malgos2 27.12.2010 01:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Dobrze się zapowiada Nowy rok!!! Taaa, zacznie sie od wymiany garderoby. Naprawde mam brzuch jak balon, nigdy mi sie tak nie dzialo, chyba sie starzeje. Ale poza tym swieta zaliczam do udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.12.2010 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Slabe zdjecia mam, ciemne jakies. Jutro zrobie. Kurna, mam brzuch jak w 8 miesiacu... Nie wierzymy Ci , pokazuj !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 to gdzie ter foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Troszkę spóźnione.....ale za to od serca:) http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Małgoś ubierasz tą choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.12.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 eeeee dopiero do lasu na wycinkę poszła dobry poświątecznie ja mam gdzieś 6 miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Czesc, czesc. Ja nie wiem, moze i 6, przeciez ja sie na ciazach nie znam. Ala, dzieki. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi sie nic nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.12.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 nie tylko Tobie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Pralka dzisiaj przyszla. Przy okazji rozbroil mnie pan kurier z Kolportera, bo zaplacilam 180 zl za przywozke z wniesieniem, a ten rano dzwoni i pyta, czy bedzie ktos do pomocy, bo oni sami jezdza. No chyba zglupial pomyslalam, jak przyjechali, na szczescie we 2, to schowalam P. w sypialni za kartonowymi drzwiami przesuwnymi, no bez jaj, zeby placic ekstra stowke za wniesienie i jeszcze kurierowi pomagac. A pralka super, wyglada na prosta w obsludze, a o to najbardziej mi chodzilo. I miejsci sie w kacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 fjufjuuuuuuu to kiedy pierwsze prankno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Musze nazbierac, bo przed swietami akurat sie odepralam jeszcze w mamy pralce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 ja normalnie moge i czasami tak jest że piorę codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ja nie bardzo mam gdzie wieszac, wiec musze sie wstrzymywac troche. Mam nadzieje, ze kiedys uzbieram na suszarke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ja nie bardzo mam gdzie wieszac, wiec musze sie wstrzymywac troche. Mam nadzieje, ze kiedys uzbieram na suszarke... ja mam dwie suszarki "skitrane" w sypialni bo tam nikt po za mną nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ale ja mysle o elektrycznej, na taka z tesco mnie jeszcze stac. Chociaz prawde mowiac tez nie mam gdzie jej trzymac, trzymalam na balkonie to zardzewiala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ale ja mysle o elektrycznej, na taka z tesco mnie jeszcze stac. Chociaz prawde mowiac tez nie mam gdzie jej trzymac, trzymalam na balkonie to zardzewiala. wiem że o "prądowej" mówisz:D ja się ratuje z braku takiej rozkładaną choć w nowej chałupie miejsce na elektryczną mam kiedyś (póki sie nie zepsuła) chwaliłam sobie takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Miejsce na taka to ja tez mam, na pralce, ale jakos 3 luzne tysie nie chca sie dac znalezc w kieszeni. Przy okazji, administracja zrobila mi niezly prezent na swieta - okazalo sie, ze jakims cudem wisze im prawie 9 stowek. Po analizach glebokich okazalo sie, ze 2,5 roku temu wprowadzili mnie w blad - niestety telefonicznie, ze mam nadplate, wiec 2 razy nie zaplacilam czynszu, a jednego miesiaca niepelny a teraz nagle mi pokazali, ze wtedy byla niedoplata, wiec gdybym placila normalnie, wszystko by sie wyrownalo, a teraz nie dosc, ze mam tysiaka do zaplacenia to jeszcze chca mi policzyc odsetki. Te 2,5 roku temu 300 zl miesiecznie to bylo dla mnie jak splunac, dzisiaj to jest kupa kasy, zwlaszcza razy 3. Normalnie zadusilabym ta ksiegowa golymi rekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.12.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 ich pierdolnik w papierach osłabia nerwy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 No.... Jak sie wnioskuje o zmiane administracji? Sa jakies formularze na wnioski przed zebraniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.12.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Małgoś Ty nie grzesz że miejsca na suszarkę nie masz:lol2: ja na swoich niespełna 30 metrach mam dwie upchnięte:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts