Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc czesc.

Dzieki Becia. :)

Lokatorka w trojkacie, a ja doczekalam sie 4-ego pokoju, dzisiaj spalismy na antresoli - jest bossssssko. Najbardziej podobalo sie Jonaszkowi, ktory z wrazenia spal do 12 i nawet nie jeczal o jedzenie rano. :) Oczywiscie od razu nauczyl sie sam wchodzic po drabinie (jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, drabina znaczy).

Wyprobowalam pralke i w pewnym momencie zaczela mi wyjezdzac z korytarza do sypialni, no jaja. :D Zmniejszylam obroty, ale to nic nie dalo, w koncu skrecilam na plukanie i wirowanie i tym razem podczas wirowania trzesla sie, ale nie jakos tragicznie, wiec nie mam pojecia o co chodzilo. Jest dobrze wypoziomowana... Z tego wszystkiego nie wiem, czy mi sie pranie wypralo, okaze sie jak wyschnie. Jak bedzie tak jezdzic to katastrofa.

Poza tym pozbylam sie choinki, wiec swieta uwazam za zakonczone. :D

Wusia, jak stoi to probuje nia trzepac i stoi jak wryta... Moze chodzilo o to, ze sie lekko przesunela i w tym miejsu bylo nierowno i zaczela szalec? No kurrrrde, ale pauzowalam ja kilka razy i wlaczalam jeszcze raz i to samo bylo. Kurde nie chce tanczacej pralki...

Kasia, raczej nie, sadzac po jej smetnym wygladzie. :D

malgos2 napisał:
Wusia, jak stoi to probuje nia trzepac i stoi jak wryta... Moze chodzilo o to, ze sie lekko przesunela i w tym miejsu bylo nierowno i zaczela szalec? No kurrrrde, ale pauzowalam ja kilka razy i wlaczalam jeszcze raz i to samo bylo. Kurde nie chce tanczacej pralki...

Kasia, raczej nie, sadzac po jej smetnym wygladzie. :D

Małgoś a to nowa prrrrrralka?

aaa juz widze. Musisz jej odkrecic śruby montażowe, znajdują się z tyłu pralki po jednej i po drugiej stronie. To uwolni bęben i pralka przestanie skakać. Kręć te sruby i nic się nie bój, potem wyjmij-tylko czasem trzeba mocniej szarpnąc zeby wyszły.Mam nadzieje, ze nie uszkodziłas wirnika

Noooo, stwiedzil teraz, ze gdyby bylo na czerwono napisane to by zauwazyl. :D On nie tyle nie wierzy w instrukcje, co mnie nie wierzy, a poza tym nienawidzi przedmiotu pralka, wg niego w budynku powinna byc pralka i suszarka na monety. Wielkopanskie maniery kurde.

A to wszystko za kare za pranie w swieto. :D

no ja dziś dwa prania zrobiłam i jakoś mi za karę pralka nie wylazła do przedpokoju ;) a siedzenie na pralce w trakcie wirowania...hymmmm Kasia skąd Ci to przyszło do głowy :rotfl: ;)

Bry wieczorek