi nie potrafi powiedziec skad sie wziely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.12.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No dobra, to po irlandzku... http://www.whisky-pages.com/images/bushmills.jpg Jak po irlandzku to ja sie dolaczam:D Gratulacje Pani Doktor!! http://www.liquorsgaloreblog.com/wp-content/uploads/2010/10/jameson_range.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Odkad zostalam doktorem, wylacznie sie poniewieram. Ciekawe, jak czlowiek chleje po habilitacji. chleje porządniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 chleje porządniej :) Dostojniej tak. Czesc Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts