Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No no. Niedzwiedzie, te sprawy. ;)

Jak mi sie dzisiaj nie chce pracowac... :rolleyes:

Wybieram pralke od sw. Mikolaja i nie moge sie zdecydowac, czy wziac w tej samej cenie cos bardziej wypasionego z opisu, ale gorszej firmy, czy poczciwego Siemensa o teoretycznie gorszych parametrach, ale jednak Siemensa...

No wiec ja pod wplywem Anji chyba jednak wezme 60-tke, wczesniej planowalam 45-tke, ale moze dam rade wcisnac glebsza. Wybralam taka: http://www.electro.pl/produkt-SIEMENS_Pralka_SIEMENS_WM_12A_2PL_28NAJNIzSZY_KOSZT_WYSYlKI_29-161001,76.html i nie chce slyszec, ze zla. ;)

Miko, ta jest tez fajna, bralam ja pod uwage, ale w koncu uznalam, ze moze za 10 lat bedzie mnie stac na suszarke i wtedy ja postawie na pralce.

Ja mam simensa od kilku już lat... 5-6... chodzi bez zarzutu.... Jestem bardzo zadowolona, choć ma o wiele więcej przycisków i jest chyba bardziej wypasiona... ale wtedy kosztowała mnie prawie dwa razy tyle co dzisiaj Ciebie. A używam tyko kilku programów... Dziś kupiłabym dobrą, ale może tańszą pralkę... Nie wiem... zależy na co byłoby mnie stać, albo co by mi się podobało.

Często chcemy kupić coś, a kupujemy coś innego....

I kupiłabym już po raz któryś otwieraną pralkę z przodu z dużym wsadem i dużą ilością obrotów w wirowaniu. Te pralki otwierane od góry jakoś mi nie pasują....