Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co tam tymi kielniami wyprodukowaliście fajnego ? zapodaj nam tu jakieś fotki , kurcze że o mnie Mikołaj tak nie pamięta :( Mnie by się super TV nowy przydał do wyremontowanego pokoju bo mąż jakos nie może się wziąść za przeniesienie TV marudzi że cyfre trzeba będzie ciagnąć na nowo brak chęci więc pokój stoi super ale nie używany chyba że ktos w totalnej ciszy zechciałby posiedziec :)

Hej hej.

Aguleczka, kuchnia sie montuje i wlasnie sie dowiedzialam, ze jakis patalach z domu naprzeciwko zadzwonil po straz miejska i P. zaplacil mandat. :mad: A co do TV to powiem Ci, ze ja wlasnie sie pozbywam kablowki, ktora przenieslismy od mamy bo ogladamy ja sporadycznie, teraz jest moda na niemanie telewizora. ;) Ja mam teraz tylko do filmow w zasadzie i nawet wiadomosci mi sie nie chce ogladac, jak cos waznego sie dzieje, to w necie az huczy, wiec mi wystarczy, przynajmniej nie musze Kaczynskiego ciagle ogladac.

Ania, juz Ci powiem i dzieki za pomysla, bo wlasnie szukalam czegos na prezent od mojej mamy dla P. Wybieralam w zeszlym roku, w koncu nie kupilam, ale mialam cos upatrzonego juz szukam w ulubionych. :)

To gdzie on stanął u kogoś na posesji? bo chyba zakazu tam nie ma ? a ja przed chwilą przeżyłam wybuch ale się wkurzyłam kupiłam fajne lampki na allegro fajne do momentu podłączenia do gniazdka podłączyłam świeca fajnie a jak przycisnęłam sterownik w celu zmiany migania to było wielkie bam i smród ciekawe czy reklamacje mi uznają a moja choinka się nie doczeka na pewno lampek z allegro bo do świat na pewno mi nie odeślą jak te szły tydzień wrr muszę szukać lampek .A co do TV to ja nie oglądam wcale ale D ... jak juz skończy pracę to jak tylko wejdzie do domu to włącza choćby nie oglądał to musi iść a jak ogląda to własnie kanały z cyfry za to nie siada na neta wcale :)

Tylko nie chce misie tam jechac :) kupiłam 300 lampek ledowych za 35zł w necie w castoramiez 80trzeba by za takie dac może nie wybuchowe hahaha ale wiesz co wkur..... pojechałam do bonarki kupiłam jedna antyramę na mój plakat bo ramka 125 zł więc uznałam że spróbuje jeden powiesic w antyramiea potem pomyśle co dalej i wiesz co zrobiłam az mnie trafia jak sobie przypomnę uklękłam na szybie niechcący i oczywiście pod słoniem się połamała ja dziś niczego się już nie tykam 70 zł poszło w las .:(