lump praski 14.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Tylko informuje - co sie dzieje pod tym wzgledem w USa. Jest duza zmiana jesli chodzi o podejscie do szczepionek. Kto, jak zarzadzi jesli chodzi o jego wlasne dziecko to przeciez nie moja sprawa. Nie mam wcale zamiaru ingerowac lub kogos przekonywac. Nie moje dzieci - nie moj problem. Ale kierujac sie poczuciem obowiazku - poinformowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.08.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Czyli możemy wrócić do przyjemniejszych rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 to co... mi się właśnie marzy... http://www.vagablond.com/images/karmi.jpg ale godzina nie ta i zamknięte wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2008 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Heja. A Karmi to do karmiacej matki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.08.2008 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 To sie rozumie samo przes sie..... wplywa dodatnio na laktacje i ladne uzebienie.. Zes pojechala po komentarzach ! ! od gory do dolu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.08.2008 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Jak masz gdzies radio pod reka to wlacz 93.7, nie ma reklam i leca klasyczne " czarne " glosy - od 10 do 11 w nocy same mile kawalki nawet lekko jazzujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2008 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Jak nie zasne to wlacze. Dzisiaj pracowalam na ciezkim kacu, to znaczy takim, jaki moze miec czlowiek obudzony o 5:30 po imprezie zakonczonej o 1:30. Mam nadzieje nie powtorzyc jutro tego uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.08.2008 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 To jest okropne uczucie ! nie powtarzaj tego wiecej ! A jak praca ? Duzo jeszcze do skonczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2008 03:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Jeszcze troche. Na pewno jutro i pojutrze, niedziele i poniedzialek mamy off, a potem pewnie jeszcze 1 lub 2 dni. Moze jakos wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.08.2008 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Kto w ogole wymyslil, ze trzeba pracowac ? ? To nie byl dobry wynalazek ! Moglabym prowadzic koczowniczy tryb zycia i zyc ze zbieractwa i lowiectwa a tak ......tryb osiadly i ciagle praca. i brak czasu .. a jak jej nie ma to tez niedobrze.....i tak w kolko Jak jeszcze tylko pare dni to na pewno wytrzymasz. Moze ochlodzi sie tez po tych deszczach - bedzie lepiej. Dobranoc, czas do wyra bo jutro trzeba sie zwlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witanko A ja się kłócę Zawsze, wszędzie, ze wszystkimi i o wszystko ech... same stoliczanki.... Dobrze, że nie Stolicznoye Swoją drogą, to muratorowe imprezowanie zaczęłyśmy od Trzebinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Swoją drogą, to muratorowe imprezowanie zaczęłyśmy od Trzebinii a następny miał być Sandomierz, ale jak tak dalej pójdzie to dopiero wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Swoją drogą, to muratorowe imprezowanie zaczęłyśmy od Trzebinii a następny miał być Sandomierz, ale jak tak dalej pójdzie to dopiero wiosną Coś Ty? Możemy się bawić na niewykończonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 hejeczka..... widzę, że mowa o jakiś imprezach...yyyyyyy ja też chcę...ja też....weżcie mnie co....nie będę dużo pić...ani gadać...wogóle jakby mnie nie było...hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Osz, żebym Cię tak nie znała, to bym uwierzyła Weźmiemy Cię na imprezę pod warunkiem, że autko w domu zostawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.08.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Osz, żebym Cię tak nie znała, to bym uwierzyła Weźmiemy Cię na imprezę pod warunkiem, że autko w domu zostawisz się robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Osz, żebym Cię tak nie znała, to bym uwierzyła Weźmiemy Cię na imprezę pod warunkiem, że autko w domu zostawisz się robi.... No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 a gdzie ta impreza? to ja tez autko w domu zostawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Impreza gdzie się da i nas wpuszczą Małgoś, mam sprawkę do Cię Ty się pewnie pojawisz w środku nocy, jak już spać będę i zdechnięta z tej drabiny, to ja tu małe co nieco dla relaksu najpierw http://webelge.be/images/biere.jpg A sprawka, to jakbyś mogła wrzucić mi jeszcze raz adres stronki z Waszymi malunkami I pokrótce na priva napisać, co i jakie warunki, i dlaczego tak drogo, i czy w razie co, to w Warszawie da się coś zmalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hej. Dzieki za dalsze dbanie o watek. Moze kolo niedzieli - poniedzialku wreszcie powroce do zywych. Olga - nie chce Ci sie przeleciec przez 56 stronek? http://faux.pginterarts.com/fauxPL/ Tam nie ma bynajmniej wszystkich technik i zaprezentowanie ich graniczyloby z cudem. Malz ma z 500 probek a i tak mozna zawsze zrobic cos takiego, czego sie jeszcze nie robilo. Jesli Ci chodzi o drewno, kamien, w ogole jakies materialy do zaimitowania, to nalezy miec tylko jakis wzor - prawdziwy material - kawalek drewna, skory, kamienia, czegokolwiek lub czasami zdjecie i na podstawie tego powstaje probka, ktora sie podoba lub nie. Robota w Wawie jak najbardziej. Reszta na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts