Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tylko informuje - co sie dzieje pod tym wzgledem w USa.

Jest duza zmiana jesli chodzi o podejscie do szczepionek. Kto, jak zarzadzi jesli chodzi o jego wlasne dziecko to przeciez nie moja sprawa. Nie mam wcale zamiaru ingerowac lub kogos przekonywac. Nie moje dzieci - nie moj problem.

Ale kierujac sie poczuciem obowiazku - poinformowalam. :D :D :D :D :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kto w ogole wymyslil, ze trzeba pracowac ? ?

To nie byl dobry wynalazek ! :D :D :D :D Moglabym prowadzic koczowniczy tryb zycia i zyc ze zbieractwa i lowiectwa a tak ......tryb osiadly i ciagle praca. i brak czasu .. a jak jej nie ma to tez niedobrze.....i tak w kolko

Jak jeszcze tylko pare dni to na pewno wytrzymasz. Moze ochlodzi sie tez po tych deszczach - bedzie lepiej. 8) 8) 8)

Dobranoc, czas do wyra bo jutro trzeba sie zwlec 8) 8) 8) 8)

Impreza gdzie się da i nas wpuszczą :lol:

Małgoś, mam sprawkę do Cię :lol:

Ty się pewnie pojawisz w środku nocy, jak już spać będę i zdechnięta z tej drabiny, to ja tu małe co nieco dla relaksu najpierw :wink:

http://webelge.be/images/biere.jpg

A sprawka, to jakbyś mogła wrzucić mi jeszcze raz adres stronki z Waszymi malunkami :roll: I pokrótce na priva napisać, co i jakie warunki, i dlaczego tak drogo, i czy w razie co, to w Warszawie da się coś zmalować? :o :wink:

Hej. Dzieki za dalsze dbanie o watek. Moze kolo niedzieli - poniedzialku wreszcie powroce do zywych.

Olga - nie chce Ci sie przeleciec przez 56 stronek? :lol: :lol: :lol:

http://faux.pginterarts.com/fauxPL/

Tam nie ma bynajmniej wszystkich technik i zaprezentowanie ich graniczyloby z cudem. Malz ma z 500 probek a i tak mozna zawsze zrobic cos takiego, czego sie jeszcze nie robilo. Jesli Ci chodzi o drewno, kamien, w ogole jakies materialy do zaimitowania, to nalezy miec tylko jakis wzor - prawdziwy material - kawalek drewna, skory, kamienia, czegokolwiek lub czasami zdjecie i na podstawie tego powstaje probka, ktora sie podoba lub nie. Robota w Wawie jak najbardziej. :wink: Reszta na priva. 8)