Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pralka dzisiaj przyszla. :D Przy okazji rozbroil mnie pan kurier z Kolportera, bo zaplacilam 180 zl za przywozke z wniesieniem, a ten rano dzwoni i pyta, czy bedzie ktos do pomocy, bo oni sami jezdza. :D No chyba zglupial pomyslalam, jak przyjechali, na szczescie we 2, to schowalam P. w sypialni za kartonowymi drzwiami przesuwnymi, no bez jaj, zeby placic ekstra stowke za wniesienie i jeszcze kurierowi pomagac. A pralka super, wyglada na prosta w obsludze, a o to najbardziej mi chodzilo. I miejsci sie w kacie. :)

Ale ja mysle o elektrycznej, na taka z tesco mnie jeszcze stac. ;) Chociaz prawde mowiac tez nie mam gdzie jej trzymac, trzymalam na balkonie to zardzewiala. :oops:

wiem że o "prądowej" mówisz:D

ja się ratuje z braku takiej rozkładaną choć w nowej chałupie miejsce na elektryczną mam :yes: kiedyś (póki sie nie zepsuła) chwaliłam sobie takie rozwiązanie

Miejsce na taka to ja tez mam, na pralce, ale jakos 3 luzne tysie nie chca sie dac znalezc w kieszeni.

Przy okazji, administracja zrobila mi niezly prezent na swieta - okazalo sie, ze jakims cudem wisze im prawie 9 stowek. Po analizach glebokich okazalo sie, ze 2,5 roku temu wprowadzili mnie w blad - niestety telefonicznie, ze mam nadplate, wiec 2 razy nie zaplacilam czynszu, a jednego miesiaca niepelny a teraz nagle mi pokazali, ze wtedy byla niedoplata, wiec gdybym placila normalnie, wszystko by sie wyrownalo, a teraz nie dosc, ze mam tysiaka do zaplacenia to jeszcze chca mi policzyc odsetki. :mad: Te 2,5 roku temu 300 zl miesiecznie to bylo dla mnie jak splunac, dzisiaj to jest kupa kasy, zwlaszcza razy 3. Normalnie zadusilabym ta ksiegowa golymi rekami. :mad: