mayadaski 05.01.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jello,ja spijam wina co mi po Swietach zostaly.......Malgos - pozbylas sie lokatorki? Juz w trojkacie siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Małgoś pije z radości i z rozpaczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jako ostatnia składam życzenia noworoczne. Spełnienia marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Czesc czesc. Dzieki Becia. Lokatorka w trojkacie, a ja doczekalam sie 4-ego pokoju, dzisiaj spalismy na antresoli - jest bossssssko. Najbardziej podobalo sie Jonaszkowi, ktory z wrazenia spal do 12 i nawet nie jeczal o jedzenie rano. Oczywiscie od razu nauczyl sie sam wchodzic po drabinie (jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, drabina znaczy). Wyprobowalam pralke i w pewnym momencie zaczela mi wyjezdzac z korytarza do sypialni, no jaja. Zmniejszylam obroty, ale to nic nie dalo, w koncu skrecilam na plukanie i wirowanie i tym razem podczas wirowania trzesla sie, ale nie jakos tragicznie, wiec nie mam pojecia o co chodzilo. Jest dobrze wypoziomowana... Z tego wszystkiego nie wiem, czy mi sie pranie wypralo, okaze sie jak wyschnie. Jak bedzie tak jezdzic to katastrofa. Poza tym pozbylam sie choinki, wiec swieta uwazam za zakonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 a dobrze zakontrowane ma nóżki po poziomowaniu:) bo jak nie to mogły się odpoziomować bo na ogół takie spacery pralka uprawia jak jest źle wypoziomowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.01.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 to powinnaś może siedzieć na tej pralce podczas prania? a z tą choinką, to nie za wczesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wusia, jak stoi to probuje nia trzepac i stoi jak wryta... Moze chodzilo o to, ze sie lekko przesunela i w tym miejsu bylo nierowno i zaczela szalec? No kurrrrde, ale pauzowalam ja kilka razy i wlaczalam jeszcze raz i to samo bylo. Kurde nie chce tanczacej pralki... Kasia, raczej nie, sadzac po jej smetnym wygladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wusia, jak stoi to probuje nia trzepac i stoi jak wryta... Moze chodzilo o to, ze sie lekko przesunela i w tym miejsu bylo nierowno i zaczela szalec? No kurrrrde, ale pauzowalam ja kilka razy i wlaczalam jeszcze raz i to samo bylo. Kurde nie chce tanczacej pralki... Kasia, raczej nie, sadzac po jej smetnym wygladzie. Małgoś a to nowa prrrrrralka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Małgoś a to nowa prrrrrralka? Noooooooooooo nowiutka, w dzienniku nawet jest (ale nikt nie zaglada... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 aaa juz widze. Musisz jej odkrecic śruby montażowe, znajdują się z tyłu pralki po jednej i po drugiej stronie. To uwolni bęben i pralka przestanie skakać. Kręć te sruby i nic się nie bój, potem wyjmij-tylko czasem trzeba mocniej szarpnąc zeby wyszły.Mam nadzieje, ze nie uszkodziłas wirnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Noooooooooooo nowiutka, w dzienniku nawet jest (ale nikt nie zaglada... ). zaglądnełam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Sama ją przywiozłaś czy sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wyjmij śruby jak nie są wyjęte... , Wypoziomuj jeszcze raz, a jak nie pomoże to z dętek wytnij kółka oczywiście gumowe, i postaw na nich pralkę... możesz mieć np plastikowe nóżki i ślizgają się po podłodze...Ja tak w swojej miałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Hej, problem pralkowy rozwiazany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Kurier ja przywiozl. Kurdeeeeeeeeeeeeeee mam te sruby i wczesniej juz w instrukcji to znalazlam, a moj maz - madrala oczywiscie mi nie wierzyl, ze to moze cos zmienic. Nozesz... Jak sie cos spitolilo to rozwod biore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 łoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Niezle, kolejny facet ktory nie wierzy w instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Noooo, stwiedzil teraz, ze gdyby bylo na czerwono napisane to by zauwazyl. On nie tyle nie wierzy w instrukcje, co mnie nie wierzy, a poza tym nienawidzi przedmiotu pralka, wg niego w budynku powinna byc pralka i suszarka na monety. Wielkopanskie maniery kurde. A to wszystko za kare za pranie w swieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 no ja dziś dwa prania zrobiłam i jakoś mi za karę pralka nie wylazła do przedpokoju a siedzenie na pralce w trakcie wirowania...hymmmm Kasia skąd Ci to przyszło do głowy Bry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nooo przy moich k-g cala klatka mialaby niezly ubaw. Teraz stanelam przed wyborem zelazka. Jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts