malgos2 15.12.2010 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No sorry, ale nie mial kto dokumentacji robic. Bosz, ale sie narobilam, jak dziki osiol, chyba pojde spac. A jakie sprzety to jutro Wam powiem, zebyscie mi w glowie nie namieszaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.12.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Co tam tymi kielniami wyprodukowaliście fajnego ? zapodaj nam tu jakieś fotki , kurcze że o mnie Mikołaj tak nie pamięta Mnie by się super TV nowy przydał do wyremontowanego pokoju bo mąż jakos nie może się wziąść za przeniesienie TV marudzi że cyfre trzeba będzie ciagnąć na nowo brak chęci więc pokój stoi super ale nie używany chyba że ktos w totalnej ciszy zechciałby posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Małgosia, Ty pewnie będziesz wiedzieć..Potrzebuję dobrą golarkę elektryczną dla D.Polecasz coś?Nie wiem, czy patrzeć na te z głowicami, czy na te z foliami, ostrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Hej hej. Aguleczka, kuchnia sie montuje i wlasnie sie dowiedzialam, ze jakis patalach z domu naprzeciwko zadzwonil po straz miejska i P. zaplacil mandat. A co do TV to powiem Ci, ze ja wlasnie sie pozbywam kablowki, ktora przenieslismy od mamy bo ogladamy ja sporadycznie, teraz jest moda na niemanie telewizora. Ja mam teraz tylko do filmow w zasadzie i nawet wiadomosci mi sie nie chce ogladac, jak cos waznego sie dzieje, to w necie az huczy, wiec mi wystarczy, przynajmniej nie musze Kaczynskiego ciagle ogladac. Ania, juz Ci powiem i dzieki za pomysla, bo wlasnie szukalam czegos na prezent od mojej mamy dla P. Wybieralam w zeszlym roku, w koncu nie kupilam, ale mialam cos upatrzonego juz szukam w ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.12.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 To gdzie on stanął u kogoś na posesji? bo chyba zakazu tam nie ma ? a ja przed chwilą przeżyłam wybuch ale się wkurzyłam kupiłam fajne lampki na allegro fajne do momentu podłączenia do gniazdka podłączyłam świeca fajnie a jak przycisnęłam sterownik w celu zmiany migania to było wielkie bam i smród ciekawe czy reklamacje mi uznają a moja choinka się nie doczeka na pewno lampek z allegro bo do świat na pewno mi nie odeślą jak te szły tydzień wrr muszę szukać lampek .A co do TV to ja nie oglądam wcale ale D ... jak juz skończy pracę to jak tylko wejdzie do domu to włącza choćby nie oglądał to musi iść a jak ogląda to własnie kanały z cyfry za to nie siada na neta wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Stanal na chodniku, nie wiem komu to przeszkadzalo, ale widocznie ktos ma za duzo czasu. Jest zakaz parkowania niestety. Co do lampek to musza uznac reklamacje, bez jaj, a ja cos pamietam ze P. kupowal tanie lampki ledowe na kleparzu, pod hala tez maja kupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.12.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Tylko nie chce misie tam jechac kupiłam 300 lampek ledowych za 35zł w necie w castoramiez 80trzeba by za takie dac może nie wybuchowe hahaha ale wiesz co wkur..... pojechałam do bonarki kupiłam jedna antyramę na mój plakat bo ramka 125 zł więc uznałam że spróbuje jeden powiesic w antyramiea potem pomyśle co dalej i wiesz co zrobiłam az mnie trafia jak sobie przypomnę uklękłam na szybie niechcący i oczywiście pod słoniem się połamała ja dziś niczego się już nie tykam 70 zł poszło w las . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Oj, to masz jakis pechowy dzien, moze faktycznie juz niczego nie dotykaj, wez dluga kapiel z pianka, walnij drina i takie tam. Kazdy ma takie dni, to tylko pare zlotych, wazne ze sie nie pocielas ta szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 No, to w tym roku mamy podobne prezenty http://forumogrodnicze.info/images/smiles/cheers.gif Mało brakło a byłyby identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 No, no. W zeszlym roku sciagnelam od Anji, straszna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A co? Może też ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Shaker do drinkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A.. To by powiedział, że sobie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 A.. To by powiedział, że sobie kupiłam No a Ty myslisz, ze kto na tym korzysta? Niestety P. nie praktykuje tak powaznie jak Dejw, ten to dopiero robi driny, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 chciałam kliknąć, że żyję i podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.12.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 kąpieli z pianą nie wzięłam bo tu mam tylko prysznic ale zmyłam mam nadzieję tego pecha po świętach poszukam tanich ram do tych plakatów teraz czas ubierać choinkę i szukać szybko lampek a nie obrazami sie bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Małgoś a bo ludzie to wredne są generalnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Lidka, ja u Ciebie tez podczytuje tylko nie mam niczego madrego do powiedzenia za bardzo, bo Ty jak przecinak lecisz. Agnieszka, jutro ide na kontrole. Wusia, no trudno, tak bywa. Jak sie ciesze, ze auta nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 17.12.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 aaaa na kontrole tak myślę jaka kontrolę szukam drugiej Agnieszki a tu chodzi chyba o kuchnię tylko weż aparat koniecznie bo wiesz że ciekawska jestem i te ściany z łazienki prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 17.12.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ale zimnooooo -15 odnotowałam dzisiaj wstając brrr jak ja nie lubię zimy a muszę jechać po lampki na choinkę mam nadzieję że nie wybuchną musze znależc chętnego by je sprawdził bo ja mam uraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts