lump praski 16.08.2008 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 A co teraz imitujecie ? To znaczy w obecnej pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 02:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dab (quartered oak) - chyba sie mowi cwiartowany, bielony i dodatkowo pomalowany na bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.08.2008 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 To jak to wyglada ? ? ? ? Duzo bialego....wkleisz fotke jak skonczycie ? Kurcze, dzieki pracy Twojego meza ( o Twojej pomocy nie wspominam - to sie nie liczy - Ty tylko pewnie wiadro z farba tzrymasz i jeczysz, ze piwa nie ma ) ktos moze miec zupelnie unikatowe, indywidualne wnetrze.....to jest naprawde cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 03:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Wyglada jak ladne drewno zapackane na bialo. No ale skoro tak ma byc, to nasz klient - nasz pan... W tym samym pomieszczeniu najpier bielili panele z takiego debu, a potem je tak wlasnie zapackali, reszta musi pasowac, wiec malujemy. Wszyscy wchodza i mowia: o jakie ladne drewno! Co za glupota, ze takie pomalowane... Wkleje fote, ale efekt jest bardzo delikatny, nie wiem, czy to wyjdzie na zdjeciu. Generalnie to nasze - pomalowane, nie wyglada tak najgorzej, bo jest namalowane na plaskiej scianie. Ale prawdziwe drewno ma wypukle panele - to wyglada srednio. No chyba, ze koncepcja dalsza bedzie pasowac do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.08.2008 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Czego to ludzie nie wymysla ....... packac na bialo ladne drewno......ekhm, taka sobie koncepcja, ale jak chca niech maja...lepsze to niz brazowe kafelki....zwane kafalkami .... A... przypomnialo mi sie....czy to nie jest ten " styl morski " z Wsch Wybrzeza z Cape Cod - chyba tam packali drewno na bialo. Cos tak mi sie majaczy.... :D Tam chyba wlasnie wystepuja te panele pomalowane na bialo..... a w ogole bylo ostrzezenie , ze tornado sie moze pojawic na Mhttnie - wialo czy przeszlo bokiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hej. Dzieki za dalsze dbanie o watek. Moze kolo niedzieli - poniedzialku wreszcie powroce do zywych. Olga - nie chce Ci sie przeleciec przez 56 stronek? http://faux.pginterarts.com/fauxPL/ No wiesz, ostatnio to ich było ponad półtora tysiąca - oczywiście, że mi się nie chce Dzięki Tam nie ma bynajmniej wszystkich technik i zaprezentowanie ich graniczyloby z cudem. Malz ma z 500 probek a i tak mozna zawsze zrobic cos takiego, czego sie jeszcze nie robilo. Jesli Ci chodzi o drewno, kamien, w ogole jakies materialy do zaimitowania, to nalezy miec tylko jakis wzor - prawdziwy material - kawalek drewna, skory, kamienia, czegokolwiek lub czasami zdjecie i na podstawie tego powstaje probka, ktora sie podoba lub nie. Robota w Wawie jak najbardziej. Reszta na priva. Ja się domyślam, że to taka robota, że w zasadzie co robota to technika To nie dla mnie, ale mamy już nową lokalizację dla knajpy. I tam są dwie spore kolumny (stary budynek, wysoki parter). I z nimi przydałoby się coś zrobić, pewnie walnąć jakiś marmurek albo co w tym guście. Mówiłam szefostwu o Was, bardzo ich zainteresowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 witam.... ta malowanki to naprawdę ciekawa sprawa.... pogratulować mężowi talentu proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 witam.... ta malowanki to naprawdę ciekawa sprawa.... pogratulować mężowi talentu proszę... No, talentu i pomocnika, rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Swoją drogą, to muratorowe imprezowanie zaczęłyśmy od Trzebinii a następny miał być Sandomierz, ale jak tak dalej pójdzie to dopiero wiosną Coś Ty? Możemy się bawić na niewykończonym czyli nie potrzebujecie np prądu i łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Swoją drogą, to muratorowe imprezowanie zaczęłyśmy od Trzebinii a następny miał być Sandomierz, ale jak tak dalej pójdzie to dopiero wiosną Coś Ty? Możemy się bawić na niewykończonym czyli nie potrzebujecie np prądu i łazienki? A po co nam prund? Bo łazienka to jeszcze rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 łazienka też nie potrzebna.. przecież za drzewko można iść jakby co... i świeczki wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 łazienka też nie potrzebna.. przecież za drzewko można iść jakby co... Moje drzewka to za mlode jeszcze na taki SZOK są A Ty Aniu -to się cieszyć powinnaś -bo im później u mnie imprezka -tym twój maluch będzie starszy - i mniejszy problem z przyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.08.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 O, rany....sobota...10 rano a ja juz w pracy....nie podoba mi sie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hej, jezdem nareszcie. Po drodze kupilismy sobie... skrzyneczke Chardonnay i buteleczke Shiraz na sprobowanie. Czyli... na jakies 6 i pol dnia nam starczy. Jest tu takie miejsce, gdzie butelka kosztuje 2,99 i jakos tak nie moglismy przejsc obojetnie. Olga - tak sie domyslalam, ze to chodzi o Twoja zaprzyjazniona knajpe. Jedyny problem, ze nas teraz nie ma. Wycene mozna zrobic na odleglosc - wystarcza wymiary kolumn i zdjecie / zdjecia konkretnego/ych marmuru/ow. Wykonanie najpredzej w pazdzierniku. Plus jest taki, ze taka robote mozna robic na samym koncu, po wszystkich innych fachoffcach, nawet z dywanami na podlogach (chociaz lepiej ich nie miec w razie, gdyby Malgosi przewrocil sie kubel z farba i folia przeciekla... ). Aaaaaaa, no i dzieki za wspomnienie o talencie pomocnika. Pomocnik jest bardzo wazny. Tornada na Manhattanie nie bylo. Przeszedl do NJ. Dobrze im tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Małgoś, pomocnik jest najważniejszy W końcu artysta bez pomocnika, to tylko wyrobnik, nie? Właśnie dziś po raz kolejny tłumaczyłam szefowi (w gorącej wodzie kąpany Włoch), że nie, nie może być do końca m-ca zrobione Najpierw to się musicie dogadać I że spoko dacie radę już nawet przy full wykończonej knajpie - dywanów nie będzie Puściłam im mailem stronkę, niech se pooglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Dzieki... Za pomocnika i za reklame. Wlasnie sie kuruje winkiem. Robota jest niezdrowa dla czlowieka - to wiem na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Za pomocnika możesz dziękować, za reklamę, to jeśli coś z niej wyniknie Choć na razie są baaardzo napaleni Jeśli chodzi o robotę to absolutnie się z tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Jak Wloch, to pewnie takich rzeczy widzial wiele we Wloszech. U nich marmury na porzadku dziennym, szczegolnie imitowane. Normalnie chyba czas po jakies kosmetyki sie wybrac, humor poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Marmury to na bank widzieli, ale jak mieszkali tam, to nie prowadzili knajpy. Mogli się nawet nad tym nie zastanawiać A u nas, jak sama wiesz, to praktycznie techniki szczątkowe - tylko renowacje Ja se właśnnie ostatnio humor poprawiłam Nabyłam 2 flaszki Aqua Allegoria Guerlaina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 no! ja tez uzupelniam swoje stany perfum, przez 1.5 roku od rozpoczecia budowy sie zaniedbalam, ale juz powoli nadrabiam, mam 9 ulubionych zapachow i jak nie mam wszystkich na toaletce to jestem chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts